• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: porad dost dobre. Relativne casto vydavaji novy content. AP je sice dost grindy, ale na druhou stranu pokud nejsi top class raider, tak to neni uplne must have.

Nejvetsi "problem" je prebytek veci co delat. Takze mame v gilde nekoho kdo rikal ze se logne a je tam toho tolik, ze se nemuze rozhodnout co delat tak jde off :-D
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jak se vám vůbec líbí Legion? Už je to nějaký čas co to vyšlo. Mám sice datáč, ale byl jsem při release v Kanadě a pak už se mi po měsíci do toho nějak nechtělo.
    Občas hraju svého warlocka na Vanilla serveru a jsem tedy spokojený. Jen by mne to zajímalo. V porovnání s datáči předtím.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Tak je to pravda, legendarky padaj i z blingtrona 6000.

BTW - that moment, kdyz v 7.2 mas konecne moznost targetnout slot na bis legendarku, ale zaroven nerfujou bis legendarku :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M: muze ti padnout i z tech beden (Nightmarish treasure) / weekly questy popr. nalezeny questy, ktery smerujou do NH.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    DWAY: fak! BabyRage na tyhle questy dělám snad až poslední :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    J4C0B1M: ja dostal 890 z world q ktery mel base ilvl 840
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    titanforged znamená upgrade 15 a více levelů.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    J4C0B1M: ano. A já osobně mám z LFR 910 shouldery
    MARTHINEZ
    MARTHINEZ --- ---
    J4C0B1M: mně padl Spellblade's Gemmed Signet 925 Titanforged na normalu, během mého prvního killu Alluriel.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    VODNIK: chápu to co jsi napsal, ale jen se znova ujišťuju, 925 na LRF?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    J4C0B1M: může padnout i na LFR a už jsem to i viděl
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Hele včera mi někdo tvrdil, že dejme tomu v HC NH nemůže padnout titanforge 925, že i daná obtížnost má svůj limit ilvl, tj že 925 může padnou jen na mythic... a já si myslel, že může padnout cokoliv kkekoliv, jen se ta šance na to kurevsky snižuje...kde je pravda?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: Tam ovšem nejsou ty, co byli smazány, že.
    WRATA
    WRATA --- ---
    ETHAN: CLAVEN: Kdyz si vyfiltrujete jeho starsi prispevky tak to je dohadovani nad addonama.

Jenom pro info. Jediny co gladius delal uz od zacatku je ze se podival do scoreboardu a udelal ti z toho unit frame. Postupem casu tam pridali trackovani abilit/racialek a insignii coz jenom odpovidalo na demand casteru Arena Championship kde jsou addony od 2009 zakazny.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ETHAN: bude(m) vďačný, díky
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    CLAVEN: Už je to docela dávno, tak si moc nevzpomenu, ale jelikož je to zatím jediný trvalý ban, co jsme tu s Japanem měli potřebu udělit, tak si matně vybavuju, že to mělo něco společného s nějakým rozohněným flamem a možná došlo i na nějaké vulgarity. To už si nevzpomenu, jen si vybavuju, že tím banem se vše uklidnilo. A zjevně jsem si ho zabanoval i v poště, když mi od něj nic nedorazilo :o) Ale nemyslím, že bychom mu nemohli dát druhou šanci, už je to opravdu nějaký ten čas.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Hele K3BAB sa pýta, prečo tu má ban, ETHAN na poštu vraj nereaguje. Explain?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Who's The Human at Vol'jins Funeral? - WCmini Facts
    https://www.youtube.com/watch?v=eygOC8LHY2U
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SKAUT: pohoda DWAY: v 7.2 budem zabijet kalkukackama, zvlast kdzy vemem v potaz chybne vypocty AP na wowfans :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKAUT: sranda musi byt, i kdyby warchiefa probodli a krale vyhodili do vzduchu fel magii.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam