• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: hele my sme včera az na výjimky problém s tim agrem nemeli, ikdyz je pravda, ze jedinej kdo to trhnul byl enha shamik a ten pak hodil dc... ja jako roguna si prirozene agro shazuju v rotaci a pak sme tam měli priesta, kterej ma shozeni agra tusim, takze sme to davali na pohodu. Ale byla to piplacka, sapy, mindcontrolly, stuny a tak :-) ale bylo to fakt zabavny a hlavne sem tam tocil celkem fajn cisla :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: no ja tenhle tejden dal jenom jednu desitku a vic uz ani trochu... vetsinou tankuju a ten aggro affix je fakt napicu...
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    MAFIK: u té věže v Dragonblightu máš daily questy na repku. Kromě toho si můžeš koupit někde u vendora koupit commendation badge, které dávají tuším 250 repky. Myslím, že repka se dá získat i za questy nahoře v Argent Tournamentu. A na wowheadu si můžeš z databáze questů vyjet ty co dávají repku s touhle frakcí, jsou roztroušené po celém Northrendu.

Udělat tuhle repku je celkem triviální, jsou daleko horší případy :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VICTIM81: mno s tim statovym to vypada, ze to bude lepsi. EP/AP build jsem odkladal nez se dostanu na 25k agi, 40% crit, 110% mastery unbuffed. Ale co me zarazi je, ze simulace mi včera vyhodily o 20k nižší dps v EP/AP buildu nez v EP/EX buildu :-) Nicmene dneska to zkusim a uvidíme co to provede.

Jinak včera celkem masakr. Sli sme NL +10. Měli sme fakt peknej cas na zacatku, ale po seskoku od druhyho bose na DCnulo dps, takze sme sli 80% dungu ve 4 lidech s tim, ze druhy dps mělo ještě nižší ilvl nez ja. Celkem me prekvapilo, jak pekne to slo. Nakonec sme skoncili jen nejakych 16 minut po casovym limitu s tim, ze sem letel do města se opravit :-) Musim rict, ze me to hodne bavilo :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    MAFIK: divne s tou repkou. Chodis 80kove HC? Nejake questy jsou v Boreanu taky a daji se kupovat tokeny za goldy v Dalaranu. Tusim ze u aukce je justice vendor co je prodava.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    BARTUC: na ten mas uz vhodny gear.
    ja osobne mam agi+mastery ring na sobe a jen tak ho nesundam. jen je tam ten rozdil ze to mam v 865 verzi.
    a imho udelat si 2x 5min test u panaka nikdy neublizi a melo by ti to i odpovedet na otazku co pouzit.
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    Hojte, poradili by jste mi prosim jak udelam repku s wyrmest accord? je to wotlk frakce z dragonblightu.udelal jsem vsechny questy ve wyrmest temple, koupil jsem si jejich tabard tedka jsem friendly a tabard mam na sobe.ale at delam questy nebo chodim dungy tak repka nepribejva. chci toho jejich draka.diky
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VICTIM81: muj cil je ep/ap build

WRATA: z toho nejsem vubec moudrej
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    BARTUC: dokud neprejdes na poison spec tak nahanet mastery neni tvoji prioritou
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mam dotaz: vyplati se swapnout spiked counterweight relic 840 za agi/mastery 845?

Croonbabe @ Drak'thul - Community - World of Warcraft
    http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Croonbabe/simple

ac sem se snazil zabrednout do simcraftu, tak tohle nejsem schopen pres pawn nasimulovat.

diky moc
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    WA9NO: No s MM prave nemuzes) Proto se vracim k SV, tam clovek aspon nic necasti, vsechno instant :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    GIINGGER: Bud rada ze se muzes pri casteni hybat, ja s demo lockem docela brecim v raidu :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: zjevne ne. Protoze kdybys ho potreboval tak by to znamenalo ze existují mista kde se bez litani nedostanes.
    WRATA
    WRATA --- ---
    DWAY: To ze v connected realmech ma horda prevahu 8:1. Aspon teda na Burning Blade
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Lítání přece nikdo nepotřebuje, že?
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: tak 7.2 nekdy příští rok
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: tyjo to abych zacal makat na pathfinderovi :-) kazdopadne sem na to zvedavej a doufam, ze zase uplne neprekopou classy. jinak kara hc mi vyhovuje, ja tam jeste nemel cas zajit :-D
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Tak jsem si vcera rekla, ze zkusim prehodit na Marksmana, treba se neco zmenilo..jako dps asi fajn na to, ze jsem mela na luku odemceno dost malo veci a jeden slot na tu relikvii nebo co to je prazdnej, ale to je takova nuda proste. Rotace ze 4 spellu, z toho pulku casu clovek casti aimed shoty a stoji jak trubka na miste, pokud ho neco nedonuti se pohnout, cimz jde ale dps do haje. Vypada to, ze uz navzdy budu melee hunter, pokud se to blizzard nerozhodne zase prekopat..ale uz mi to vlastne ani nevadi. Hraje tu jeste nekdo huntarda? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    DWAY: no jo dislajkuje litani, dislajkuje nelitani a ani uz nehraje wowko...

BARTUC: 7.1.5 nebo 7.2 ted si nejsem jisty

WRATA: jaky?

Jinac v jednom z tech patchu bude i Court arcway a kara pres finder (hc verze) a kara rozdeli na dve.

Budou class mounti a novy raid. Tomb of sargeras. Po nightholdu nejspise
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam