• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    KOKES: Hehe, to se mi stalo i s DH.

Mimochodem, škálují se pak oblastí nějak i na ilvl nebo je to 110 a konec?
    KOKES
    KOKES --- ---
    HOCH2: asi nic, jen jak jsem dojel na 110 a zacal delat wq tak jsem zacal najednou chcipat, nizkej equip, malo hp. a bylo to hned po minipatchi. sorry za ten dusevni prujem:-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KOKES: Ja ted jeste projel vsechny fora a nejaky dalsi stranky a hledal jsem nejaky zaznam o nejakym patch updatu, kde by to zminovali a nic :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    VICTIM81: pravda, to byl zas vcera den:-)
    HOCH2: jo, nesebrali, koukal jsem do logu. viz muj prvni radek:-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: Ja mam Thuderfury takze semnou urcite ne ;)
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: sakra sem mohl tu anketu trosku rozjet :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KOKES: sebrali heal na vampiric? Opravdu?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: tjn, ted otazka, kdo z hochu hraje sub rogunu, potreboval bych pokecat/poradit/porovnat
    DWAY
    DWAY --- ---
    zatim to mame pekne rozdelene :-D
    DWAY
    DWAY --- ---

Jakou main classu kdo hraje?

43 hlasy od 43 respondentů

REFLEX
      REFLEX --- ---
      dejte nekdo anketu za jakou main classu kdo hraje :D
      VICTIM81
      VICTIM81 --- ---
      KOKES: vono to je totiz od friendly.... ty rep zmeny budou opravdu az v 7.1 pokud narazis na to.
      KOKES
      KOKES --- ---
      world quest uz funguje. nemam na altovi honored, jen 110 a jedu od vcerejska world questy.
      mam ale pocit, ze udelali neco shad pristovi, sebrali mu heal pres vampyric, nebo co. ze dne na den nic nekillnu:-)
      WRATA
      WRATA --- ---
      VODNIK: Tipnul bych ze tak 14 dni po Blizzconu tedy za 6 tydnu
      DWAY
      DWAY --- ---
      ETHAN: jo tu informaci sem taky mohl zminit ze? :-D
      ETHAN
      ETHAN --- ---
      VODNIK: To bych hádal dřív, ale podstatné je, že ta informace není něco, co by se týkalo příštího resetu serverů nebo tak, ale je to ještě daleko. A je to škoda, zrovna včera jsem pracně s altem dojel všechno na friendly.
      VODNIK
      VODNIK --- ---
      ETHAN: a 7.1 bude cca v Q1 2017?
      ETHAN
      ETHAN --- ---
      DWAY: To jo, ale až v 7.1 ;o)
      DWAY
      DWAY --- ---
      First, Court of Stars and The Arcway will now unlock account-wide once each individual dungeon is completed once on an account.

Second, World Quests will no longer have the "friendly" reputation unlock requirement for secondary/alt characters. Once you hit 110 on an alt, you will immediately receive a quest to speak with Khadgar to receive your Flight Master's Whistle and unlock World Quests, as long as you've already unlocked World Quests on your main.

Hope this answers your concerns! :)
      SADAKO
      SADAKO --- ---
      Plus když na Darkmoonu uděláš nějaký z těch daily questů, tak dostaneš balíček, kde může být klobouk na jedno použití, který dělá totéž, co kolotoč. Dá se i koupit (za prize tickets).
      Darkmoon Top Hat - Item - World of Warcraft
      http://www.wowhead.com/item=93730/darkmoon-top-hat#sold-by
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam