BARTUC:
Dekuji za odpoved.
MP/AP jedu protoze mi vychazi na DMG lip nez EP/AP ( predtim jsem jel celou dobu EP / EX, po patchi je to marny ), pravda je ze jsem od dob ziskani 4pcs a nejakych dalsich kousku nedelal zadny sim. Gearu si nechavam dost abych mel z ceho vybirat ale v momente kdy jsem mel 4 kus na set tak jsem dal prednost jemu ( na ukor statu a ilvl ). Na gear mam obecne vcelku smolika - kdyz neco padne neni to uplne to co bych potreboval a vyssi nez M+7 se s pugem nedostanu. Bud nechteji roguny obecne nebo proste nemam dostatecny ilvl.
- relicy - ty jsou z pred-patch doby, bohuzel lepsi nejsou ( proste nepadaj a kdyz uz padne neco pekneho tak do traitu ktere jsou vyslovene dps boost, jako je treba sprint a podobne ). Momentalne jsem ale porad vcelku spokojen protoze mi to vychazi tak ze "vanish, vendeta, kingsbane, ...dps dokud nedojde cd..., vendeta, kingsbane, ...dps dokud neni cd, vanish, vendeta, kingsbane" . Takze se prekryvaji +- vterina,dve ( kdy samozrejme pockam aby se prekryli ) .
- opener se tak provadet snazim, obcas to proste nevyjde :D ( clovek zaspi a tak )
- potky - kdyz neni hero vychazi lepe prolonged pover, old war zas jde lepe s herem ( opet priznavam, po patchi sem moc simu nedelal takze nevim jestli je porad platna. Kazdopadne z toho co vim tak old war je porad na prolonged power ( nevidel jsem rogunu ktera by jej pouzivala, z tech top . Ale nectu a nesleduju vsechno )
ST dmg me moc netrapi ( teda mohl by byt vyssi ), co me trapi jen MT dmg, kterej je proste tragickej ( jo jeste bych mohl prehazovat talenty a poisny ale co jsem zkousel v HC / ( M+0 ) tak to zas takovy rozdil nebyl, v momente kdy procne bomba tak to je hodne znat .
Vcera jsem se "bavil" s byvalim clenem guildy kterej se posunul na vyssi level raidovani jake tam maji roguny v jejich M+ grupach / raidu a maji tam sublety ( ma obe bis legendarky pro sub ) a ten co jsem videl logy z NH tak i na scorpionovi tocil pres 1M dmg.
Hral jsem ji ze zacatku ( libi se mi celkove sub roguna ), jenze pak jsem presel na sin ( ktery byt je takovy vcelku plynuly a dost odpousti chyby ) neni uplne to co by se mi libilo. Bohuzel bez gearu byl sub tragicky ( v mem podani jeste vic :D ), takze jsem switchnul a zapomel to malo co jsem se naucil.
BTW od zacatku datadisku mam loot nastaveny na sublety rogunu ale to co padlo byli bud obecne utility legendarky nebo rogunovske ( krom te insignie ale tak je vcelku vysoko pro kazdy spec ).
A Outlaw ted se 4pcs asi nejzajimavejsi na ty nizssi M+ ( musim zkusit vic ), vcera jen jeden HC run kde AoE vypadalo zajimave ale ST tragicky.
Zkusim to prohnat pres cisla a uvidim. Kdyztak pujde rguna spat a zacnu opet s hunterem ( k velke radosti RL, nebot mame moc melee a mensi radosti me nebot roguna me vcelku bavi - BM hunt ale taky neni nudny :D. Ale nelze hrat charu a po patchi jeste mene :( )