• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    DWAY: no zobrazil sa mi nejaky novy trait, ale este nemam pokupene tie stare, tak pre mna asi nic :)
    DWAY: jo ponukaju to tak, ze to spravia na tvojom ucte a asi sa aj nasli ludia co im za to dali tych 200k.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    DWAY: jo, normálně za tebe, stejně se běhaly i Challenge
    DWAY
    DWAY --- ---
    K3BAB: to by me zajimalo jak to prodavaji. Leda ze by to delali na tvém uctu. Bo tam si vevnitr sam
    DWAY
    DWAY --- ---
    K3BAB: musis odemknout druhy strom ve zbrani a musi byt postavena mage tower
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Ja do toho ani nemozem vstupit, asi nemam nieco splnene, alebo dostatocne nabusenu zbran aby som to aspon skusil. Btw som si ale vsimol, ze na Drak'thule to predavaju v nejakej guilde za goldy, tak asi to nebude zas tak narocne na equip ako na techniky, ked su schopny to farmit s kazdou classou.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    me chybi ještě asi 1700 repky... za celou dobu jsem mel presne jednu misi na repku na legionfall...
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak je to doma :)
    Btw je Kirin tor, takze 750 repky pro legionfall. A pokud nejste blizko (jako ze to bude chybet k dodelani), mozna bych si ten token nechal na noblegarden, bo by mohl byt nejaky rep bonus.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LIQUIDFREAK: Díky, pozriem sa na to
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CLAVEN: pokud s tim mas problem, zkus si v advancementech zmenit jeden z nich. Nekterej z nich totiz zvysuje sanci na tydle armory, az to vyequipujes zmenis zpatky.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VODNIK: mi chybi asi 2500 a to nedelam zdaleka vse :-D Nektere dny ani nelognu :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VODNIK: Mno ja mel luck na follower mise, ale prej je to tim ze mam secky repky aspon jednou paragonnuty. Dobrejch 4-5k sem na tom vyhrabal
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    LIQUIDFREAK: dělám denně všechny questy, všechny mise, instanci, .... A chybí mi 3500
    MARTHINEZ
    MARTHINEZ --- ---
    CLAVEN: to máš. Já mám sedm altů a je vidět, že někde padají víc a někde míň... druid už má všechny followery na 900 a na mainovi jsem max na 870...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LIQUIDFREAK: Hm, díky, tak mám len proste smolu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VICTIM81: jasny, sou vyjimky jako ty :)
    CLAVEN: z misi upe normalne ne? Armory proste ala http://www.wowhead.com/item=147349/spiked-armor-set
    CUJO: blby :D
    CUJO
    CUJO --- ---
    LIQUIDFREAK: nez ja budu litat tak wow uz se nebude ani hrat :))))
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Hele kde zoberiem tokeny na upgrade followerov nad 850?
    Nepodarilo sa mi to nájsť ani v guide na Wowheade.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    LIQUIDFREAK: defakto loguju jen na raidy a m+. summon zajisten. ja uz nejakej mesic jedu tedy teleportaci. problemy tretiho sveta me nesvazuji.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Litani v brokenu doma, hec! :D Jak ste na tom vy?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Tak si asi zase hrali s leg. drop rate:
    Anund's Seared Shackles & Kil'jaeden's Burning Wish :)
    Neboli bratrickove k Mother Shahraz's Seduction, Mangaza's Madness, Zenk'aram, Iridi's Anadem, Zeks Exterminatus, The Twins' Painful Touch.
    Bohuzel pro tu class new appearance potrebuju zrovna ty shity, co nemam - ty, co zvysuji movement speed :D
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: Vzhledem k tomu ze je skinem priserna ( jako temer vsechny pro roguny ve vsech speckach ), tak jej v klidu ozelim.
    Neco jsem pocetl jak to tam vypada a vzhledem k memu ilvl ( 890 sotva ) jsem to odmavnul rovnou. Odměna neni zcela adekvátní potrebnym investicim. Jestli budu nekdy mit pres 900ilvl tak to zkusim ale pri mem "skillu" a stesti na drop ( normalniho gearu ne tech uhozenych legendarek - mimochodem uz mam skoro vybrane vsechny ty nezajimave ) to mozna dam na konci datadisku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam