• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    DWAY: Tak ono je dobrym zvykem pit flasky a potky i kdyz chodis m pluska.
    KALTY: Jinak na addony doporucuju nainstalovat tu twitch app, kontroluje to novy verze, muzes to updatovat jednim klikem a tak.
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAAZI: obzvlast kdyz neraidujes, tak to je super :-D
    KALTY
    KALTY --- ---
    SIRLOON: takže udělat si teď na lvlu 100 při levelení mága třeba herbalism + enchanting a disenchantovat vše co potkáš není tak špatný nápad. Plus pak si to třeba přehodit na tu alchemku?
    Zase se znám a obíhat trasy herb + mining fakt nechci.
    A co třeba garrison? Mám jednu postavu na 110 (hrál kamarád na mém účtu) a pak DH 100ku a 90+ mám 2 postavy. Dá se třeba na těch misích něco uklohnit nebo to nestojí za to? Na serveru mám teď jen 10k goldů. Nebo to nemá vůbec cenu řešit při levelování?

Díky!
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KALTY: no tak jako nahovno. napriklad enchanting, kdyz ho chces vyskillovat tak rovnou delas veci z Legionu pac ty jdou od lvlu 1 a porad ti pridavaj skillup az do maxima. Muzes rozebirat veci z legie na lvl 1, ale z vanilly ne. Trochu na palici. Cili z legie udelas vse se skillem 1, ale z predchozich datacu ne. Navic inflace ty profese totalne zdevalvovala takze jediny co ma smysl je alch na flasky a ench na ty tri kusy hadru kam to muzes pouzit
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    VODNIK: Nahodou dobry je vzit si na 110 lvl 1 alchemy a koupit si trinket kvuli itemlevelu :) a pak se to i hodi dodelat po flasky kvuli 2 hodinovejm flaskam
    KALTY
    KALTY --- ---
    VODNIK: Jak jako rozbitý?
    KALTY
    KALTY --- ---
    Díky
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    KALTY: profese jsou momentálně tak rozbitý, že bych je neřešil vůbec
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: fire je do dungu momentalne top
    KALTY
    KALTY --- ---
    OK. A co profky. Sebrat dvě gathering a zatím nic neřešit?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    KALTY: artefakt přehodíš v pohodě, nafarmit AP na i na 75lvl už je dneska celkem v pohodě. Pokud budeš hrát delší dobu tak můžeš mít stejně za chvíli na 75+ všechny specky
    WRATA
    WRATA --- ---
    KALTY: Dokud nebudes chodit mythic raidy/vysoke mythic dungy tak muzes hrat cokoliv. Ja osobne jsem vzdy jel fire vyjma konce WOTLK kde arcane byl vyrazne silnejsi spec. Ted si sudlam frost a dost me to bavi. Otevreni artefaktu je v podstate trivialita a nic ultra tezkeho. Projdi si guidy na icy veins, pripadne se podivej na gameplay videa at mas predstavu co a jak.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: jo. Normal dungy sou fakt lehke. I HC kdyz na to prijde, skoro pokazde tam je nekdo s aktualnim gearem a to jen lita.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Je v pohodě i do dungů?
    KALTY
    KALTY --- ---
    OK. Vyzkouším fire na levelení a uvidím.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: pri levleni trosku jo, mas tam nejake relicy a tak. Ale nic zasadniho. Jakmile hitnes 110 tak v podstate prvnim questym naplnis vsecky traity jednoho artefaktu a budes shanet relicy nove. Pak se jen bude treba rozhodnout pro jeden dominantni, kvuli crucible a tak.

Pokud ovsem neraidujes, tak vymenit se to da relativne ok, jen budes chvili trosku slabsi nez si zvykly pokud vymenis spec, kde uz mas nabuseny artifact, za jiny kde nemas skoro nic.
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    KALTY: není :) a fire je stejně nejzábavnější
    KALTY
    KALTY --- ---
    VODNIK: Jo tam mají fire.
    Jinak já to hrál naposledy z 1-63 před koncem WoD. To se mi líbilo arcane i fire. Frost jsem nezkoušel.
    Teď už není problém přehodit artefakt ne?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KALTY: na levelenie asi fire
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: jestli budes levlit s kamosem, tak si vyber co se ti libi.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    KALTY: podívej se na Icy Veins, pro každou classu je tam detailní leveling guide
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam