• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    SADAKO: a nebo muze stunovat prvni jestli mas cim.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SADAKO: da, ale je to tezky, musis se prosmyknout kolem tech ghostu, kazdej ma jedno nebo dve mistecka, kde se da projit. Je za to dokonce i achiev na legion hero.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Hmm, poslední boss v Arcway se asi odsólovat nedá, co?
    Z pusté zvědavosti jsem tam vlezla, nějak to umlátila, ale když mě kretén Vandros odcastil kamsi do hajzlu a cestou zpět co krok, to stunovací wraith, tak to začalo být takové nemilé.
    WRATA
    WRATA --- ---
    SADAKO: Ano
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Asi se zeptám trochu naivně, ale ehm... Baradin Hold (a vlastně jakákoli instance v contested territory), když ji kontroluje jedna frakce, tak se tam členové druhé nedostanou?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak pro nas Argus upne nuda nebyl. Par pull sme tomu dali :) Ale sel.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: uvidíme, Limit potřeboval na těch 9/11 14 hodin, to maji jak Exorsus tak Method ještě plno času. A Limit dal Coven za cca hodinu, nejvíc se sekli na Varimathras a to už mají obě EU guildy dole bez většího zdržení. Tipoval bych že Aggramar dnešní půlnoci nedožije a možná začnou i progress Arguse
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: jaha :-D

VODNIK: njn kluci nechteli prestrelit. Imho se ale seknout na covenu a do ty doby stealth ubffnout dalsi dva bosse :-D Oni Tos taky vycistili tech prvnich 5 nebo kolik bossu na par pullu ne?
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: to je screen z wowheadu, kde sem si naklikl ilvl a socket abych nasimuloval m15 warforged co mi dropl z truhly :) Nechtelo se mi logovat do hry abych delal screen.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Mythic 4? Seems legit.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Ten Antorus mythic tuning se nějak nepovedl, pokud Method sundal za 4 hodiny 7 bossů, tak mohou klidně dneska skončit na 10/11. Už normal/HC byl hodně špatně nastavený, když hned první reset museli Arguse buffovat o 10% health.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DWAY: na 4ku rozhodne
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: loci aktual m score tedy o hovne :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: co to je za zebricek?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Novou bedýnku rozbalím tak v 19:55 když to dobře dopadne a nebo 23:15 když to nedopadne :-)
    DWAY
    DWAY --- ---
    da se

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak co nova bedynka bando? ja 970 skoro bis ring :D
    Guild lock powa
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: a úplně mi to dalo novou chuť do raidovaní.

Už někdy od konce pandy jsme měli problém s lidma, takže sme se tak ruzne placali s polovicnim pugem.

Až jsem zapomněl jaké to je mít full grupu a normální progress místo věcného čekání na chybějící heal tanka nebo dps protoze to někdo po dvou wipech vzdal.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    jj máme to podobne
    DWAY
    DWAY --- ---
    A hlavne se teprv sehravame. Teprve dva tydny zpatky sme spolu zacli raidovat (pulka nasi gildy a pulka jine) a par lidi od nas neumi ani poradne anglicky :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: ale kdeze :) Ve stredu sme vyrazili a dneska sme dochazeli. Sme obyc casual banda, takze nam staci i normal :) Hadam ze tak 4 save tomu dame, at si odemknem cestu primo k argusovi na farmu trinketu a pak se pustime v klidu do HC :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Na hc predpokladám?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam