• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    KOKES: stačí přijít, nicméně se současnými bugy budeš rád když se ti podaří ho nakliknout natož abys dostal loot
    ENDER
    ENDER --- ---
    KOKES: bud tam nekdo je nebo si pres finder najdes raid, ktery ma standardne autoinv
    KOKES
    KOKES --- ---
    jak fungujou world bossove - musim nekde zebrat o raid, nebo staci prijit? obcas jsem se skocil mrknout na Withered Jima nebo Leviathana a byl jsem tam sam...nejak to nemuzu na netu najit
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Zato s tim S. priestem si porad hraji. Jsem zvedavej jak moc to pokonili popr. boostli :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    DWAY: super a Outlaw nic se zvýšením šance na kostky :/
    DWAY
    DWAY --- ---
    The following items now disable their effects rather than cancel the entire buff when leaving the Broken Isles:
    Bloodtotem Saddle Blanket
    Leystone Hoofplates
    Demonsteel Stirrups

nothing can stop me now :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Patch Notes: World of Warcraft 7.1: Return to Karazhan - WoW
    https://worldofwarcraft.com/en-us/news/20335228#death

blood DK ma zpatky icebound fortitude. Aaaaaaw yisss
    CUJO
    CUJO --- ---
    SADAKO: Vcera vecer sem to s pomoci uzivatele Dway ( k teremu patri velky dik ), resil na chatu, a nakonec mi vrati penize, a mam si legion koupit znovu, samozrejme tentokrat spravne :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    CUJO: Jde, naprosto bez problémů, stalo se mi před pár lety taky, stačilo napsat na support, bez keců to převedli na EU.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Zkusil bych to vsecko prehodit na ten eu ucet. Maji celkem dobry customer support. tak by to melo projit.
    CUJO
    CUJO --- ---
    toto:

Automatically charge me every 3 months USD 13.99/mo (USD 41.97 billed every 3 months)
    Save USD 12.00 / Year
    Current Subscription
    DWAY
    DWAY --- ---
    co se cechu tyce tak hadam ze moc ne. Ale netusim.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CUJO: us ma uplne jiny herni cas (I server time) u nas v noci je u nich rano, u nas odpoledne je u nich noc. Podle toho se prizpusobuji pugovaci a raidovaci casy.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CUJO: tak pak urcite ticket. Ze si udelal chybu nejspise a ze mas us wowko misto eu a jestli to jde predelat. A jak to myslis predplaceny cas? Jako zes ho aktivoval na ten us?
    CUJO
    CUJO --- ---
    btw: zas tak me to nesere. Jen jestli je v pohode hrat US nez EU hrajou to cesi? A jestli to ma cenu nemam problem zustat na US
    CUJO
    CUJO --- ---
    normalne sem klikl na Upgrade, sem teda necekal ze me to hodi na US
    CUJO
    CUJO --- ---
    DWAY: primo pres battle net. na uvodni strance nez zapnes hru, platil jsem paypalem
    DWAY
    DWAY --- ---
    CUJO: zkusil bych si napsat ticket. Ale zalezi kdes to kupoval. Taky te muzou poslat do prdele.
    CUJO
    CUJO --- ---
    MAFIK: jde to predelat?
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    CUJO: jsi si koupil legion na americky servery :(
    CUJO
    CUJO --- ---
    navic sem prisel o predplacene mesice :(
    CUJO
    CUJO --- ---
    zdravim koupil jsem si Legions ale nabizi mi to ze mohu hrat:

Wow1 (EU) wow
    Wow 1 (us) legion

moje postava je stale na starem datadiscu, nevite jak hrat na legion svoji postavu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam