• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    BARTUC: Nejhorsi je, kdyz ti padne nejdriv 5, ktery si musis vylvlit na 940, do toho ti pak padnou dalsi, co musis vsechny hodit na 970. No a ted uz asi pro maina nema co padat, tak uz jedou legendarky na off spec. Kazdoopadne dalsi lvleni za esence bude peklo :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: a co teprve hraci. Kdyz se ti v toolu prihlasi na kil'jaedena nekdo kdo ma na normal zabiteho akorat gorotha 1x
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: stejne mi prijde, ze me ta hra desne trolli :-D včera sem konecne dropnul hc chestu, takze mam dva tri kusy hc a jeden wf normal t20 setu. Na legy sem cekal tusim 6 killu + 6 minci, na chestu 7 killu a 6 minici a pak mi kamos, co hraje v jiny guilde a dycky sme se prednhaneli narogunach postne vcerejsi ulovek... wf helma 930 a wf chesta 935 :-D bych se fakt posral
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKAUT: ja uz prave cekam jen na poslední sub legendarku a samozrejme je to bis legenda zeano :-D
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BTW Nej město je to kde se vám zrovna líbí a nejlepší strana je ta kde vás to baví.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: Jo velmi dobre znam, ja jsem ten kterymu padlo lego posledni lego tyden pred patchem ( botky pro assa ). Předevčírem mi padla heada pro assa tak mam konečně vsechny pro assa a muzu cekat co zas popada pro sublety ( zatim mam jen ruce, a ramena- ty padly mimochodem předposlední )
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Tak téma SW versus OG versus Talador opustíme. Jako u každého správného flamewar tématu nikdo nikdy nezmění názor a nikam to nevede.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CLAVEN: ja na rogune jedu uz druhej spec a jak sem psal, mohly padnout tri legendy a ta bisova bude posledni, protoze dve uz padly a uplne stejne to bylo s assa specem
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Mne na dvoch charoch padli ako prvé dve BiS legendy, ale na rogune mi padajú úplné pičoviny.
    Tak neviem.
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: typkovi u nas v gilde padla bis legenda tyden pred patchem, ktery ji totalne dojebal :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: jj takovy taky znam :-D to ja si to musim odmakat jak pica, kazdej tejden peken sporadane LFR všech raidu, hc/normal tos a tak... ted sem zacal hrat guardian druida a co mi padlo? ring na survive instict, uplne na pikacu legenda, horsi je uz jen heada.

Na maina mi na subtlety mohly padnout jen tri legendy, první padly ruce, druhy padly boty a wristy ofc padnou poslední... snad to stihnu do patche :-D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: ne, mě BiS padají naprosto spořádaně od nejlepší k nejhorší :-) A to si ani nedělám legraci ...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw znate ten pocit, kdy vam bis legenda padne az jako poslední mozna? Tak ja to zazivam u druhyho specu uz :-D bych se fakt posral, do ty doby nez to dropnu, tak to zase nerfnou :-D

U altu ani nemluvim
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WRATA: tak to se na to asi vyseru, ještě ze na mainovi mam engineering :-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    CARB6N: tak nejaka voda v OG i SW je, musi byt, jinak bys nedal Fishing diplomat achievement :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Všechny města ve WoW stojej za hovno, žádný nemá cyklostezky (jinak co mě na nich opravdu přijde divný je nedostatek řek.).
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: Specialne ty Ashranovy kusy bejvaj kurva drahy
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    dekuju :-)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    BARTUC: http://www.wowhead.com/guides/garrisons/buildings/guide-to-the-garrison-trading-post
    nize
    Auction House
    At level 2, there is a broken...

budes si muset sehnat ty moduly. nektere jsou porad farmitelne. nektere je pohodlnejsi najit na AH pokud neni cena uplne prastena.
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: Musis postavit robota v trading postu. Bud si to vyfarmis nebo nakoupis na AH. Za WoDka byla cena robota kolem pul mega na Burning Blade/Drak'thulu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam