• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: ja to zkusil, kdyz byla na svete prvni mage tower s tim, ze prece jsem overskilled a dam to na prvni dobrou. Nedal jsem. Pak jsem kouknul na tutorial a tam psali, ze musim mit Sepuz, tak uvidime.
    Ale nejak me ta challenge zily z tela netrha, tak uvidime, kdy se to toho pustim :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: zkusil jsem znovu, a pockam si dalsich 10 ilvl. Nedostal sem se ani do druhe faze. Dava to strasne.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: Vcera, ale protoze mi na SP uz ani nic padat nemuze. Navic je to asi ted jeden z nejlepsich legend na to, abys dal ten artifact challenge.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKAUT: me uz chybi jen ramena a budu mit na sin komplet set, tak snad padnou brzo at si jich uziju :-D
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: Zřejmě dropují lega do poctu. Ja pořád čekám na boty a ramena ( a mezitím vyjde patch a minimálně jedna z nich bude irelevantní... )
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    me padl na rogunu a na monka a v guilde to pada jak sileny ted :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: ja uz ho mam par mesicu :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak se pochlubte, komu za posledních 14 dni padl sepuz? u nas v guilde jich padlo snad 10 :-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Me to taky trvalo tak mesic dva nez padla prvni. Pak to ale uz jede s kazdou dalsi fakt strasne rychle.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Ja som dostal svoju prvu legendu za 2 mesiace, ani uz nepamatam kde.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKAUT: me chybi sepuz a ramena, tak doufam, ze sepuz bude poslední. zejtra snad dodelam 20k shardu a koupim 4x ramena tak uvidíme jestli tomu pomůžu :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Sa máte, fešáci, mne padla prvá legenda asi po troch mesiacoch denného aktívneho hrania. Druhá teraz minulý víkend.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Tak ja myslel, ze uz mam vsechny, ale zapomnel jsem na ty nonclass spicific jako sepuz secret. Takze cekam, ze jeste jedna dve padne
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HOCH2: hmm zajimavy, ja treba na mainu marne cekam na dalsi a ne a ne padnout sfine (1,5mes hard farm played, 4lege). :D je to naky divny no, nahoru dolu, uvidime.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Me uz na sin rogunu nemuze padnout nic jineho nez ramena nebo boty, ostatní už mám :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOCH2: lol tak to je hodne slusny :-D ja uz cekam jen na 9. a 10. legendu, tak snad jako 9. konecne budou shouldery :-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LIQUIDFREAK: po vydani 7.2, otevru class hall truhlu -> legenda, potom otevru bednu za repku nebo za to dotovani legionfallsupplies -> druha. Potom nejaky dung run den, dva pote a voala treti byla na svete.
    (Resp. 7., 8. a 9. legendarka).
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Dh alt, 1den,11 hodin, sice sem celkem pofarmil, ale.. druha legenda drop. Byl nekdo z vas nekdy rychlejsi?
    Jen pro zajimavost, ne chlubing :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    K3BAB: Ah, jde videt ze mam mezery v ojebavani systemu :-D
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    DWAY: ten char ostava level 101 ma to zastavene expy. idea je taka, ze sa to oplati jedine ak boostujes 4 chary sosebou v parte, inak to samozrejme nema vyznam a questovanie je lepsie :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam