• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    ENDER
    ENDER --- ---
    XLACHTAN: bloodforged
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    ENDER: gilda vole :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    ENDER: kde hraješ?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: kdybych ja si kurva pamatoval jaky kdo ma bnet tagy :-D ted s tim taky slusne zamavaly ty real ID... najedou se mi tam objevujou jmena lidi a ja vůbec nevim o koho jde :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    podte k NR :-) Pokud vam nevadi nocni raidovani (22 - 1) a banda senilních uchylaku, tak je to super volba :-) nejsme nejaky hyper progresseri, ale mame aktualne dole 8/10 hc a verim, ze do konce tydne bude 10/10 hc a pak se vrhnem dal :-) hlavne je v ty guilde fakt pohodovy hrani a to je pro me priorita číslo jedna co se wow tyce
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: jj napisem si, ve friendech te uz mam :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOCH2: tak ja mam aktualne 895 oblecenej s bis legendarkama, 2set a celkem slusne vyladeny staty, takze když je trosku normalni parta, tak +15 prochazime jako +10 :-)

ENDER: jasne ze jo. Blby je, ze hrovna legendary back je největší aoe boost a tam mam setovku :-) Potrebuju dropnout ravenhold a bude to lepsi :-)

Jinak ja si obecne na dmg v m+ nestěžuju. Pod +13 aoe moc neresim, tam se o to postarají dh a podobny prasata, ja rozhazuju ruptury kde se da a focusuju primarni target a staci to v pohode. Vys je to o dost lepsi, tam uz mobky zijou dost dlouho na to, abych byl schopen poradne roztocit kladiva a jak to pekne tika, tak ta dmg jde nahoru jako prase.

Ono jde spis o to, ze lidi kteří roguny neznaji a nehrajou mají porad v hlave to, ze jedina silna roguna je Outlaw a sin berou jako nejakyho ST srace, ale ono to uz není pravda davno a navíc cim vyssi m+ tim je sin silnejsi :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: jojo, nase guilda taky zkomirala tak jsem to rozpustil a presel ke znamymu :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: zavist :) nase se dala dohromady pred EM a byly i ambice na Hero farmu. No a po tretim tydnu, kdy jsem meli jit na raid, se to nejak vsechno vy.... a ted je najednou online asi tak 2 - 4 lidi :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: chodit s lidma z guildy :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: to sice je fajn, ale co delat, kdyz M+ chodit chces :) To je pak tezky :) A alty nemam a a ani zadny off spec nejedu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: sp je super na single, na m+ jsou lepsi classy
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LAAZI: Driv to bylo super, bud mind fly single target a pak dotky a mind sear, kdyz to bylo vic cilu.
    Asi shadow crash nebo nejakej ten mind spike, ale s tim jsem kdysi nebyl spokojenej. Ale nastesti to resim tak, jak pises ty, mam tu legendarku, co rozleze dotky az dalsim 3 mobkam pri kazdym mind fly po skoceni do voidformy. Jinak nevim, jak bych to daval. Diky tyhle legendarce jsem vetsinou v top dps ty dany skupiny (samozrejme jit s vama, tak jsem nekde na dne :D )

Jinak, co se tyce traitu, tak tam je to vsechno full - infinite trait mam na 15. lvlu, weapon 903 ilvl.
    Porad ale malo :) Nebo to jsou SPcka tak spatni (vim, od kamose jsem slysel, ze na SP kazdej nadava, jak je OP)
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: jojo to je presne muj problem v protu...
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: Jako v brewmasterovi s 35 traitama sem predevcirem pobihal sam po dt16 pote, co vsichni umreli na volcanic a nic moc mi nedelali.
    Musis mackat ty mitigace chapes :)
    Jinak pala tanci mi pripadnou, ze maj momenty, kdy najednou zacnou dostavat hroznou sadu, jini tanci kapou tak nejak prubezne a palat nic nic a najednou ma 10% hp.
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: no tak to nevim, ja mam na tankovi 35 a je to malo, na holy mam 54 a nedokazu si to predstavit s nejakym vyrazne mensim cislem..
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: Ne to nejsou prave pelteri, pelterum ty jejich disky ani prerusovat nejdou, ja mluvim o shaperech.

Pokud nejses dpsko tak ti do imho tak cca +20 realne staci 35 traitu a 89neco.

HOCH2: Takovy to aoe se imho jede spis pres ten shadow crash ne?
    Pripadne ta lege, ze ti mindfly rozda dotky :p
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: no, ja mam 889 ilvl a myslim si, ze ty dungy kolem +10 jsou pro me idealni.

ENDER: Ja mel super Mind Sear, po nerfu je to ale pasivni aoe, ktery procne jenom kdyz je SP:Pain a mindfly na targetu. Ani nevite, jak se ted strasne spatne solujou stary instance nebo jak se spatne najizdi do AoE se shadow priestem.
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: pelteri, ty se standardne kontrolujou, protoze dva na fortified zabijeji, pripadne i jeden kdyz lidi neumi uhybat avalanche..
    no zbran pod 900 je uz opravdu malo a traity jsou taky potreba :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Hrozne vtipni jsou treba ti mobove v NL, co casti neco, co se jmenuje tusim Stone Bolt, normalne to nedela vubec nic, s vhodnym affixem (Fortified) to nechas procastit a ono to da nekomu instant :p

ENDER: Jo takovy to, ze se nejaky classy berou a nejaky ne je jenom takova ta lidova slovesnost. Obdobne me nejaky dement predevcirem presvedcoval, ze nemuzu prece jit +15, kdyz mam zbran pod 900 itemlevel, dalsi experti zase vyzadujoiu X traitu, kde X je zrovna to cislo, ke kterymu oni s velkou slavou zrovna dospeli, a tak dale a tak podobne, proste o blbce v te hre nezavadis.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam