• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: jj 2. faze je o spravnym managementu healovacich cds.. samozrejme je problem v rozdilnych schopnostech lidi healovat, protoze v 2. fazi jsou lidi co maji 400k a nekdo 200.. bude nutne trosku procistit raid..
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: Cely ToV je o tom, ze behas jak kokot. To je do jiste miry v kazdym raidu, ale ToV vylozene.

ENDER: Ty kopi jsou lahudka - natahnes heal, musis se pohnout, natahnes dalsi heal, musis se zase pohnout, v tu chvili uz ti zacinaj chcipat lidi a za 2 vteriny je horn of valor, proste opruz.
    3. faze je proti tomu pohoda, sice je tam damage, ale da se realne zastavit a prohealovat, akorat v tu chvili uz na to teda nemas manu.
    Sme tam vcera wipovali od 8 do 22:45 na 5 healeru a asi 25 lidi, pak sme na posledni 2 pully sundali pocet lidi na 18 a 4 healery a pak sme se teprv dostali pres 2. fazi.
    ENDER
    ENDER --- ---
    J4C0B1M: ee na hc, tam je to trosku psycho na healing v 2. fazi
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ENDER: na normalu? tam sme měli jeden wipe z důvodu tankování na špatném místě když je ten omezenej prostor
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: my tam vcera zasli a wipovali jsme 2 hodiny na odynovi a pak jsme to radsi rozpustili.. nikdo tam proste nesmi udelat chybu...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    J4C0B1M: imho to bude o dmg. My sme většinou sundaly ty velky dva, pomlatili kostlivce pod schodama s tim, ze ty 3 chapadla dole mely tak 10% hp, vymlatili sme chapadla na levy strane, cestou dolu sme dobili ty 3 a další skupinku skeletaku sme sundali zase pod schodama. a pokracovalo ste setejne jako na první strane. Zeshora sme skocili dolu, domlatili trash a poslední chapadlo a sli do poslední faze.

Nicmene nas first kill byl o tom, ze sem ja s tankem jako jeidni prezivsi sundavali posledních asi 10m hp :-D

Me se obecne tov mechanicky hodne libi, ale teda hc je stranej pain. Az takovej, ze tam lidi od nas nechteji chodit :-D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    J4C0B1M: taky jsme tam měli problémy a dalo nám asi 15 pullů správně všechno načasovat. Mělo by vám to vycházet že první vlnu ještě dáte dole, jak mají kostlivci cca 20% tak už běžíte nahoru a sundáte chapadlo dál od kraje, to druhé sundají ranged zespoda.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SADAKO: jsi slepa :) Teda necheckoval sem ve hre, ale na armory v achivkach normalne glory jsou.

A divam se, ze z pandy ostranili to ve vaultu jak se na tech dvou pajtasich musi vyhnout cely raid najednou vsem ranam. Takze hura pro mounta :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    tvl nemůžeme dát Helyu na normal, problém je 2. fáze a když sme se už dostali do 3. tak byli vždycky tak 3-4 lidi (z 13) tuhý, ale i tak sme tu fázi drželi poměrně v pohodě dlouho. Nevycházelo nám prostě asi dmg...prvního Marinera a Grimelorda dáme v pohodě, ale jak přijdou kostlivci, tak je máme problém sundat hned pod schodama (málo cc?) a než je zabijem + chapadla nahoře, tak už nám nabíhal 2. Mariner/Grime + kostliváci, tak nevim jestli je problém dmg, aoe dmg, cc nebo něco jinýho... vlastně teda někteří jedinci šířili zbytečně Fetid rot, takže....
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Já jsem možná úplně slepá, ale oni v některém z posledních patchů vykopali pryč achievy "glory of X hero" a tedy už nelze získat některé mounty?
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: yop, my ho dali bez hera ale dps byli 855 a 2x 860 a minuly tyden kdyz sme meli dps prumer spise 850 tak sme ho dali taky s herem.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: Je to tak, my ho dali až když byl zase CD na hero :o) Ovšem my tam byli v relativně slabé sestavě a hlavně já healoval s priestem. A já nejsem zrovna zázračný healer.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: sorry ale moroes ktery ti stackuje neshoditelnou dotku je dps check jak vino. Kdyz to trva dlouho tak to nema sanci heal prohealovat.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: kazdej si mysli, ze když ma 875, ze to proste zergne, ale ono to bohužel tak nefunguje. Kara sem byl jen jednou a moc sem si to uzil :-)
    ARCHCORE
    ARCHCORE --- ---
    ahoy nekdo kdo ma unholy dk Sludge mi neukazuje aby se dal prepnout do utocny faze ma jen def a pass tak nevim jestli je to normal diky :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    GIINGGER: 850 stačí bohatě, pokud umíš classu hrát a znáš mechaniky těch bossů. Žádný boss typu dps check tam není, stačí nedělat kraviny. Ale jednoduché to úplně není, to nakonec nebyl ve své době ani původní Karazhan, tam jsme se nawipovali mnoho večerů, jenže dneska to chce každěj proběhnou za hodinu ...
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    MYKEZ: No delali jsme to jak psal Dway, jen do toho vbehnout a zas hned ven..aspon teda meleecka to delala dobre, na healera a maga jsem koukat nestihala, to je pravda.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    GIINGGER: Nedělali jste mechanicky běhání správně, tam jsou minimální nároky na dps a hps.
    DWAY
    DWAY --- ---
    GIINGGER: na maidene je treba vbehnout to toho bordelu, nabrat pouze jeden stack a vybehnout. Kdyz v tom lidi zustanou stat nez jim to spatne tak to vetsina healu neprohealuje.

Ser na ilvl ale clovek potrebuje na moroesovi podle me tak 200k dps a hero.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Jsem dneska byla poprvy novy KZ a teda prijde mi to celkem unforgiving co se tyce ciste dps/hps. Opera v pohode (meli jsme wicked), na maidene jsme asi 4x chcipli a vysrali se na ni - u ty jsem uprimne moc nepobrala, co nas zabijelo, mechanicky jsme to behani a intereupt delali spravne. Na Morousovi nam nestihal healer a proste mu dosla mana driv, nez chcipnul a kdyz uz to vypadalo nadejne, tak zase zheblo jedno dps a typek ragequitnul..takze jsme to zabalili. Kolik tak clovek potrebuje optimalni ilvl nebo prumerny dps aby to slo bez vetsich problemu? Nekde jsem videla ze prej staci 845, coz mi prijde dost unreal teda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam