• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    WRATA
    WRATA --- ---
    WRATA: Fury Warr
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: Zkusil sem jednou. Neprojdu pres stit. 891 ilvl ale naprsto tragicky trinkety protoze na COF a DOS mam smolika :(
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: Blood DK. 895 ilvl
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: co hrajes za class? Ja to včera se sin rogunou dal na tusim 6. pokus :-) 902ilvl
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: not a chance :-D Jako zkusim to, ale cetl sem ze s mym gearem se ani nemusim snazit :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak kolik z vas uz ma challenge appearance?
    DWAY
    DWAY --- ---
    SKAUT: jojo, pobavilo
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    DWAY: Dobré že?
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: ja si myslim, ze na to taky presne cilili. Je umeni umet si udelat srandu i sam ze sebe ;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Dat feeling, keď sa to veľmi nelíši od všetkých iných chujovín, čo sú v hre...
    DWAY
    DWAY --- ---
    kdyby nahodou nekdo minul 7.8 patch notest:

APRIL FOOLS! - **ALPHA DRAFT** WoW 7.8.0 Patch Notes (DO NOT PUBLISH) - World of Warcraft Forums
    https://us.battle.net/forums/en/wow/topic/20753925964
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    za cca 4 hodiny se mi dofarmi AK 27, tak sem zvedavej kolik budu dostavat AP :-) ale dneska by mozna mohl padnout 41. trait. A to vůbec nefarmim, byl sem akorát hc NH a par m+ :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DWAY: byt tomu moc neverim, byl bych velice rad kdybychom dostavali rekneme za 10+ ten trait tejdne. Coz ale ted s tou ak bude nejspis jen sen, mozna pozdeji. S lepsim gearem das vetsi cislo, vetsi ak ti zajisti zbytek
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: je fakt ze ani jeden trait tydne z chesty by uplne nepusobil jako overkill no :) Ale presne uvidime.

btw je tu nejaka gilda ktera nema problem s recruitmentem?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    BARTUC: Zatim nejvic AP je z raidu, takze lidi v gilde chodi vsecky normaly / hera (jakoze Nighthold, ENko i ToVko), ja to nechavam na utery, az budu mit dalsi tier artefact knowledge (a treba otroci stihnou nagrindit i Mage Tower).
    Vcera sem misto toho zkousel pushnout klic, no CoS 15 sme uz nedali asi o 20 vterin, ale parkrat sme to tam zahrali... neoptimalne :)
    Rikali modri, ze nejvetsi chunk AP ma davat weekly chesta, tak sem zvedavej, imho realne by to mohlo bejt treba 10x base z dungu (tzn. kdyz mas max 14+, tak tech 12 mega), ale to je wild guess.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Ja musim rict, ze se mi ty zmeny hodne libi co se AP tyce. Za dung +12 sem dostal 1m AP a za +14 sem dostal 1,2m AP. Je to super, protože staci dat dva vysoky dungy a je to mnohem lepsi nez behat +7 dungy. Navíc i scaling je fajn, +10 da v tuhle chvili kazdej, ale dat +15 uz je orisek jako prase. Sem ještě zvedavej, jak bude vypadat AP v bedne, kolik dostaneme za +14 :-)

obecne se mi libi tenhle patch, i to jak upravili sin roguny. Sem zvedavej na scenarko a na raid
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: ap grind nevola. Nema to cenu. Ted bude daleko lepsi pianko a dat si radsi jeden vysoky m+ tydne a udelat kazdy den par wq nez se do toho poustet nejak divoce.

Delaji co muzou aby prave zamezili "nutnosti" travit veskery volny cas grindenim AP :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: cekal jsem to 1:1, ale takhle hola hola, AP grind vola :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOCH2: tech 20 lvlu ted utratíš jednim traitem :-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: no, mozna to refundovali ale uz to stoji jiny AP nez predtim. Jestli narazis na to moje radovani, tak na to jsem pak reagoval tema hajzlama na adresu blizu. Protoze ten quest uz mam, muzu udelat ten novej trait - tam jeste cekam na dva do zlatyho. No a ta dvacka je tytam, tzn ze nemuzu utratit tech 20 levelu stejne, jako predtim. Ted se mi to zda drazsi a mohl jsem investovat jen do 6ti misto 20ti.
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: ja mam za to, ze jsem to tam mel do chvili nez sem odemknul novy strom. Pak ti refundnou ap a muzes si s ni delat co chces.

a btw toto sme resili s tebou :-P Presne si vzpominam jak si byl nadseny ze ti vrati 20 bodu a ty si rovnou naklikas 20 bodu do noveho stromu a museli sme ti vysvetlovat, ze to tak uplne nebude. Asi selektivni pamet ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam