• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LAAZI: No, ted jsem na to koukal. A nize za SP, mozna u jinych class to bude jinak.
    Pred patchem - vsechny traity (35) + 20 v infinite.
    Po patchi. Puvodni infinity je ted jen jednourovnovy, nemuzu do nej narvat 20 jako predtim. Ale potom, co mam tech 35, tak muzu do nej dat jeden bod.
    Kdyz to udelam, tak vsechny traity, co sly dat az do 3. stupne, tak ted maji 3/4. Po investovani dalsich 9 AP levelu do tehle traitu mas moznost jit do 4. vetve (7 dalsich AP levelu/bodu investovano).
    No a nyni muzu zbytek cpat do infinity traitu (jiny nez puvodni pred patchem). Tam se vejde 50 levelu, takze to chvilku potrva. Celkova investice od prvniho traitu po max infinity je 865 842 000 000 000 a nejaky drobny.

Takze suma sumaru - 35 + 1 + 9 + 7 = 52 pro vsechny traity + 50 infinity
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    HOCH2: Tak to cekas spatne. Budes mit cca 38 traitu. Concordance (novej infinity trait) zacina tusim na 50. traitu? (Wowhead mam v praci z nejakyho duvodu blokovanej takze nemuzu overit, ale vim ze na 44. traitu na monkovi budu mit vsecky zakladni ktery zvysujou dps)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LAAZI: no uvidime az se lognu. traity mam na maximu, takze ted cekam, ze mi bude chybet "troska jen" v tom infinity traitu potom, co se mi to resetne.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    VODNIK: Tak ty shardy farmit nemusis ne? To mas akorat na starting equip, na craft legendarek, ktery nechces, a k targetovani legendary slotu (ale to je cire zoufalstvi).
    Jako jsou tam ty budovy za ty druhy shardy, ale to se farmi spolecne, to at oddrou neg.. hardcore grinderi.
    A z tech repek taky dropuje prd, jakoze nic povinnyho a navic stejne legion repky snad uz vsecky exalted omylem mam z prubeznyho plneni world questu.

Ty traitu budou chvili trvat no, ale to chvili trvalo i tech 35 zakladnich traitu v 7.0 a to mi neprislo zas nejak jako hrozny.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    LAAZI: nejde zdaleka jen o AP - musíš farmit shardy, nějaké další resources na ostrově, všechny repky nad exalted na bedničky, .... AK research na max bude trvat do července, takže dofarmit traity aspoň na jednu specku bude taky celkem na dlouho
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    DWAY: Legionfall questchain konci zatim obranou vengeance pointu, dalsi dil 4. dubna.

VODNIK: Dalsi necekany trik je, ze stary vylepsovani ilevelu followeru funguje pouze do toho ilevelu 850 a vejs musis mit ty novy brneni z novejch misi, takze ty tuny starejch armanentu, co si susil v bance, muzes fakt prodat vendorovi.

VODNIK: Tak co se tyce ap grindu, tak ted je nutny se dogrindit k max Artifact knowledge a ke Concordance of the Legionfall a pak se uvidi jak moc dulezity (respektive "dulezity") budou ty body v tom poslednim traitu.
    Ja teda kazdopadne do nej klikat nic nebudu dokud nebudu mit ty zakladni traity ve vsech 3 specech.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    HOCH2: to scalování se už zase mezitím změnilo, byl na to dost negativní ohlas (což se nedivím - když mě při standardním WQ v Highmountain třikrát zabily ještěrky tak jsem nadával jak špaček). Mlácení démonů to rozhodně bude ....

Zatím z toho moc nadšenej nejsem, vypadá to na ještě horší grinding než předtím i když se zaklínají opakem. A Broken Shore design mě neoslovil
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Tak som slepý. Díky.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Asi hadam ze nejvetsi "blok" bude ten legionfall revered. To z hlavy netusim jestli se da udelat grindem nebo je treba pokracovani kampane.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: jinac je tam pod exploration:

DWAY
    DWAY --- ---
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: dyt to primo reknou v class hallu ze musis pokorcit s khadgarovou kampani na broken isles.

A jinac prave kvituju ze to trva nejaky cas. Bylo by na hovno kdyby se vetsina novinek ze 7.2 dala stihnout za vecer, to by byl major patch my ass.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: V zozname achievementov som ho včera nenašiel
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: uz je ne? V podstate uz muzes zacit delat legionfall, coz je soucasti. Hadam ze akorat tam bude nejaky timewall na dokonceni te kampane. Ale pracovat by uz na tom melo jit.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    VODNIK: super, diky moc. Jelikoz nejsem v raidovaci groupe (guilda je nejak prazdna ted), tak mi to nevadi. Rad si to projdu, doufam, ze to nebude zase mlaceni demona jak predtim v class hall questu.
    Kolega mi tu vcera neco rikal i o expeni, ze prisery se ted scalujou dle myho item lvl.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    A pathfinder part 2 bude kedy?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    HOCH2: doporučuju si na to udělat dost času :-) Lidi co včera lognuli hodinu před raidem stihli s bídou projít úvodní scenario a už nedokázali projít questy na změnu traitů. Hlavně artefakt quest chain mě teda dost nepříjemně překvapil délkou a hlavně dost nesmyslným koncem. U druhé specky už to šlo lépe, ale třetí vypadá zase dost zdlouhavě a v jednu ráno jsem s tím seknul.

Taky se připrav na to, že zdaleka ne všechno už je aktivní, Blizzard to během noci trochu objasnil, ale včera jsme se všichni sháněli jak začít další class hall upgrady a až pak zjistili, že to půjde kdoví kdy.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Uz tak deset dnu jsem se nelognul, planuju dneska nebo zitra.
    Mate nejaky rady do zacatky 7.2? Co udelat a ceho se vyvarovat? Co si hlidat a co treba neresit?
    PVE, ne PVP.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LAAZI: nebyl to hoax, blizz si to ale asi uvedomil a napsali, ze ap bude az nasledujiic tyden
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Koukam ze to s tou bednou byl hoax a zadny ap z ni tento tejden nepada (ale padaj z ni veci z novyho dungu, kz klice a takze asi i loot z kz)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam