• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    XLACHTAN: oko a xavius jsou artefact questy z class hall a jdou udelat jen normal+ potom tam je jeste jeden xavius q ktery dostanes v suramaru a ktery je treba na suramaritan a ten jde udelat i lfr.

takze oko na suramaritana nepotrebujes.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    DWAY: j protože potřebuješ zabít i oko :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: dyt si psal ze si xavia zabil. Takze si ho zabil ale q nesplnil?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: jde, jen jsem to blbe napsal. Achiev mam, ale ten raid quest nemam splneny, takze to jde i bez nej.
    Ale i bez toho questu jsem vcera dostal - Good Suramaritan, The Nightfallen, A classy outfit (i kdyz tam je to kombinace vic veci, ale ten posledni kus je za exalted od elfu).
    DWAY
    DWAY --- ---
    Asi se pletu. Nevim proc jsem si to myslel :) Mozna ze mi to psalo v utery ze chybi jeden den do unlocku :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: jednou tydne ve stredu
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    tak ono ne vsechno ma stejnej lock. hero 5man ma jinej lock nez hero raid. ale myth pokud je rec o aktualni contentu ma lock na tyden. jen myth+ 5man nema lock.
    klavesa O > zalozka Raid > Raid info
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: myslím že pleteš, protože mám save na VH z minulé středy furt aktivní
    DWAY
    DWAY --- ---
    VICTIM81: mozna se pletu, ale nekdy o vikendu mi to psalo ze mi chybi 1 den do unlocku.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    GIINGGER: mythic s tebou probehne spousta lidi. pokud nikoho nesezenes, tak te muzem vzit i my.

jinak tusim ze ten quest pokracuje mythickym necim jinym a pak emerald nightmare...
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    DWAY: coze ? jednou tydne ve stredu ?.
    DWAY
    DWAY --- ---
    GIINGGER: normalne to zkus pres group finder. Myslim si ze najdes.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: save na mythic se resetuje 2x tydne
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    GIINGGER: já taky, můžem dát a mám lidi co si dají normal na klíč taky
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    GIINGGER: určitě, ale začni hledat až ve středu, teď už mají všichni save
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Hele, ja mam ted nejakej quest na mythic Eye of Azshara. Je realny najit na to grupu s ilvl 839?
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: takze to nejde bez raidu :-D (xavius je taky raid vis? :-D ) Ty druhe questy sou na artefakt ne achi :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: No, vcera jsem to udelal. Musim v tom raid questu zabit xavia, coz jsem grupu na to nasel, ale toho igris nebo jak se ten druhy item jmenuje a pada z toho ilgyota (ma fakt blby jmeno), tak ta je jen z normal a tam jsem to jeste neudelal ale vcera jsem udelal exalted, all suramar quests, strom mi taky plodi, tak z toho soudim, ze to jde udelat :) Jestli jsem to nejak ale ohnul, to nevim a ani nevim jak.

Jinak, vite, kde je ted v tom uprchlickym tabore opravar? Vzdycky byl u portalu ale jakmile mi vykvetl strom, tak ho nemuzu najit.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: to je divne v achivu je cast growing crisis a ta me vede do raidu. Jak to muzes udelat bez toho?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    A pro achiev ty raid questy nejsou treba. Vectra jsem dingnul achiev a ten raid q mam jen zpulky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam