• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    VICTIM81: ja to spise pochopil, ze nema naladu na nejake socializovani :)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    DWAY: jasne. ja tim jen chtel rici ze se nemusi bat toho ze od ni kazda gilda bude neco vyzadovat. ale spis jen najit normalni slusnou gildu kde jde o lidi. protoze to ji nakonec jen pomuze.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VICTIM81: gilda muze vyzadovat co chce, proto ty v takove gilde nemusis byt :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    GIINGGER: farmi petiky a mounty :-)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    GIINGGER: taky me to vydesilo. ale clovek si pak uvedomi ze tohle opravdu je normalni "to do list" aktivniho hrace.
    takze pro pobaveni...

- 3x tydne 3h guildovni raid // ted skoro neraiduji. 3x tydne je imho uz casto vopruz. chodime 2x a ja ted defakto chodim jen kdyz je zajem vypomoct. pokud se nepletu tak bartuc chodi myth takze u nej to dava smysl. nase gilda je heroic only. precijen nas raid roster lita mezi 12-22 takze vetsi ambice nemame. jsme na to uz stari a lini casualove.
    - proběhnout stary raidy normal + hc // ne protoze to je pro me otrava
    - proběhnout mythic +0 // nevim proc bych chodil cilene +0. takze ne.
    - proběhnout LFR v pripade, ze tam sou pytliky na goldy a runy // tak tohle je nejvetsi otrava. LFR jsem nebyl nepamatuji.
    - občas random hc // ne. a nebyl jsem nepamatuji.
    - obehat emisarky a par questiku a invazi na argusu // zde hlasim syndrom vyhoreni. a to jeste daleko pred broken isle. takze ne.
    - behat m+ // ano moje defakto jedina napln ted. nez se otevre argus a zacnu chodit raid 2x tydne.

takze chodit raidy treba jednou tydne nebo uplne dle libosti jde. aspon u nas protoze heroic je flex.
    obejit se bez LFx aktivit jde vzdycky. pokud pominu vyjimky na questy.

a gilda by nikdy nemela vyzadovat nejake formy zapojovani se. u nas jsou lidi co raidy ani m+ nikdy nechodi. a hrajou si svoje cokoliv. ale jsou u nas protoze si aspon maji s kym pokecat. nikdo od nich neocekava zapojeni do raidu. kdyz je to nebavi nema to smysl. a rozhodne to neni prekazka v tom byt v gilde.
    spis by ti to pomohlo byt v gilde. muzes se na cokoliv zeptat.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    BARTUC: Twe takhle jako seznam to zni spis jako prace) Jsem si to ted po pul roce zase obnovila, takze mam zatim co delat s dohanenim Argusu a litacim achievem, ale nevim co pak. Na raidy nemam cas (ani guildu, ani chut se do nejaky zapojovat a sedet u toho 3 a vic hodin v kuse), pvp me nebavilo nikdy a dungeony pres LFG lidi probihaj tak rychle, ze se tam ani nestacim poradne rozkoukat. Asi to pak zas necham pul roku lezet :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SIRLOON: endgame je ted trosku jako diablo, hlavni zabavu pro nekreativni hrace jako jsem ja skytaji hlavne m+... Muj beznej herni tejden vypada asi takhle:

- 3x tydne 3h guildovni raid
    - proběhnout stary raidy normal + hc
    - proběhnout mythic +0
    - proběhnout LFR v pripade, ze tam sou pytliky na goldy a runy
    - občas random hc
    - obehat emisarky a par questiku a invazi na argusu
    - behat m+

Nestiham rozhodne všechno, ale zabavy mam teda pozehnane a spis sem ve fazi, ze nevim co dřív, nez ze bych se ve hre nudil...
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SIRLOON: raidy, mythic+, BG, ... to už máš všechno projitý? Jinak Argus quest line fakt není na pár hodin, teď jsem ji dodělal na 4.postavě. Pokud teda pár není 15+
    WRATA
    WRATA --- ---
    SIRLOON: Mythic 15 achi uz mas?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SIRLOON: Raiduj.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    po x mesicich sem si zase zaplatil wow a koukam ze sem na nejaky novy planete. za par hodin sem to tam mel projety a co dal? chromie uz fakt delat nebudu to pro me byla neuveritelna nuda za trest. hledat pety uz me nebavi, profese mi prijdou lehce k hovnu vzhledem k inflaci a rychlosti s jakou nafarmim prachy na gemy a enchanty
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    O vanile rekli jen že na tom pracuji. Zadne ETA
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRIPLT: Pravdepodobne ešte neskôr
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Ty Vanila servery spusti asi taky az s novym datadiskem co? :)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Vidim to zas nekdy kolem září. :-D
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    DWAY: na jaře bude myslím jedině beta...
    DWAY
    DWAY --- ---
    AKNAMOR: no to se dalo tak nejak cekat, ona dulezitejsi otazka je. Na jare nebo na podzim?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    AKNAMOR: Ok... Čiže od 7.3.5 o dva týždne to môže byť opakovanie situácie na konci WoDu? Super.
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    CLAVEN: "The goal right now for us is to get Battle for Azeroth out into players' hands in 2018..."
    je to uplne na konci
    BlizzCon 2017 Interview with devs about Battle for Azeroth
    https://www.youtube.com/watch?v=F5FnvzHBs64
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Awesome... Rok bez contentu incoming

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam