• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WRATA: na to se teď z práce nepodívám, ale z těch 3 co píšeš mám všechny hotové
    ETHAN: ok, tak já budu pokračovat, nicméně bez questů mi repka moc nepoleze, WQ dávají málo a scénárko s withered taky není každý den. Zkusím ve středu po resetu někoho v guildě ukecat na ty instance, snad se to pohne z místa
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    VODNIK: Jak už ostatní psali, je to dané reputací. Další questy se odemykají ne při překročení z jednoho stupně na druhý, ale bývá to pěkně prostě na nějakých bodech typu 12k z 21k a podobně. Takže prostě dělej repku a questy budou.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: 7/21k staci takze ne uplne tesne pred :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    WRATA: The Stuff of Dreams je quest, ta cast toho achievu je A Growing Crisis
    WRATA
    WRATA --- ---
    VODNIK: Ktere 4? Dva z nich jsou jsou urcite pristupne jenom k nim nevede zadna questline. Napr Moon Guard Stronghold, Felsoul Hold a Jandvik Jarl.

A change of season je po exalted a The Stuff of Dreams je ten raidovy.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WRATA: chybí mi 4, jsem těsně po revered, takže exalted daleko.
    WRATA
    WRATA --- ---
    WRATA: A ta tesne pred exalted vede do Emerald Nightmare. Blizz uz potvrdil ze to pujde udelat v LFR narozdil od Balance of Power ktera vyzaduje normal a vyssi obtiznosti.
    WRATA
    WRATA --- ---
    VODNIK: Pokud ti chybi dve questliny tak jedna se ziskava az tesne pred exalted a druha po.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Nějak jsem se zaseknul v Suramaru - quest line mě nasměrovala do obou mythic instancí (Arcway, CoS), ale podle wowheadu není projití ani jedné z nich nutnou součástí Good Suramaritan linie. Nicméně žádný jiný quest k dispozici v Suramaru nemám - nevíte někdo jak to teda je? Sehnat někoho na mythic bez keystone je už skoro nemožné, což vzhledem k equipu chápu
    WRATA
    WRATA --- ---
    ELEMENT_LEAD: Minulej datac jsem resil obdobnej problem ale v ty dobe to enaha byla aspon zabava. Ted je to pro me borefest jak prase. Cely to vyresil addon hekili kterej ti zobrazuje jaky spelly mas pouzivat. Default nastaveni je samo o sobe hodne dobry ale muzes si tam udelat vlastni priority list. Bere to v potaz single/aoe dmg, jaky mas nabrany talenty atd. Zkus a uvidis :)
    https://mods.curse.com/addons/wow/hekili
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    hrajete nekdo enhancement shamana please a nevadilo by vam pokecat trochu o rotaci a pomoct mi vyladit nejaky nedostatky :p nejsem si jistej, jestli nedelam neco, co me zbytecne brzdi. icyvein guide jsem uz cetl. (asi 7x :D )
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    byli jste někdo tady? Já tam doletěl na Goblin Glideru

DWAY
    DWAY --- ---
    musim rict, ze treti cast illidanova pribehu je perfektni. Od srdce sem se zasmal.
    DWAY
    DWAY --- ---
    klavesova zkratka shift + j

DWAY
    DWAY --- ---
    V1TEK: v tomto pripade je nejlepsi vzit to pres jedno z mest, tam byva nastenka ktera ti da quest do dalsi lokace. A tusim ze ted to dokonce umi i adventurer's journal
    V1TEK
    V1TEK --- ---
    MEDAN: díky moc!
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    V1TEK: jako draenei mas na tomhle levelu predpokladam hotovy azuremyst a bloodmyst isle (mimochodem moje nejoblibenejsi lokace ve hre). dalsi lokaci by pro tebe melo byt darkshore a pak ashenvale, ale od asi cataclysmu jsou pro tebe uz low (protoze expy pribyvaji mnohem rychleji), takze je preskoc (pokud si nechces projit jejich pribeh).
    na tvem levelu mas na vyber: ashenvale a z nej do stonetalon mountains, nebo duskwood a z nej do northern stranglethorn. ja bych volil duskwood, coz pro tebe znamena dostat se do stormwindu. tam se dostanes lodi z ruttheran village pod tim velkym elfskym stromem teldrassil (lode odtud jezdi nekolika smery, tak najdi ten spravny dock do stormwindu).
    jinak vykricniky s low level questy uvidis, kdyz si to nastavis. je to na minimape tam, kde nastavujes co vsechno se ti ma zobrazovat (inkeeper, repair, flightmaster atd.).
    krome toho mas v kazdem hlavnim meste tabuli, na ktere uvidis vykricnik vzdy podle tveho levelu. to te nasmeruje spravnym smerem
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: No, na HC se u nás berou jen ti, co chtějí následně mythic. A na mythic nebudu už mít čas :o) Ale jasně, našemu hlavnímu raidu chybí pořád poslední boss na HC a to to chtěli dát do otevření mythicu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: vsak mas porad HC a pristi save mythic :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Je to tak, ilevel je jiný, ale touhle dobou už má opravdu hodně lidí u nás třeba polovinu věcí 850 z mythicu a mythicu+. A samozřejmě pak existují lucky bastardi, co mají legendárku a to hodně pohne ilevelem. Ale ten sám o sobě není zrovna samospásný. Problém je, že než se otevřely raidy, většina raiduchtivých (které znám) stihla opravdu vyladit equip i pokud jde o staty. Prostě mi přijde, že buď měli normal otevřít hned a nebo posunout obtížnost trochu nahoru a s tím i odměny.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: ono to hodne zalezi :) Nas healer to sel s nejakou gildou v sobotu a trvalo jim to 7 hodin dohromady, coz jsou minimalne dva raidovaci vecery. Ale jasne, celkove to pusobi lehceji nez obvykle.

Jinac levely sou vyssi ne? mythic je 840 raid 850
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam