• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: CoF? Jako asi to znat je, ale tim, ze mi jeden level zabral tak 1 - 3 dny hrani, tak jsem si toho navyseni nejak markantne nevsiml.
    Pravda, je rozdil proti prvnim tydnum, kdy jsem tocil 100k a byl jsem king :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOCH2: mno je to 14,5% overal dmg increase s tim, ze se to scaluje s ostatnima abilitama a multiplikatorama, takze to znat je kurevsky. Navíc i ty HP který s trait lvlem zbrane dostavas se hodi.

JInak včera mi konecne padla CoF a je to naprosta parada, jak to krasne všechno vychazi :-) Uz se tesim na pristi save :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: M... paladin s droody v raidu je proste odsouzenej k zoufalstvi, protoze nikdy neudela cisla :) ale zase se da celkem rozumne progressovat...
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: H nebo M Krosus? :)
    No, ja jsem zkousel diky dalsimu kusu setovky z Nightholdu trosku presatit.
    Mam bonus z 4kusu, prstinek, co resetuje SW:Pain a Vampiric Touch po Voidforme a navic jeste cas od casu trignutej SW:Death z plaste a na dummy v order hallu ted tocim slabych 800-900 dps :(
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: to je velmi slozite :) jako pala healer hraju v raidu s 2 droody hodne specifickou roli... realne jsem schopnej vytocit kolem 600-700k hps na fightech, ktery trvaji 5+ minut... jak to pribyvalo postupne, dost tezko se to hodnoti..
    kazdopadne nas v nedeli ceka wipovacka krosusovi, tak uvidim jak to pujde
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER:
    BARTUC:
    A pocitujete nejaky vyrazny zlepseni? Tocite vic?
    Jo a taky k tomu mohli dat nejaky achievement, co? :D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Njn, tady je vidět moje HSko, Osu, sezona Diabla, ale hlavně CSko...rozhodně nemám WoWko jako primární hru :-/ :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    J4C0B1M: ja uz mam 44 v protu jako offspecu :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    J4C0B1M: včera ve 21:43 sem tam hodil slavnostne poslední :-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M: V sobotu jsem to dodelal.
    Ale neni se cemu divit,kdyz u me das played, tak mam cca 16 - 18 dnu nahrano na aktualnim levelu :)
    Ne a nolifer nejsem, jeste mam 21 dnu na falloutu 4 :D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    wtf vy už máte těch 20 bodů namaxlejch? :(
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: holy, disc je momentalne k nicemu
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    HOCH2: přesně proto to dělají - jinak by teď vypukla hysterie a šílený grind AP items. Já taky cpu body do už třetí specky a přitom hraju jednu.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    VODNIK: to delaji, aby si to nikdo nenafarmil?
    Kdyz offspec, kterou vubec nehraju, tak poradte - disco nebo holy?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    HOCH2: AP itemy po resetu použít pokud vím nepůjdou, takže je klidně strkej do offspec
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY:
    WRATA:
    Kazdopadne diky, smutny je, ze kdyz ted date 20 infinity, tak vam AP exp bar zmizi a nemuze AP si cpat do fronty. Uz proste AP itemy nejdou pouzit a musim si je cpat do banky.
    Takze po resetu si koupim 4 traity a ty skoky pak nejak preziju :)
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Nekdo na HoS quest pro wow mounta?
    WRATA
    WRATA --- ---
    HOCH2: V pripade ze mas/budes mit do 7.2 namaxovane AP(65 256 330) tak si po resetu koupis 4 traity a do pateho ti bude chybe 1 010 000 AP ale pak uz jsou tam opravdu sileny skoky jaki pise Dway
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: ani ne. V 7.2 zrusi ctvrty golden trait, a ty body ti vrati. Kdyz je nacpes do toho noveho stromu ti nebudou stacit urcite na naplneni vsech traitu. Protoze tam to zas zacne rust exponencialne. Ten novy bude na konci toho noveho stromu ale urcite to nebude rychlovka vzhledem k tomu ze zvedaji artifact knowledge cap na 40 a jak uz tu nekdo postoval, tak kdybys to chodil pres maw of souls tak to je 1000 runu. Coz teda neni optimalni zpusob jak to ziskat ted uz, ale jen pro predstavu na naplneni stavajiciho na lvl 52 bys musel maw of souls 6 - 9 bezet cca 250x

Mas v tom docela bordel :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: kdyz mas 20 v infinity a za predpokladu ze po 7.2 bude infinity pristupnej az po novem stromu traitu, tak po resetu muzes tech dvacet vyuzit na boost ty vetve a zbytek narves zpatky do infinity :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Počkej oni ten posledni resetuji sami. Bo to zrusi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam