• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DWAY: vypada to dobre, ale jinak tfuj alik :D byl si zarazen na black list :D :D (zertuju)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: nedavno jsem nekde nasel i cerveny bombardaky v ah asi za 13k, ty by se ti dle meho hodne hodili :D Jinak superman je uzasnej :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    LIQUIDFREAK: superman je DC :-P
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DWAY: OMG :D marvell heroes?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SHAAG: rek bych ze to vsichni pomalu maj, kazdopadne my to ete pojedem o vikendu ta kdyztak dam vedet
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: erm.. ja to myslel doslova:
    Trawn @ Aggramar - Community - World of Warcraft
    http://eu.battle.net/wow/en/character/aggramar/Trawn/simple
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: tak, ja obcas ten plast taky pouziju, ale zalezi na situaci. Nicmene diky transmogu a obcasnemu experimentovani uz jsem za to dal snad uz tolik goldu, ze bych mohl mit dva morske kone maunty z ahacka :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: me uz nebavilo koukat na prdelku, tak mam supermana.
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Tak jeste jeden pokus... neda se mnou nekdo?
    Earn a New Mount—For Azeroth! - WoW
    https://worldofwarcraft.com/en-us/news/20506167/earn-a-new-mount-for-azeroth
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    SKAUT: tak kazdej ma jiny gusto. Me ale nebavilo uz koukat na holohlavyho priesta, a tak jsem si to zmenil na prdelku :D
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    HOCH2: Ja mam sic female ale rozhodně nepatri mezi ty obleceny - neobleceny. Me se to nejak moc nelibi .
    DWAY
    DWAY --- ---
    MARTHINEZ: nase taky :-D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    CUJO: jen počítej s tím, že je to realm propojený s DT a horda má převahu asi tak 10:1. Takže to podle toho vypadá, zahlédnout živého alíka na kterého právě někdo neútočí je dost sváteční záležitost
    MARTHINEZ
    MARTHINEZ --- ---
    CUJO: naše guilda hraje na Aggramaru, ale je pravda, že moc dalších Čechů tu není.
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOCH2: to je jasny, ja mel vzdy undead vaguse, ale to byl priest... takze volba byla jasna :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIQUIDFREAK: martyr je proste bozi, akorat nedela cisla, protoze v logu ti seberou tu dmg, kterou dostanes...
    v okamziku kdy jedou healeri na full a neni zadnej prostor na overheal, to teprve ztraci smysl
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ENDER: zajimavy, ze posledni dobou, kdo ma female char, tak ho obleka velmi poskromnu :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ENDER: jj to je zrovna spell, ktery sem dlouho ingoroval a poslednich par dni zjistuju ze je to neco uzasneho. s vytraitovanim to healuje za hrozny cisla a instant jako takovej, to je proste lxs. Ale jak rikam, ambice byt xtej na servru nemam, namachrovanej sem dost i bez toho :D Diky kazdopadne
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIQUIDFREAK: to asi ve spatnym :) me dost casto dochazi trpelivost s lidma v pugu :)
    hodne hraju i m+, kde jsem nekde kolem 20. na dt (ten jeden drood je s naskokem prvni)... tenhle tyden teda ne :)
    s jidlem a setem mi to dava 100% crit na HS.
    nejedu nic na regen many, kdyz mi nebude stacit mana, jenom shodim haste... navic leytorrent to vzdy jisti...
    ale vsechno je to ovlivneno tim, ze muj ukol v raidu neni delat cisla, ale healovat faily :) martyr too op.. musim rict, ze moc nechapu pouzivani holy light kdyz mam martyr :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam