• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    Mě nejvíc baví ten portál nad Dalaran crater :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SKAUT: to samozřejmě vím, jen že píšeš že tam jsou všechno města - nejsou. Není tam ani starý Dalaran a pro člověka co neprošel předchozí datadisky je ten systém portálů totální chaos
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: jak jsem psal, uz je to nejakej patek -> rozumej tak cca rok az dva :D
    Mozna je to jen u me, obcas mam na takovyhle bugy stesti.
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: ja mel na dt na ali paladina a na horde zbytek, vim ze to omezeni kdysi fungovalo, ale pak to zrusili... je pravda, ze preprodej z prazdneho ali ah na hordacky a naopak, byl super vejvar :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: to je nejaka blbost. Ja mam normalne horde a ali postavy na jednom serveru O.o
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: No uz je to nejaky patek, co jsem to zkousel. Ale vzdycky mi to napsalo, ze nemuzu mit horde a ali charakter na jednom serveru. Kdyz byly invaze pred spustenim legie, tak jsem zkusil na serveru, kde mam jenom alli charaktery si vytvorit i blood elfa DH a ten mi vytvorit sel.
    Porad mam za to, ze jina moznost neni. Ale mozna je to "cerstva" novinka a ja o tom jen nevim.
    Kazdopadne demon hunter rozumi jak alianci, tak horde, co jsem slysel a muze tak prekladat mezi H a A :D
    uz zadny keg kill nebo jak se to psalo :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: muzes mit cokoliv nebo to nejak zmenili?
    navic dt a bb jsou v podstate jeden server
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    HOCH2: Parada ;-) Dik. Zkusim.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    SHAAG: Muzes mit hordu i alianci, pokud si zvolis demon huntera za opacnou stranu nez hrajes. Takze na DT by sis udelal night elfa huntera.
    Jinak jinak to snad jeste nejde.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: Ono hodne lidi skonci u tech piliru. Malokdo si vsimne, ze dolu vede jeste jedna mistnost :)
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Chtel bych se optat. Po 3 letech premyslim o navratu k WoW a resim server na ktery se dat.
    Lze na jednom serveru mit zaroven char u Aliance a Hordy?
    Da se nekde zjistit aktualni populace na serverech?
    Mam charaktery na DT (Horda, ale chtel bych i alianci), Burning Blade (Aliance), Dragonmaw (aliance), Burning Legion (horda).
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    VODNIK: novy dala - panda - shatt :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: je
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SKAUT: Shattrah tam například není
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Vsak idealni misto pro porty je proste novely Dala. Jsou tam vsechny mesta + Panda + porty uprostred.
    DWAY
    DWAY --- ---
    sme tu resili kde co a on je v dala tam uprostred (coz nekdo zminoval akorat ne primo takto) i protal do shattrathu :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: ehm tyranical muze byt az od +10
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    LAAZI: opět je to závislé na equipu a do nějakých +8 to s 880+ ani nepoznáš
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Tento tejden v M+ tyranical btw a je na tom affixu krasny, ze je najednou na bossech potreba delat nejakou taktiku - napr. druhej boss v DT, kdyz se nezabiji koreny, tak to pak ke konci je pruser, protoze je jich tam asi 40, jsou vsude a healer neustale zdrha pred kytkama.
    Nebo Azshara had, kdyz dpska neburstnou / neinteruptujou modoru hlavu, tak pak dava vyborny instanty, na poslednim v DT je potreba davat si self cd na feast on the weak a healer fakt musi toho kdo je cilem healovat jak vo zivot, na prvnim v rooku je potreba zabit vsecky ty addy a zapnout si nejakej self cd.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam