• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    VICTIM81:
    Subjektivni nazor: og je hezci / skaredsi nez sw
    Objektivni fakt: vzdalenost mezi bankou a ah je v og nizsi nez v sw
    Subjektivni nazor: nevadi mi, ze vzdalenost mezi bankou a ah je v sw vyssi, protoze rad ztracim zbytecne cas

Vazne uz nevim, jak bych vam ten rozdil mezi tema dvema pojmy vysvetlil. Prece nejste tak hloupi, pouzivate internet a tak...
    DWAY
    DWAY --- ---
    VICTIM81: nemluve o tom, ze se jedna o poi které clovek využije na kazde postave v jednotkach. Uz nejsme ve vanille aby se pravidelne cestovalo mezi mesty. Takze super mit vzducholode uprostřed kdyz to clovek pouzije max pri levleni altu.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    LAAZI: ty ses fakt mimon... sermujes tu s vyrazy objektivni a subjektivni a pritom nemas sajnu o tom co to znamena. protoze to co taky rikas neni nic jineho nez tvuj subjektivni nazor a je naprosto slepe to vydavat za obecnou objektivitu protoze absolutne nechapes ze to ze ty zrovna hodnotis kvalitu mesta na zklade vzdalenosti od specifickych POI absolutne nestanovi nejaky standart hodnoceni kvality mesta. a kazdy clovek ma naprosto vlastni metr na to co ve meste povazuje za prioritni. zda specificke lokace, architektiru nebo treba zalidnenost hraci. fakt s takovou zhovadilosti prestan. nepovysuj se nad ostatni, jses pak k smichu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: jak casto vyuzivas 5 aukci? Jen tak ze zvedavosti. Jak casto pouzivas jinou, nez tu u ktere mas nejblizsi portal. V og sem pouzival bud tu co byla ve vchodu nebo vyjimecne tu co byla u warrioru.

A je to to same, protoze tvuj argument je "Pravouhly ulice sou hrozne dulezity, kdyz se stejne vsude lita." Takze asi stejne jako to ze je to uprostred mesta je strasne dulezity kdyz se vsude lita. Protoze tim jak mas to mesto rozlozene, tak to proste neni daleko odnikud nikam, kdyz se vsude lita.

A kdyz pomines litani, tak jak uz nekdo psal, org je peklo po zemi.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    DWAY:Hele pokud me nekdo presvedci o tom, ze je objektivne lepsi Thunderbluff, tak mu podekuju, zvazim, ze bych tam presunul svoji "bazi", ale dost dobre mozna proste reknu, ze se mi vic libi v OG a zustanu tam.
    Vubec nevim, proc te to rozciluje.

Vzducholode v OG nerovna se pristav v sw a metro do IF, protoze metro a pristav mas kazdy na jinym miste. V OG to mas u sebe. To je objektivne lepsi.

Auction housy jsou v SW 2, v OG 5, opet obektivne lepsi.

Vzdalenost aukce od banky je ve valley of spirit podstatne nizsi, nejenom ze je "naproti" ale je pouze par yardu vzdalena ubehnes to za cca 2 vteriny. Opet objektivne lepsi parametr.

Mas tam neco dalsiho krome "se mi og nelibi, takze ty si pletes objektivni a subjektivni" ?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Mě osobně přijdou nepřehledná všechna města kde není obloha - IF i UC jsou tragické (pro mě). OG je fajn když má člověk lítáka, ale když jsem loni po pár letech něco v OG leveloval tak bych z těch výtahů a hledání schodišť a různých nor taky málem vyletěl z kůže.

Uspořádáním se mi asi nejvíc líbil Shattrah, je přehledný a zajímavě uspořádaný do několika úrovní. A nemá podzemí :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: tak za a) ja nikdy nerek ze SW je lepsi nez OG. Ja jen rek ze OG se mi nelibi. A ty argumenty co pises, sem nepsal ja.

za b)
    Vzducholode v OG = Pristav v SW + metro do IF
    Aukce v OG = Aukce v SW (taky jich je vice)
    Vzdalenost aukci = Vzdalenost aukci v SW (obe jsou naproti banky)

takze co se prakticnosti tyce obe mesta jsou na tom uplne stejne. Ty si ten, kdo vykrikuje ze OG je lepsi a v tu chvili to je subjektivni nazor.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Let the flame begin buhaqhahahaah
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    DWAY: Aha, takze argumenty pro OG, ktere jsem uvedl: vzdalenost z ah do banky, vzducholode uprostred mesta, moznost na vyber z nekolika odlisnych lokaci s AH.
    Argumenty proti OG, ktere zde zaznely: neni "pravouhly", nevyznam se v nem, nelibi se mi jeskyne, citil jsem, ze chci zpatky na ali, coz jsou sice naprosto validni argumenty, ale zaroven mam pocit, ze to nejsem uplne ja, komu se pletou slova objektivni a subjektivni.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Orgrimar je bozi, me se libi i to podzemi a tak. Bohužel aliancni města neznam vůbec, byl sem tam jen jednou nebo dvakrát v ramci nejakyho questu, takze nemuzu soudit.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    já mám třeba rád Exodar a Ironforge. Orgrimmar a Undercity jsou pro mě dodnes bludiště, i když už dlouho hraju za hordu. :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: myslim, ze se ti pletou slova objektivni a subjektivni.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Kazdopadne pojdme se vyvarovat dalsimu flame. Nekdo ma rad holky, druhy zase vdolky, ale nejvetsi kokoti se vzdycky poznaji tak, ze vykrikuji jak je druha strana na picu, a vsichni co to hraji musi byt curaci.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    HOCH2: Jasne, je to proste o zvyku - objektivne je sice nejlepsi OG, ale kdyz ses zvyklej na neco jinyho, tak to tak neocenis. ;p
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: sak proto maji lidi preference. Nekomu to je uplne u prdele, nekdo preferuje stormwind, a nekdo orgrimmar. Ja treba mel na horde nejradsi UC. Ale holt ta Aliance mi sedne vice. I kdyz mam hodne rad orky a jejich lore, tak proste kdyz sme hrali na te horde tak sem vylozene citil, ze chci zpatky na Ali.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LAAZI: tak ono je to A/H pohled na vec, stejne jako H ti nadava na A a obracene.
    Ja se v SW narodil a jak pisu, kdyz se ocitnu v nejakym H meste, tak se proste ztratim hned za prvni zatackou.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    HOCH2: Pravouhly ulice sou hrozne dulezity, kdyz se stejne vsude lita.
    V OG jsou 3 AHcka a 3 Banky, muzes si vybrat. Ve valley of Spirits je to z AH do banky asi tak 3 metry. Vsude spousta zelene, ruzne urovne, vzducholode kamkoliv uprostred, proste moderni mesto, ne jak stormwind.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Mne teda vadí Stormwind, taká idealistická pičovina z rozprávky, každú chvíľu čakám logo Disney alebo že na mňa niekde vybehne Cinderella...
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: To ale hordak nepochopi. Myslim s tim ogrimarem. Uplne stejne jsem to mel kdyz jsem se migroval na hordu kvuli kamosovy. Ten ogrimar byl ale tak hroznej, ze jsem musel zpatky na ali.
    Alici maji vsechno tak nejak srovnany, pravouhly ulice, kramy na kazdym rohu.
    Hordaci ziji v norach, skalach a pak se dostat z bodu a do bodu b proste nejde. Je v tom chaos :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: orgrimar je pase, ted mame všichni dalaran :-D

Jinak my raidujeme st ct ne od 22:00 do 1:00 s tim, ze aktualne nam chybi cca 4 kvalitni lidi na posileni mythic progressu (20 lidi dame, ale je tam par jedincu se slabsim vykonem) s tim, ze HC behame bezne za jeden raid den krome KJ.

Pokud byste měli zajem o zazemi v guilde, která je slozena prevazne ze starsich fotru a matek, kde je fekalni humor na dennim poradku a kde jde hlavne o srandu, nez nejaky hyper výsledky, tak vas radi prijmem. Nutnost je teda podani prihlasky (staci az ex-post) a hlavne bejt v pohode, protože kokoty kopem z guildy hned :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam