• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: jsem 105, tak uvidiíme :-) Jasně že budu balance potřebovat dál na slušné úrovni protože bez toho neudělám jedinej WQ
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: na lvl 105 / 106 se to celkem lame.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    DWAY: prodloužení levelování je dost diskutabilní - zabíjím všechno v řádu sekund, kdybych měl pár bodů navíc v artefektu tak to podle mě ani nepoznám. A naopak když jdu instanci na quest tak těch pár bodů v resto poznám sakra hodně. Ale asi je oboje validní přístup
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jak pise dway, rozhodne není třeba syslit... ja doted hral subtlety a cca před týdnem jsem presedlal na assasination. Všechny body sem cpal do subtlety a artifact lvl tam mam 23. Na assa sem asi tak 15tis od 22. artifact levelu.

Jde to pak neskutecne rychle, mam artifact knoweledge lvl 8 nebo devět a za random HC dostavam 3k AP.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: to je prave blbost. Obzvlast na altovi kde udelas artifact research hned, a do toho tu postavu nehrajes tolik. Takze ho dolevlis a za 4 dny uz muzes mit artifact research +2. Takze v tu chvili nema pri levleni cenu si to nejak schovavat, protoze si tim akorat prodlouzis levleni.

A taky je na altech vic prostoru na mise (obzvlast pokud ma clovek appku) ja mam warlocka ktery ma level 103 a skull of manari level 10 ;)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BIGEM: já to mám podobně - leveluju alta v balance, ale main spec je resto. AP si dávám stranou a strkám je do resto artefaktu, ono jich budeš mít velmi dlouho nedostatek a plácat je na zbraň co nepoužíváš mi přijde škoda
    DWAY
    DWAY --- ---
    BIGEM: nebal bych se do lvl 13 se daji celkem rychle nalevlit vsechny tri zbrane. Az pak to roste pekelne
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    BARTUC: dik, jde mi o to ze levlim v enha zatim, ale stopro pak pojedu resto, tak abych to vsechno nevyplacal na enha spec a pro resto mel pak malo
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BIGEM: utracej to hned, casem budes dostavat artifact knoweledge a ten ti bude zvedat percentuelne objemy ap co dostanes :-)
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    sem lvl 102 ted a sem tam padne neco co mi prida artifact power, je lepsi to utracet ted nebo to schovavat na pozdeji?
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    KALTY: můj spolužák z gymplu měl otce, co hrál, ale ten doopravdy nedělal nic jinýho. Prej se u toho občas vztekal a tak. Jednou v noci spolužák uslyšel strašnou ránu, otec praštil židlí o zeď, tak spolužák radši šel dělat, že spí, no ale táta za ním vběhnul do pokoje a řval ''PADLA MI HŮŮŮL''
    KALTY
    KALTY --- ---
    No já nikdy nezapomenu na jednoho našeho warriora z Košic.
    Padla mu konečně Ashkandi a tak neváhal obudit manželku a děti. A se slovy "pozerajtě sa jaký padl ockovi mečík" vlekl děti k obrazovce :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: To nehraj v parezove chaloupce. neasi!
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: mi zajic prekousl kabel od klavesnice. Nastesti ne v raidu.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Jinak jsem zažil na raidu ledacos, brečící dítě je v guildách, kde není parta teenagerů celkem normální. V Icecrownu nám RL uprostřed pullu tuším Sindragosy oznámil "AFK porod" a odjel s manželkou. Zajímavé taky bylo když nám tank řekl, že pro dnešek končí, protože mu křeček právě překousnul kabel od myši. Kam se hrabou děti :-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Zase vase dite bude mit vyhodu oproti ostatnim - osamostatni se uz ve velmi utlem veku :D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    VODNIK: já to mám se psem :D (štěnětem)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ETHAN: normálka, taky máme takový pár v guildě a raidují v pohodě. Prostě občas jeden nahlásí že musí jít s dítětem něco provést a je to.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: muzete se stridat no :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ETHAN: njn, tak to je potom o domluve :-)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BARTUC, DWAY: Ovšem my to WoWko hrajeme oba, takže jaksi nezbývá, kdo by v době raidu hlídal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam