• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: ted si muzes stavet raidy kde shodou nahod je dalsich 6 lidi co nosi stejny loot jako ty :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: tak oni mi altovani jeste zabili guild master looterem.. ja si vzdy stavil s altem raidy, kde shodou nahod nebyl nikdo dalsi kdo by nosil mail nebo se mnou sdilel setovky :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: da se to vpohode, sou lidi co holt hitnou 110 krom raidovani nic nedelaji, pak je toho casu na alty dost. A pak sou lidi co drti maina a jeste maji cas na alty :-D Tech uz je mene teda :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: proto na altech AP neresim :) Mam research 25 (ktery se ted da udelat 5 dni po hitnuti 110) a obcas posilam mise nebo delam world q. Tim researchem kdyby ses do toho oprel, tak to samozrejme dva mesice nebudou, ale ja stejne s alty nikdy neraidoval, takze je mam vesmes na pribeh a profese a vic moznosti farmeni stareho kontentu.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: No, ja na alty moc nejsem a nikdy ani nebyl. Kazdopadne mi to prijde na mainovy tak akorat co se tyce casu. A navic jsem si zrovna vcera rikal, jak to asi resi lidi, co maji dva a vice altu. To preci nemuze nikdo nafarmit u vice altu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: musim rict, ze pro me uz dosahl legion sveho peaku zabavy a AP mi momentalne znemoznuje udelani alta, protoze farmit 2 mesice AP se mi fakt nechce
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Tak uz jen posledni bod v infinity traitu myho Xal'blabla dyce a nebudu mit do leta toho moc co delat. No a jestli 7.2 bude nekdy v lete, tak asi si najdu i babu :D
    CUJO
    CUJO --- ---
    Přeinstaloval sem to a vše jede...Super addon :))))
    CUJO
    CUJO --- ---
    Používám Curse client takže by měch měl mít nejnovější, poctive updatetuji .... Tohle je tam nejnovější https://mods.curse.com/addons/wow/deadly-boss-mods#t1:description
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    CUJO: na dbm se nic nenastavuje. stahni si posledni verzi a zacne ti v dungeonech a raidech fungovat automaticky. pokud nefunguje, nejspis mas starou verzi.
    CUJO
    CUJO --- ---
    DWAY: yes dik, tak sem ho našel. Primal trader .)))
    CUJO
    CUJO --- ---
    Jeste jedna věc nějak nemohu vygooglit. Nevím proč ale nejede ( nebo nevím jak se to nastavuje,jestli vůbec ) mi addon DBM ( Deadly boss mod ), nevíte někdo o nějaké alternativě?
    DWAY
    DWAY --- ---
    CUJO: v garrisnu mas vendora ktery za to prodava matros.
    CUJO
    CUJO --- ---
    Prosím vás lidi chtěl sem se zeptat, v poslední době mi padá minerál " Primal spirit" pokud sem ho dobře pochopil tak nejde prodat na aukci ale jen u nějaké vendora v garrisonu ( toho sem ještě nenašel ), ale chtěl bych se zeptat jaké to má ještě využití? Celkem mi to padá, předpokládám že je to spojené s garrisonem. Jo a ještě jsem se chtěl zeptat na důl v garrisonu minerály se objevují jen jednou za den v něm? nebo to jde nějak udělat aby tam byli častěji?
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC:
    Nejsem pres simucraft expert ale nastaveni by melo byt ok.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    BARTUC: mozna blba otazka, ale jak je správně nastavená simulace?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKAUT: mozna blba otazka, sorry pripadne za ni, ale mas to dobre nastaveny ty simulace?
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: Koukal jsem na to jak blazen, ale moc jsem nekoumal protoze RAID
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKAUT: pokud jedes MP/AP build, tak je divny, ze ti to dva prioritu na crit. Ja mel v jednu chvili mastery asai 146% a stále mi to davalo prioritu na mastery :-)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Pekny no, jen misto tech vristu bych dal nejaky jiny (pokud jsou samozřejmě ), takhle to vypadá podivne.
    Gemy - +200 agi ( nekam co se nebude jen tak menit vzhledem k cene gemu , saber neco se jmenuje ), jinak mastery gemy.

BTW vcera se to pustil do simu a koukal jsem ze i kdyz nemam nejvic mastery tak mi to hodilo do prio crit a versa nad mastery ( a mastery jsem mel uz nad 100%, pomenil jsem veci z banky ).
    A zkusil jsem misto AP pouzit normalni poison na zbran a DfA ve 100 talentu a cisla na scorpionovi byli veselejsi ( nebo jsme meli slabsi AoE ).
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    J4C0B1M: no to mi ho vyndej, ted mas lepsi staty nez ja :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam