• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    SADAKO: Deathwing je jednoduchej, mel jsem s nim problem a to zvlaste kdyz jsi na jeho zadech. Musis jen spravne behat porad leva, prava a jde to. Mozna trosku opruz, ale jinak to jde.

DWAY: no, ja tam normalne nebyl a chtel jsem to solnout. Ale jakmile jsem prisel dolu ze schodu k 1. bossovy, tak udelal nejaky cary mary fuk a hned jsem byl mrtvej.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WRATA: demo i destro, stačí peta chvílema doléčit, ale celkem minimálně
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Draka nerfli, stačí ho trafiť raz.

Ten prvý jebo v SoO je otravný, ale s monkom som ho dal (aj keď to trvalo asi 15 minút).
    DWAY
    DWAY --- ---
    WRATA: void by to mel ustat... Jaky mas ilvl?
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: u siege je strasna pruda hned prvni boss. Je to solovatelne, ale trva to jak cyp kdyz to musis zabijet sam a nemas heal.

A nevim jestli je solovatelny drak. Nezkousel jestli se da stihnout prebehnout z jedne veze na druhou.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SADAKO: Throne of Thunder aj Siege of Ogremarkt je bez problémov sólovateľné, s čím si mala problém?

Prípadne ak si Horda, daj vedieť a zbehnem to s tebou.
    WRATA
    WRATA --- ---
    VODNIK: S jakym specem? Jako demo mi standartne tri hitne peta a nez vytahnu novyho kterej by to preaggroval zpet na sebe lezim
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    No s tím sólováním staršího concentu je to takové vtipné. Mě to docela baví (a hlavně bych ráda, aby mi padli nějací mounti), ale v Pandách jsem s DH na 25 heroic dostala strašlivě nabančeno, respektive, v Mogu'shan Vaults mě ten debil stunoval a pak mě snad čtvrt hodiny pomalu opižlávali, na 10H už OK a v Throne of Thunder jsem se ani na 10H nedostala přes druhého bosse, prostě mě utřískal a čau.

Pak jsem vlezla do Siege of Orgrimmar, protože se mi podařilo zapomenout, že se to sólovat nedá, takže to bylo takové smutné a pak jsem se pokorně vrátila k rejžování v heroic Cataclysm raidech, ty jsou naprosto bezproblémové (kromě Deathwinga, no). Draneor jsem radši ještě nezkoušela.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: Dobre, dreanor s grupou, z pand vse krom Siege of Ogri (tam si to jeste musim overit na aktualnim ilvl), ale jinak je to pohodicka az na to behani (pokud nemate nejaky run speed boosty, tak to muze byt otrava od zacatku po konec - treba Black Temple, atd.).
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: starsi content je treba i prvni raid v legii kdyz uz progressujes treti :) Nebo HC dungy v Legii.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: starsi kontent krome neceho v pandach, draenoru zvladne kazdy.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SHAAG: pro solo starsiho contentu porad bezkonkurencne DK, a DH se trosku blizi. Ma taky slusny self heal.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: jj jak jsem psal, jde to tak. Asi by me to nebavilo to zabijet sam, ale world bosse zvladam bez healu pouze s par DPS celkem napohodu.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WRATA: rare elity na group questech co mají kolem 40-50M dávám s lockem sólo úplně v pohodě.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOCH2: ofiko patch notes pro 7.1.5. Teda jestli sem to dobře pochopil :-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    SHAAG: tusim, ze DKcka muzou nejaky bosse zabijet (resp. upizlat) i nyni.
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Shodnete se na nejakych classach, ktere jsou ted best na solo contentu?
    V MoP slo napriklad s Blood DK solovat i raid bosse. Tak jestli se neco zmenilo (nebo pribilo) v ramci Legion.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: ja uz to moc nedelim. Kdyz tam jsou nejake dps tak uz utankuju world bosse bez healu :-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: mas k tomu nejaky zdroj?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    co sem koukal, tak v patchi bude implementovanej wq group finder do primo do hry :-) tak sem zvedavej jak to bude fakcit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam