• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ETHAN: slož si vlastní, dělám to s lockem taky
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ETHAN: pravda, jako dpsko je to tezsi, ale ja volim taktiku filtrovani grup podle jednoho pravidla - hlasim se tam, kde maji uz tanka, healera a dve dps :) Navic tim, ze mi ty dve legendarky boostly trosku ilvl, tak se mi chodi fakt super (Shadow priest - AoE mind sear + debuf z corruption trinketu z xaviuse).
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: ruzove to nebylo nikdy no. Holt se oplati kamaradit se s tankem nebo healerem. Ja v podstate za celou legii sel jediny dung sam, jinac byl v parte vzdy nekdo z gildy.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    HOCH2: Já ti nevím. S lockem (ilevel 858, všechny mythicy, nějaké ty m+) mě do random grupy nevezmou. Prostě přetlak dps, tak proč nevzít někoho s vyšším ilevelem. Naopak priesta (na začátku ilevel tak 840-842, samozřejmě žádný mythic ani m+) mi vzali jako healera hned. Takže tak růžové to úplně není. Partu na Karazhan jsem nesehnal za celé ty tři volné dny. Naštěstí kamarádi začali chodit mythicy, takže jim trochu pomáhám se vybavit a rovnou v tom budu mít na kara partu, ale je to takové hloupé. Pořád je prostě přetlak dps a o kom se netraduje, že má dobré aoe, toho nechtějí, protože pak run trvá o 5 minut déle :D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ETHAN: Navic, co si ja myslim, tak se tady trosku vic promisi top a low-level hraci. Preci jen, kdyz si vzpomenu na Draenor a kdyz jsem byl tou dobou bez guildy, tak uz jen se dostat do mythic dungu byl porod. Takhle proste se vice low level hraci muzou dostat tam, kam by se normalne nedostali. Sice je to i tak porodo to hledani nejaky grupy, ale opravdu je tu pokrok proti worlordum.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    KOKES: No, je to MMO a endgame jsou prostě instance všeho druhu. Mě osobně se docela líbí, že i kvůli profesím se musí do dungů, což je novinka. A uznávám, že to může někomu narušit takový ten kolorit, kdy na profese měl alta, kterého ani neuměl hrát a jen ho nějak dolevelil, aby mohl mít recepty a tak. Sám jsem na tom přesně tak, musel jsem alchymistu trochu ovládnout, abych získal recepty a byla to docela sranda.

Jinak ale konec dlouhé questové řady v dungu je už celkem tradice, takže pro mě jak zakončení map, tak order hall/artefaktu asi přesně tam patří. O attunementu na kara ani nemluvě, tam je jasné, že když je to mythic only dung s těžším obsahem než stávající mythicy, tak to bude chtít umět je vyčistit, než to tam člověka pustí. Návrat attunementů všeobecně je fajn, i když tedy v Suramaru to je v zásadě jen za hradbou reputace.
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: tohle vim :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: Asi bych si hlidal ten timer (vim, ze je tam nekolik fazi, buffy ci co) a sel bych to s nejakou tou priruckou v ruce (treba z wowheadu, tam to tusim postovali). Osobne bohuzel zadnou jinou radu nemam...
    ENDER
    ENDER --- ---
    dnes se chystam na nightbane, mate nekdo nejaky tipy triky? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KOKES: pokud se toulas sam, tak vesmes ten treti slot nepotrebujes :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: ja mluvil o zbrani, class a zone questech (pillars)

samozrejme ze pozdeji mas vice, ale pokud nechodis dungy a raidy tak te to stejne netlaci.
    KOKES
    KOKES --- ---
    ETHAN: to není jednou. je to dlouhý chain plný dungů, což jsem předtím nevěděl. no fakt se mi nechce, zvykl jsem si toulat se sám:-)
    jasně, že na tom hra stojí, je to mmo. - ale dřív to šlo.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: vetsina daily quest ano, ale nekdy te to zavede to mythic (jak treba ty preq pro kara) ale podle toho, jak to v kara vypada, to je za me rozumna podminka, ze musis projit ty nejhorsi dungy (BRH, Wardens) na mytic abys pak mohl vypovat v kara :)
    Ale zase co rikal kolega dnes, kdyz jsme meli maly wow pokec, tak toho to celkem demotivuje, ze musi chodit normal raidy, myth dungy a ceka a hledat v LFD hledaci. Trva to nekdy, pravda, ale zase najdes slusnou skupinu. Kdyz si vezmu, jak to vypadalo na zacatku, kdy se to dalo delat jen pres summoning stone, tak ted jsme hodne daleko ve vyvoji :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: a vetsina tech q se da splnit v normalu.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ETHAN: navic ted uz ty mythiky uz jsou celkem brnkacka, plno lidi vi, co a jak delat a plno lidi i vi, jak to udelat nejrychleji. Navic po vikendovem keystone dobrodruzstvi, kdy jsem toho odchodil mrte, tak musim rict, ze ty mythic dungy maji neco do sebe. A ty tri chesty, kdyz to date hodne pred casovym limitem jsou hodne plodny.
    Bohuzel jsem za to dal celkem hodne goldu (flask, rune, jidlo), ale to se casem spravi, co se tyce nakladu :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    KOKES: Chápu, že je nechceš chodit jakože opakovaně, ale fakt je problém je jednou jít? Pokud máš nějakou profesi, stejně se tam budeš muset podívat. Ta hra na tom tak nějak stojí.
    KOKES
    KOKES --- ---
    teď koukám když nebudu chodit dungy, nebude třetí relic, tj bude nízkej ilvl zbraně co? to mi hru doma na dvorečku blizzard pěkně zkysnul...
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Tak si rikam o vikendu, ze jako to neni fer, ze legendarka ne a ne padnout. Clovek tomu venuje moc casu a vysledek nikde..
    ...to si takhle raiduju/dunguju a najednou v patek vecer voala 1.
    ...v sobotu rano zkusim nejaky +2 mythic a voala 2. :)
    ...ted jeste by to chtelo treti abych mohl tu prvni nahradit :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    Nas motivoval umirajici server.

Zalozili sme si s bandou nove postavy, pak byla nejaka akce tak sme prevedli mainy za polovic. A pak nas zacal srat silvermoon a fronty tak sme vyuzili free transfer na aggramar.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WRATA: Rozumím. Já mám jedinou postavu, se kterou se nedovedu rozloučit, takže bych s tím asi neměl problém. Ale když toho fakt nutně potřebuješ víc, tak se to asi prostě prodraží.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam