• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    btw sou nejaky novy zpravy o tom znovuspusteni vanilly?
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: final boss byl alespon kill orderem puvodne ve starym kara aj tak nightbane, teda na prvni kill, co ja vim tak questchain na jeho summon vyzadoval kill malechachara
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: jasne ze sem to soloval, ale s pugem by to dementi akorat kurvili
    KALTY
    KALTY --- ---
    DWAY: V prvním BRD jsem byl jako hunter s první postavou. Našel jsem si tam dva kamarády (RL) a strávil v něm v kuse 12h a ani se to nedalo dojít. Oh vanilla :D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    DWAY: Že se nedivím :D
    Něco z těch starších jsem si i zapamatovala, ale zrovna Karazham, kde mě spousta věcí rozptyluje, takže nekoukám na cestu, ale kde co lítá je v tomhle takový horší.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    DWAY: jojo blackrock bylo vždy mé oblíbené místo. nebo třeba sunken temple a dire maul :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    SADAKO: proto zena chodi dungy jen se mnou. Dycky rika, ze se boji ze kdyz umre tak uz nikdy nenajde cestu zpet :-D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    DWAY: Já si říkala, že tam nepolezu, no akosi random heroic si myslel něco jiného. Naštěstí to tam znal aspoň group leader a tu bandu slepců poté, co jsme se porůznu poztráceli a pochcípali, si dovedl, kam bylo třeba.
    Mě to bloudění úplně nenaplňuje nadšením, kdybych se chtěla ztrácet a končit v jednosměrkách, hraju Daggerfall :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    MEDAN: jj je fakt, ze sveho casu bylo tak nejak "prestizni" kdyz clovek vlezl do dungu a proste vedel kam jit, zatim co tam 4 dalsi lidi zmatene pobihali :)

Treba takove blackrocky. To byla smakota :) BRD je muj nejoblibenejsi dung snad dodnes.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: dyt se to dalo solovat. Mit dva lidi co aspon trochu vi, tak by to slo napohodu. Ostatni by si mohli valit co se jim zachce :)

KALTY: yop. Puvodne jen jako mythic, a bylo to peklo dlouhe a ted je to mozne i jako HC a rozdelene na 2x 4 bosse (tusim, nechce se mi pocitat z hlavy :-D ). Pada tam novy konik, a da se delat speedrun na nightbana z ktereho pada drak. 100% drop pro jednoho v parte.

Ale je to trosku nove. Nekteri bossove sou stejni pripadne velmi podobni, ale treba sachy jsou ted jako trash a na konci uz neni Malchezar, ale nejaky okan.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    SIRLOON: sachy tam jsou ale prudce nerfnuty, je to bez figurek :/ a stary sachy sly solo co ja vim
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    KALTY: jo, jako 5 man, ma upper a lower cast na myhthic je to s nekterejma affixama pain, na heroic je to zerg, vizualne dobry
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: hlavne ze tam uz nejsou ty sachy, to by s pugem asi nedal nikdo
    KALTY
    KALTY --- ---
    Počkej. On je Karazhan jo? Pecká! To je předělané a normálně v Legionu? Nebo jak jako?
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    já taky Karazhan miluju, stejně jako všechny starý dungeony, který jsou bludiště :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    SADAKO: tak to ja karazan rad uz od dob kdyz jeste nemel mapu :) Prave proto ze je bludistoidni. A je tam spousty ruznych pruchodu, podchodu a zachodu :-D

Takze jak ohlasili refresh, tak sem byl happy :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    SIRLOON: Je fakt, že když jsem zjistila, že silkweave bag má stejných 30 slotů jako hexweave a ještě ke všemu pattern na něj padá v Karazhanu, který nenávidím upřímně a hluboce (jako fluff skvělý, ale to bludiště je na zabití), tak jsem usoudila, že ho vlastně nepotřebuju.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: vyjma 30 baglu, ty se hodi :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    DWAY: Tak ono je dobrym zvykem pit flasky a potky i kdyz chodis m pluska.
    KALTY: Jinak na addony doporucuju nainstalovat tu twitch app, kontroluje to novy verze, muzes to updatovat jednim klikem a tak.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: ja osobne pouzivam v podstate jen elvui a par picovin typu dbm, recount a tak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam