• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: DH ma brutalni healing, ale potrebujes k tomu brutalni dps který to sundají dost rychle :-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: pletu, diky a sorry :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: to si pletes zkratky
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: Tak kdyz neco umre a pak to vstane z mrtvych, tak uz ti to moc umirat nebude :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: ja byl onehda s dh, ktery byl standardne dps a jel v offspecu a chodili jsme cos 15-17 a on proste vubec neumiral, vubec jsem ho jako healer nemusel resit..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LAAZI: mno ja nejsem povolanim tank, ja delam bam bam bada bam bim :-D Spis se tak nejak proplejtam vsim moznym a ctu všechno mozny abych pak mohl delat chytryho :-D Nicméně všude se píše, že monk je easy to play (diky staggeru), hard to master a prej ma nejvyšší sklil cap ze všech tanku, pokud ho chces hrat na top urovni.

DWAY: v raidu je to fakt jedno presne jak pise ENDER: jde o M+, kde sou na tanky prece jen o dost vetsi nároky :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: to my stejne nechodime vysoke.
    ENDER
    ENDER --- ---
    DWAY: v raidech je to fuk :) tam funguje jakykoliv tank, dulezitejsi jd to do m+
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: DK je nejhorsi? Dobre vedet, aspon se budu mit na co vymlouvat az budem wipovat :-D
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Monk ma imho furt o neco slabsi damage (nez treba druid nebo palat), ale nechcipa i kdyz ma low equip protoze stagger op.
    Takze druhej monk v gilde treba chodi vysoky m+ s aoe dps trinketama (kiljaden, digit).
    Ja sem konzervativni a chodim s trinketem z DT a z EN Draku.

BARTUC: Coz teda nevim proc - mackas 5 tlacitek v zasade dle pocitu.

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Pár desiatok mythicov som s ním odtankoval, keď bola Legion nová, a nepripadal mi ťažký (ale tak ja zase tankujem na rôznych classach už od vanilly, kde to bolo celé o dosť náročnejšie). Ale prišiel mi po vydaní slabý, zvlášť ten stagger magického dmg bol hrozne hlúpy.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: mas pravdu, navíc bw monk je povazovanej za nejtěžšího tanka na hrani
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: díky, to neznie zle :) teraz ešte aby som sa zase naučil tankovať :D (respektíve tankovať viem, ale nemám tak nabehané dungeony, aby som v každom dokonale poznal všetky skupiny a kam a odkiaľ ťahať, čo zabíjať prvé atď. - to je ostatne asi najdôležitejšia vec pre tanka, bohužiaľ)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: nechci, protože nemam osobní zkusenosti s tankovanim za tyhle classy. Obecne druid je hodne OP od zacatku datace a BW monk dostal před casem celkem slusny buffy. Nas BW monk je v hc NH schopnej utankovat sam většinu encounteru a jeho healing done dosahuje hodnot healeru :-D Me osobne se libi MW monk strasne moc, ale BW je takovej zvlastni pro me. Nicmene jakožto altoholik sem si nacital info a BW ted vychazi hodne dobře. Aktualne je ranking cca:

1. tier: druid+monk
    2. tier: palat
    3. tier: war+dh
    4. tier: DK

Nicmene co sem se tak bavil s lidma a nacital info, tak mezi 1. a 4. tierem je z hlediska performance jen asi 30% rozdil, takze to není tak sileny. Kazdej tank je dobrej na něco jiného.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: interesting, chceš to nejak rozviesť? prečo?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: aktualne je brewmaster o kousíček za druidem mezi top tankama
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Taká otázka do pléna - hráte niekto aktívne brewmastra?
    A jak sa vám s tým tankuje? Ja som naposledy tankoval pred pár mesiacmi, keď bol brewmaster (zvlášť v porovnaní s feralmi a vtedy trochu broken warriormi) z tých slabších tankov, zmenilo sa to nejak k lepšiemu? Díky.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Predevcirem jsem sel poprvy mythic blackrock foundry (vim, trosku pozde :D ) no a jako SP jsem pochopil, proc jste tenkrat mluvili o mind controlech :)
    RL: Vis co mas delat? Ja - jasne :D
    Sice neni shadow nejlepsi forma na tohle protoze mam delsi mind control cooldown, ale vsichni uz maji zivoty nekde jinde, takze pet minut vubec nevadilo, ze jsem to postupne a pomalu daval.
    Jinak, je to u vsech mythic raidu taky tak, ze se startuje od jinyho bosse, nebo to bylo jen v BF?
    WRATA
    WRATA --- ---
    WRATA: A ted koukam ze uz jsem na lockovy ten Seppuh dostal
    WRATA
    WRATA --- ---
    LAAZI: Mythicy projdu tejdne tak 3-4 ruznejch obtiznosti plus raiduju regulerne EN HC+prvnich par bossu v NH na normal. Emissary teda delam kazdy tri dny vsechny najdou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam