• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    MARTHINEZ
    MARTHINEZ --- ---
    BARTUC: ona je ta vysoká cena celkem opodstatněná, nevím, zda tu někdo inscription má, ale Darkmoon Card of the Legion (recept lvl 3 stojí 250 Darkmoon Prize Ticket) stojí jedna 12 Sallow a 30 Roseate (což samo o sobě není moc), ale dropuje Ti to, pokud vím, random a na deck jich potřebuješ osm, neníliž pravda...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: Vieme, ale keďže na Aszune si za jeden kúpim token na mesiac...

Pro tip je: grinduj dreamleaf pred vchodom do DHT a za týždeň si ho poskladáš aj sám.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hue, neumite někdo nejak levne udelat darkmoon deck pro tanka? Me se za to tech 85k co to ted stoji na dt davat fakt nechce, když je to na alta :-/
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: Nahodou mi se celkem libil. Prophet Jelen, mirotvurce, dojebany otec, a prorok svetla se nasrane rozbehl na Kil'jaedena jak zamlada :-D

Ostatni se tam jeste dohadovali, a on uz byl na lodi v portalu :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: to je podľa mňa súčasť stratégie Blizzardu vykresliť Jelena ako úplného dementa.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: ah nvm. Moc to prozivas :-D Proste na KJ byl quest bez insane rewardu. Shit happens.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: /facepalm

Ty si včera pil?
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: ne, padl mi protoze sem zabil Kil'jaedena, veliteľa invázie na Azeroth :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Ugh, padol ti z questu? Alebo čo to s tým má?
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: Ja nevim, mi padl trinket tak sem byl celkem happy :-D
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    CLAVEN: taky bych byl raději, kdyby za to žádný goldy nebyly! Jde o hrdost a čest, ne o peníze...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Mňa teda Blizzard hrubo nepobavil tým, že reward za Q "zabi Kil'jaedena, veliteľa invázie na Azeroth" je 31g od Propheta Jelena.
    Rly?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Musim rict, ze blizard me stale dokaze pobavit se svym smyslem pro humor. Treba kdyz se potkaji na q tri druid v kocici forme a typek co dava q rika: "Look what we dragged in" :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    CUJO: jednoduse napises par slov o cem to je? :)
    CUJO
    CUJO --- ---
    CLAVEN: pokud chapu nelibi se ti forma toho jak prispevek vlozeny. Omlouvam se. Ani me ne ale nejak sem se nedopidil jak to dat normalne :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak sem si koupil glyph na sovicku, nahodil ho, abych se podival jak to vypada ono nic, zjistil sem, ze je to az od 70. lvlu. Rikam si ok, mam jeden volnej boost, tak to boostnu a ono co? sovicka zmizela :-D takze 3500 v haji a ještě to musim koupit znovu a navíc dvakrát, takze holt musim počkat az si na to druidik videla
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Jojo wardeni sovicka je best. Včetně zvukového efektu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    diky kuci, dneska zkusim :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: inscription. Pokud nemate v gilde tak AH.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: v AHacku, nekde v ty sekci enchangu, gemu atd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam