• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    WRATA
    WRATA --- ---
    SKAUT: A kazdej dva dny se zvedne o level
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Nicméně už si jej launcher stahoval, dal bych tomu tak 3 týdny.
    A ještě je namaxovana zbraň po Q v Silithu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: zatim nehovorili tusim.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: a kdy je prepatch?
    DWAY
    DWAY --- ---
    btw kdyby to nekdo nevedel, tak Mage Tower je nonstop otevrena az do prepatche a pak uz nepujdou ziskat challenge vzhledy na zbran.
    WRATA
    WRATA --- ---
    QUARATH: Nova doba. Data se dotahujou dle toho co aktualne delas ;)
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    heh, sem to dal instalovat a na "43GB remaining" mi to napsalo "WoW is now playable" o.O
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    ted neni cas...ale mozna se o vikendu podivam :)
    Welcome Back Weekend: World of Warcraft is Temporarily Free to Play - Wowhead News
    http://www.wowhead.com/...=285074/welcome-back-weekend-world-of-warcraft-is-temporarily-free-to-play
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Jeste tu mam prima retro serii, kterak jsme uz nehodlali trpet sikanu v XRoads a sli to vyresit az ke zdroji :-) Za pozornost stoji si vsimnout zatim stale nerodelene Red Division :-)

KALTY
    KALTY --- ---
    Sry. Jsem si to ani nepřečetl pořádně. Z openingu na Thunderhornu mám taky screeny někde :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A to smutne cervene 4.5 pred latenci, jsou mam pocit FPS :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED: To je Drak'Thul.
    KALTY
    KALTY --- ---
    TRAGED: To je Kronos podle guildz. Nebo se pletu?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Kdyz je tu ted ta retro nalada :-) tBC T-12min :-)

DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: To sice jo, ale lore a knihy maji fajn. Mozna je cilovka trosku mladsi generace, ale zase pozornosti tomu venuji opravdu hodne coz je dalsi bonus ktery ostatni mmo docela postradaji.

A zase umi si udelat srandu i sami ze sebe.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VIRIK: no pokud mas nejakou cinnost u ktere muzes poslouchat youtube dal bych si jako uvodni vycuc toho nobbela. Ma ty videa fakt pekne.
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLAVEN: jo treti jsem necetl. Prvni byla luxusni u druhe me uz trosku nudil draenor. Popis starych kamenych obru a kytickovych obru me uplne tak nebere.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    DWAY: no, už objednáno v cz, mno :) Si nějak poradim, zajímá mne skutečně hlavně to lore. Chci příběh a pak pokračovat po těch fakt nápaditých a hezkých krajích.
    Protože jsem si ho celej pořídil, stavím si několik postav, ale vlastně mi nedochází pořád co je co a kdo je kdo a jaký jsou historie jednotlivých míst. Přitom mi WoW přijde nesmírně bohaté a jako fantasy dost dobré.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Iba prvé dve kroniky sú ako-tak zaujímavé, tá posledná je príšerná, lebo pokrýva už udalosti hry. Takže je to dosť trapný popis toho, že "eee... Objavil sa boss... Ale našťastie ho prišli zajebať hrdinovia z Alliancie a Hordy...".
    A toto sa v podstate opakuje celú knihu dokola.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DWAY: Však to nie je paródia :D Blizzard writing je paródia.
    DWAY
    DWAY --- ---
    VIRIK: jinac odpoved na puvodni otazku, ty kroniky ti nezlepsi gameplay jako takovy, ale ano lore obsahuji, jsou velmi ctive napsane a daji ti docela povedomi o co jde. Pokud zvladas AJ doporucuju v AJ protoze samozrejme se ten kdo to prekladal rozhodl ze je dobry napad prekladat nazvy, coz je ve hre pro kterou neexistuje ceska lokalizace dost na facku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam