• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    DWAY: no, ja videl video jak na to, ze vetsinou tam skace jeden, dva a ostatni jsou stucknuty na okraji.
    Jinak s tou druhou starnou, kdyz budu zelenej, tak jdu na stranu svetla a vyziram zeleny, co zbydou a kdyz jsem svetelnej, tak vyziram na fel strane ty zluty?
    DWAY
    DWAY --- ---
    HOCH2: jestli to je tezke nech ty co si veri bezet jako prvni. Dycky tam je aspon jeden dva lidi co vi, a pak dozirat zbytky je lehci. A nebo se domluv s RL ze pujdes na druhou stranu a oni ti vyzerou skoro vsecky spatne a ty sbiras co zbyde. To u nas dělají tanci at to nepropadne
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: napada me snad akorát ze Kil'jaden smith by mohl byt lehci na soak ve vice lidech. Ale tam to taky stoupa s poctem lidi. Jinak taky netusim
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VODNIK: ktoré trebárs?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: to je reakce na prislusnost k alianci? :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ToS mi zatím vůbec přijde velmi jednoduché, ale taky bohužel dost nedoladěné - některé ability jsou pro raidy s počtem lidí kolem 10-12 velmi problematické a naopak 20+ raid si jich v podstatě ani nevšimne.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: jj maidenka se mi moc libila a hlvane byla brutalne jednoducha :-)

HOCH2: fuckin republic scum :-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    No, tak maidenku jsem zkusil jednou a ten quitair hero movement je dost hc na me :)

Jinak, pokud byste nekdo uzivil alika pro vase HC, tak mi muzete dat vedet :)
    Himeness - WoW
    https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/himeness
    Kundil#2845
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Maiden je fantastický fight, ja mám tieto movement encountery moc rád, aj Heigan dance sa mi páčil.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    taky bysme uzili nejaky hc raidery :-) Včera sme slozili maidenku a zacli s progresem avatara... musim rict, ze tos se mi fakt hodne libi
    DWAY
    DWAY --- ---
    ICARUS: sakra, tos mohl chodit s nama. Zrovna zaciname ToS HC :-D
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    DWAY: na mythic jsem hodne rychle zapomnel a prehodnotil svoje cile, tedka je pro me endgame HC, aspon po ToS na normal. Ne, ze by to bylo vyslovene tezke, ale aspon pro me to byl hodne velky nezvyk - z WotlK jsem byl zvyklej ze se vetsinou jen stoji na miste a toci maximum deeps, ale tedka je to vsechno o movementu, coz tomu pridava dalsi hloubku a rozhodne to neni na skodu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ICARUS: Jo to jo, ale je to porad 14 dni :) Samo ze kdyz se do toho grindu opres, tak se to da. Ale jako ze to neni ze udelas max lvl prvni tyden te protahnou na gear a druhy raidujes mythic progress :)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    DWAY: hele tak ten AP nakonec nebyl takovy problem, presne 14 dni od rollnuti 100lvl charu a mam 902 ilvl, 2 legendarky a 52 traitu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Hehe

I have a confession: I'm pretty sure I personally am responsible for everything that's happened the past 2 years. Garrosh, the Iron Horde, Gul'dan, this third legion war...all of it. : wow
    https://www.reddit.com/r/wow/comments/6nf7q7/i_have_a_confession_im_pretty_sure_i_personally/
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LAAZI: Tá hra sa zmenila, se stim smiř. Hĺbka je imo stále podobná, len to už u healerov chvalabohu nie je hlavne o mana managemente.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    CLAVEN: No tak ten tlak na dps u tanku a healeru je vetsi spis v high mythic plusech, tam vylozene musis delat dpsko i za tanka a za heal, ale to se asi neda nic delat, je to na cas, to by museli mit healeri a tanci naprosto nesrovnatelne spatnou damage vuci dpskum, aby to byl nonfaktor a to by se zas nedalo nic solnout a jako chapu, ze nekoho treba bavi pretacet v healu dpska.

Me nejvic bavil healing za priesta, kdyz sem stackoval spirit a cekal v combatu 5 vterin nez se nakopnul ten manaregen, pripadne se dalo stackovat mp5, proste to byly takovy 2 ruzny strategie (pripadne este palati mohli stackovat crit vs mp5) jak sbirat gear a podle toho hrat ten manaregen.
    Dneska mas jakoze jeden talent, kterej si das kdyz mas jakoze problem s manou a pak macknes jedno tlacitko, pripadne whinujes na dc at ti daj palati wisdom, so much depth.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LAAZI: Tak gimpovať si survivabilitu na úkor pew pew samozrejme nie je u tankov úplne žiaduce, ale keď dobre tankuješ a nemáš problém prežiť, tak nevidím problém v tom, keď aj nakladáš - a ja síce na nejakej drsnej progression úrovni neraidujem, ale pri progresse sú encountery, kde je veľmi vítané, keď tank pomôže spáliť bossa/fázu/addy čo najrýchlejšie.

Čo sa healerov týka, v zásade s tebou súhlasím, ale ja sa na priestovi napríklad vo 5manoch a starších raidoch nudím, lebo sú ľudia príšerne overgearovaní a nejaký selfheal má skoro každý. Čiže rozdáš nejaké renewy, prayer of mending a potom desať sekúnd robíš úplné hovno, lebo sú všetci na full alebo 95%. V takých momentoch mi pripadá normálne robiť dps, navyše keď to teraz už nestojí žiadnu manu.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    CLAVEN: Tak imho je to po 7.2.5 snad lepsi, i kdyz ja furt tocim relativne malo a osobne si myslim, ze tank nema mit dps, ale hlavne nema chcipat a ma se dobre healovat, stejne tak je mi cizi takovej ten moderni pristup k healerum, ze kdyz zrovna neni lecive-intenzivni cast setkani, tak ma udelovat poskozeni. Jako fak off, healer kdyz nemusi healovat, tak ma odpocivat. Bring back the 5 second rule plz.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: jj prave to byla ta reakce Clavena. Coz chapu. Preci jen v zahlavi je napsane, ze toto je auditko pro ofi. A i kdyz typek ma zjevne nějaký skill tak zas tak kulervouci to neni. Ani aktualni. Leda ze by vyhlasili timewalk naxx. To by neurazilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam