• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    WRATA: Od toho tu jsou PvE realmy, když tohle nechceš...
    WRATA
    WRATA --- ---
    ENDER: Je to komplet cela cast pred karazhanem.
    ENDER
    ENDER --- ---
    WRATA: neni to ta cast kde se promenis v demona a bezis nekam do jeskyne a jsi hostile pro vsechny nez shodis disguise?
    vcera jsem se tam zabijenim stejne frakce bavil asi 10 minut :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    REFLEX: Naopak
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    WRATA: aliance > horda?
    WRATA
    WRATA --- ---
    Opravdu by me zajmaly myslenkovy pochody designeru z Blizzardu protoze kombinace open world prequestu na karazhan, connected realmu a pvp realmu kde ma jedna strana prevahu 8:1 vytvori vec ktera proste neni zabava
    DWAY
    DWAY --- ---
    GIINGGER: na kara staci 4
    ENDER
    ENDER --- ---
    tak kara s pugem vcera krasny 2.5 hodky... vtipny bylo, ze ve stejny cas sla paralelne guild grupa na bonus bosse a stravili tam jeste vic casu nez my... ale ty dropy za to stoji co jsem koukal
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    XLACHTAN: V par uz jsem byla, libi se mi treba ten posledni boss v Arcway. A ted asi stejne budu muset projit vsechny aby se mi odemknul Karazhan, tak aspon uvidim :)
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    GIINGGER: v tom případě se doporučuji podívat na pár bossů ideálně mythic obtížnosti ;)
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    BARTUC: Podivam se na to tellmewhen, myslim, ze jsem ho snad kdysi i mela :) diky!

DWAY: Je fakt ze co jsem naposled poradne raidovala (Cata), tak mi ty mechaniky prisly takovy..jiny, ale vic smysluplny asi? Bavilo me, ze se museli treba urcovat lidi, kteri po dobu fightu meli treba jen jeden konkretni ukol a kdyz to posrali, tak bylo zle. Navic, dost tech veci pripadalo na huntera (pavoucci na spider bossovi, nejaky addi na Alysrazorovi, myslim ze i na golemovi neco bylo atd.). Plus to vyzadovalo spolupraci, na tom bossovi co se menil na kocku treba, tam se prece musely nejak urcit dvojice nebo kolikatice hracu na kazdou tu vec co spawnul a museli si k tomu lidi dobre stoupnout a tak..ted (aspon podle dungu, v raidu jsem jeste nebyla) mi to prijde jako "odbehni/pribehni + don't stand in shit".
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: mi to prijde jako dobry napad. Protoze kvuli addony vesmes umele zvysovaly obtiznost fightu. Vychazely addony, vsecko bylo lehke, blizz delal tezsi fighty (bohuzel tezsi = prekombinovane v tomto pripade)

Takhle toho nemusi proste cpat tolik protoze na ty mechaniky co tam jsou se lidi budou muset zacit soustredit.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GIINGGER: z osobní zkusenosti vim, ze diky wa/tmw vyrazne vzrusta performance a to diky centralizaci s upozornenim, který si muzes v tech addonech udelat. Zvlast u dotkovacich specu je něco takového nezbytnosti. Navíc si to muzes krasne nakonfigurovat k obrazu svému, takze to mas presne jak chces
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    BARTUC: TMW jako tellmewhen? Achjo, nechapu proc to museli dat pryc ze zakladniho interfacu :/ Diky panstvo
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOCH2: jj, ale jak sem psal, pro me to vizualni ztvarneni je mnohem lepsi... nejhorsi sou asi u xavia ty trny posrany, to tam včera litalo jako by se nechumelilo :-D ale je to o tom, nez si lidi zvyknou
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: Vcera se lidi taky bali, ze neuvidi radar, ale i tak ti to DBM zarve, takze to jde, jen si clovek musi davat trosku vetsi pozor :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: jojo, tahle zmena mela prijit uz na zacatku datadisku, divil jsem se, ze to funguje..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SADAKO: cely je to nejaky divny po patchi. Nejak se jim to nepovedlo. monkovsky fist of fury zpusobuje lagy, gladius blbne, několik addonu bezi taky spatne... snad to vse brzo fixnou.

co me tedy nejvic sere je prekopani toku informaci server - > klient, protože ted addony neukazujou sipecky, neukazujou distance a tak, coz vyrazne znevyhodnuje guildy který jete nemaji odprogresovano a hlavne autisty jako jsem ja, kterej když na nej nesviti nejakej obrazek tak nereaguje :-D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Se mi to zdá, nebo se to po patchi načítá jak mrtvici?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    GIINGGER: nejde, jedine si nastavit tmw nebo wa
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam