• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: Ja sem tam nikdy nepochopil ty jedny schody s pavoukama co davaj ten poison co pak tika za milion petsto, jestli jako staci nestat na miste kde chcipli ti mali, nebo jestli to stackujou i utokama nebo co.
    A je fakt, ze na +17 fortified lanceri uz ani nestunujou :p
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: tam na zemi vidis kam skoci, jestli to nevidis, zmen si nastaveni grafiky :) mel jsem tenhle problem taky :)
    me v brh serou jiny veci, ale to az tak 17+ na fortified, kdy musi vsichni vedet co delat :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Tak proto me nikdo nechtel vzit, si mysleli, ze chci keystonit blackrock mountain :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: kdyz uz schces byt puntickar tak to je Black Rook :-P
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    HOCH2: Hele je to Blackrook. Blackrock jsou trpaslici, draci, ohen, magma a tak, Blackrook jsou elfove, bazina, dusi, furt chcije a tak.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: to je, ale tam vetsinou top obtiznosti vyzaduji invisibility poty. Ale jinak je napohodu. Kazdopadne MoS, DT, NL, EoA jsou fakt v poho dungy :) Blackrock Hold nemam rad z jedinyho duvodu - Lanceri, co stunujou :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: Ten kejk je koukam v 905 verzi cca +21k hps, ktery ti druid nemuze ukrast :) do protu mi prijde teda lepsi treba ten z ysondry nebo z NL.
    Na monkovi v tanku nosim ten healovaci z draku, ten stit procuje furt.
    Cisla si uzijes na krosusovi, tam se jede na 3 healy, vcera sme jeli na 4 a mistama to nestihli vytopovat, chce to tam vychytat cooldowny na ty mista, kde je treba orb, slam, orb hned po sobe.

HOCH2: Este se boostuje CoSko, to je clekem kratky a to DT taky.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: jeste darkheart je celkem ok
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: tak to je jina - Valor, Arcway a i ti Wardeni, tak to je kolikrat peklo. Blizz by mi taky nekdy mohl dat MoS, protoze to je snad jediny dung, na ktery se boosteri specializujou :) Ale ne, vzdycky je to Arcway nebo Wardeni :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: sorry myslel sem valor :-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: tak NL je zrovna jeden z tech sviznejsich a prijemnejsich dungu :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    vcera jsem zacal zkouset perfectly preserved cake a zjistil jsem, ze je to totalne OP... zkousim to i v tanku na m+, to je uplnej nesmysl :)

Perfectly Preserved Cake - Item - World of Warcraft
    http://www.wowhead.com/item=140793/perfectly-preserved-cake&bonus=3443
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: no my wipovali minulej tejden anomalii hrozne, protoze jsme chodili na 4 healy a stejne jsme nemeli dost dmg... vcera byla lepsi grupa a sli jsme na 5 healeru a bylo to uplne easy...
    akorat jsem s paladinem uplne rezignoval na cisla, protoze nas drood se posral a ja vetsinu fightu nemam co healovat...
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Ender vcera koukam uspesny vecer v Nightholdu, Trillax za hodku dle wowprogresu, notbad. Ta anomalie vam teda ale dala nejak zabrat :p

My vcera zas celej vecir na Krosusovi, pitche 2hard ;(
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: mi +9 neltharion teeming necrotic. Pravdepodobne to tam necham zhnit :-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: tak to je super, to by jsme se nekdy mohli scuchnout :) Zrovna ted se mi v batohou vali +9 VoW :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: ja sem alik :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: v raidu s tim problemy nemam, tam se daji snadno predvidat dmg spike..
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: To je teda ale asi problem kazdyho palata, nam to dela protpalat normalne v nightholdu a delal to i prot palat v predchozi gilde. Jediny reseni za healera je vyexpit prot palata a vysledovat si, kdy tam ma tu mezeru.
    Este teda wari delaj to, ze maj najednou low hp, ale to jim tam pak pristane monstershield na full hp, takze mas cas.
    Brewmasteri maj stagger a zvysenej spawn heal kouli, takze si pod 20% lebedi, dkcka se z lowhp prohealujou a druidi sdili healthpool s matkou zemi nebo tak neco.
    DHcko v raidu sem este nevidel, v m+ ho hrajou vetsinou kokoti co odleti nekam dopredu, tam zkapou, vsecky vyblamujou a leavnou.
    Akorat toho palata kdyz vidis na 10% tak vis, ze bud ma cd na LoH a nebo ho musis kurva rychle healnout :p
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    S vami si stejne asi moc nezahraju, co? Hordaci vetsina, ze?
    ENDER
    ENDER --- ---
    XLACHTAN: bloodforged
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam