• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    CUJO
    CUJO --- ---
    nejaka divna haluz me zmizel Astral Recall...nestalo se to jeste nekomu?
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    MYKEZ: Sorry, jsem slepa ja, dik :) Fajn zase videt kolem sebe.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    GIINGGER: koukni na bnet nebo wowhead, tam nejak psali nove syntaxe ci co do maker. Ja makra nejedu, tak jsem to presel, ale myslim si, ze by to mohlo byt to, co hledas.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: jj, kdyz lootnes pro ten slot item s ilvl, ktery je < nez ten, co mas tak muzes tradovat.

SADAKO: Kdyz v non-sanctuary zonach zabijes protivnika a jeho lvl u ikony neni sedivy, tak to je honorable kill.

ENDER: Dle vyvojaru by to byla skoda to tam nedat, kdyz kameru plno lidi miluje. Na zacatku meli dost s tim problemy, tak to vypli ale rozhodne se nevzdali a ted to dodelali/opravili.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    GIINGGER: /console cameraDistanceMaxZoomFactor 2.6
    ENDER
    ENDER --- ---
    GIINGGER: ja myslel, ze tohle uz nefunguje od zacatku datadisku :) pouzivam soupatko v options
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Prosimvas, vi nekdo jak po dnesnim updatu zase zprovoznit to macro ma maximalni vzdalenost kamery? Vcera to jeste fungovalo takhle /console cameraDistanceMaxFactor 2.6, dneska uz kulovy :/
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    U nás jedině loot council, tím se cíleně přegearovávají dps, zatím tanci, i healeři jsme ok i relativně "podgearovaní" (ok, to se u nás = 870+). Tenhle postup nám usnadnil hned několik killů (Ursoc Mythic, Oko Mythic po buffu).

Začínáme teď Cenaria mythic a bude to zábava podle prvních pullů :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: kdybychom meli full guild grupu taky pouzivame
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: chapu duvod proc to udelali... je to obrana treba proti memu vybavovani altu, stavel jsem si pug raidy kde uplnou nahodou nebyl nikdo v mailu ani classy, ktere by se mnou sdileli setovky :)
    ted alta nehraju, tak je mi to z tohoto pohledu fuk, ale nic to nemeni na tom, ze me to sere z duvodu, ktere tady zminujeme...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: tenhle systém se jim jako jedna za velice mala věci na Legionu moc nepovedl... obecne funguje celkem obstojne, ale jsou výjimky, jako třeba relicy, kde se bere nejnizsi item reliku obecne, ale vůbec to neresi, ze ti dropnul blood relic 860 a ty mas 880, protože shadow relic mas 835, ale do toho slotu to stejne nenarves...
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Hm, jak to je, když je někdo flagnutý na PvP (já flagnutá na PvP nejsem nikdy) a dostane se mi při utloukání moba do rány? Při invazích se mi párkrát stalo, že házím na skupinu démonů AoE a najednou koukám, že mi zničehonic přibyl honorable kill (prý honorable, kdyby mistaken...), děje se to pořád? Občas mám při nějakých WQ na bosse dojem, že moje útoky jdou i jinam, ale očividně na to ještě nikdo nechcípl, takže si jistá nejsem.
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: vsude na personal lootu. a dulezity je ilvl... u nas v guilde je to duvod k tomu, ze pouzivame v raidech ML...
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: jo, jak rikam par vyjimek tam je. Neni to uplne konzistentni. Treba az ted sem pochopil, a to jeste nvim jestli zpravne, ze m a m+ muzes tradnout jen item ktery neboostne tebe.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: obcas se mi to stalo, detaily jsem nezkoumal a soudim jen dle me laicke zkusenosti :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KOKES: Tak to jedine uz pak pet battles :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: no u normalnich mobu jo. Ale tusim ze u vylozene q moba (vykricnik u ikony) na frakci nezalezi. A proto se mi zda, ze u world bosse to je stejne. U vetsiny rare taky nezalezi jestli to reze hordak nebo alik. Myslim ze jsou tam tak dve vyjimky kdy rare zesedivi.
    KOKES
    KOKES --- ---
    díky všem.

J4C0B1M: chápu poznámku, před deseti lety jsem chodil všechno. Teď už vysedávat nechci, navíc občas od kompu odbíhám, když mě sestřičky ošetřujou:-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    J4C0B1M: to zaboli, my meli strasnej problem, porad se nam nedarilo, az jsme zjistili, ze jedina klicova vec je ta, ze v prvni fazi nesmi prijit 2 addi :) pak jsme dali bl na start, zabili v klidu jednoho adda, pak jsme vsichni soakovali meteory a bylo to uplne easy...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Jinak btw my včera nedali HC Xavia...zbylo mu 0% hp :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam