• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: to nepochybne, vypada to mrte cool, pokud bude kultiras lore/story plna takovejch veci, asi rollnu aliancni alt
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: :-D Ale zase aspon to je neco noveho (ve wow svete)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DWAY: Wow!
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: koukam, ze kul tiras je zralej na navstevu geralta z rivie
    DWAY
    DWAY --- ---
    Kul Tiran Druid Bear Form - Wowhead News
    http://www.wowhead.com/news=282710/kul-tiran-druid-bear-form
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Mno kluci a to sem vam este nerekl, ze jsem celou dobu passoval relicy ptz jsem si myslel ze nejsou na priesta... a pritom byly :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BARTUC: však držať sa môže statočne, ale keď mu raidwide unavoidable mechanika (a že je takých v Antoruse požehnane) dá oneshot alebo ho zabije na dva tiky, tak mu snaženie nepomôže :)

My sme takto brali do ToSu ilvl 830 nováčika, a tam to bolo tiež podobné.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WA9NO: mno 90% lidi bylo na altikach :-) s mainama je to jeste trosku neco jinyho

CLAVEN: nahodou se drzel statecne :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WA9NO: S ilvl 880 ťa v Antoruse zabije každá mechanika, to je úplne normálne, že si furt mŕtvy.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    BARTUC: No ja doufam ze casem potocim. Kdyz sem drzel voidformu tak jsem se pohyboval kolem 400k dps, tezko se to nejak srovnava, ale je to frustrujici kdyz kazdej toci milion +.

Proste sem si pripadal jak kdybych si zaplatil raid boost. Pull bose a jsem dead az do konce encounteru.. :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WA9NO: na to ser, equip nasbiras rychle ted a pak uz to bude v pohode
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    BARTUC: Z myho pohledu cajk ja nemam vytky. Spis me sere ze sem si nedal poradne pomalu ani jeden pull :) ale priste to pude lip uz
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WA9NO: a jak na tebe nas raid pusobil? :-D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Vcera prvni raid a hned Antorus normal s Night Raiders.

Mno co vam budu povidat, na ilvlu 880 me proste regulerne boostovali raidem.. ostudnej vykon co jsem predvedl :D

Shadow Priest docela hard abych pravdu rekl
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WA9NO: super :-D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    BARTUC: Shodou okolnosti jsem dnes v praci od kolegy dostal tip prave na Night Raiders. Prihlaska je na foru (psano na iphonu tak sorry za formatovani:)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WA9NO: https://www.wowprogress.com/guild/eu/drak-thul/Night+Raiders
    Aktuálně nabíráme a preferujeme, podmínky - nightraiders.cz
    http://nightraiders.cz/forum/viewtopic.php?f=2&t=242

vekovy pumer urcite 30+, sme uchylaci, ale je to s nama fajn :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WA9NO: tak do Chlívku (chlivek.eu) nabíráme v podstatě pořád, healer by se asi uživil. Ale čekat, že tě bude jakákoliv guilda equipovat je myslím naivní. Kromě toho bez většího úsilí máš za chvíli 930-940 i přes LFR a věci z Argusu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WA9NO: Ale jo, nejaké m0 a m+ sa chodia furt
    Sme dosť veľká guilda, 150 účtov, takže obyčajne je aj dosť ľudí online.

Len teda Slováci/Česi sme tam asi 4, čiže komunikácia v angličtine.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    CLAVEN: Coz o to, to by asi nebyl problem. Spis by me este zajimalo jestli budou lidi ochotny chodit mythic dungy abych pobral ten gear, nebo jestli si to mam odchodit s pugama (coz se mi moc nechce:).

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam