BARTUC: byt to 840 tak nepremyslim. ano 825 vypada opravdu malo. ale vyhodnotit to bude ale problem. imho by ses mel podivat kde se ten konkretni relic da ziskat a proste farmit. ja takto farmil wardeny.. opakovane kazdy reset jeden myth a roll na posledniho bosse. a pugovani +2+3 myth runu pro vicero beden. trvalo to nejakou dobu. protoze nakonec to je jen o stesti. ale ziskal jsem ho.
WRATA: to neni pro assasina pry zrovna zcela pravdive ze snizeni DPS zbrane samotne se zasadne projevi na celkovem DPS. prave assasin ma relativne nizky podil vlivu DPS zbrane na celkove DPS. proto tolik lidi pouziva "zasadne" nizzsi DPS 3x vendetta relic nez nejake 3 max ilvl relicy.
to jsem prevzal z
https://www.youtube.com/watch?v=Xc8dYBmcL2s&feature=youtu.be&t=2205
cas 38:00+
a imho napriklad pouzivat relic na Serrated Edge /Increases the critical strike chance of Rupture by 3%./ mi prijde jako naprosty waste. protoze pokud mas nejak OK staty tak tim relicem bys sel s critem slusne pres 50% pro danou abylitu a to mi prijde proste zbytecne nahanet crit na jedne abylite z 50+ % na +60%. hodnota critu pres 50% velmi zasadne klesa. ten konretni trait mi osobne prijde docela meh. prave diky tomu ze uz mas +9% v zakladu a to te proste pres 50% dostane. a je tolik lepsich traitu.
napr pokud v 7.1.5 budou buffovat rupture tak jak je ted na ptr tak Gushing Wound /Increases damage dealt by Rupture by 3%./ pujde imho hodne nahoru. stejne tak pokud opravdu seberou plosne 5%critu tak relic na +crit na Muti taky pujde nahoru. zejmnena na nizsim ilvl kde by lidi mohli mit problemy mit dost critu aby meli nejak dostatecnou produkci combopointu. ale to se ciste osobne domnivam.