• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DWAY: Co naznacuji? :O
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRIPLT: jo, neurazilo by kdyby se vzpamatovala. I kdyz zapaleni vanocniho stromku se ji bude odpoustet jen pomerne tezce, obzvlast pokud to dopadne s Malfurionem, jak naznacuji.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DWAY: Mno uvidime... treba Voljin neco v plamenech videl :))
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: ty ani ne. Ona uz snad od cataclysmu hraje takovou pochybnou hru.

Ve wotlku to bylo jasne, proste revenge driven, Arthas ji zabil, vypalil ji mesto, cas pomsty. Ale potom proste celou dobu byla takova jak rikaji v tom videu, life is the enemy.

Chvili to vypadalo, ze jak ji voljin predal vedeni, ze tam bude nejaka redemtion story a ona se zacne chovat takto no.

Ale holt kdyz chces znovu spustit starou valku, nekdo musi byt svine no...
    KALTY
    KALTY --- ---
    JANDOS: Jsem od toho trošku odtržen, ale viděl jsem Sylvanas video. Na to se musím mrknout. A radši jsem neměl. Čůrácí zamrdaný z Blizzardu.
    Dlouhodobě super charakter a taková píčovina...
    DWAY
    DWAY --- ---
    Je dulezite mit odemceny cely argus, protoze nejvic argussian reach questu je v macaree
    DWAY
    DWAY --- ---
    REFLEX: kdyz grindis poctive a mas stesti na class hall mise tak cca za tyden az dva e to da. Ted to snad dokonce boostli prave tim co zminuje aknamor.
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    REFLEX: není no, já už nevím, děláš i ty weekly invaze a ten quest na argunite od turalyona?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Za jak dlouho jste udelali tu Argussian reach repku na exalted? Neni to zas tak jednoduchy :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRIPLT: jo. Ale neboj, taureni nesouhlasili :-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Takze to zacla Sylvanas? :O
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    DWAY: RIP muj bejvalej nejoblibenejsi charakter. Prisernej writing, prisernej :(
    DWAY
    DWAY --- ---
    BARTUC: ja myslel sauce ohledne stavajicich dps rankingu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: info od lidi co hrajou roguny od vanily a co si pamatuju, tak na konci wodu byl sub silenej brutal
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BARTUC: Proto jsem pred cca rokem rerolnul zpatky na huntera ( prvni postava :-) )
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: ja ne, muj ork je teprve 95 :-D
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: jj uz na konci darkshore questliny ma mit naky pochyby, uvidime zejtra
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: no spise to myslim tim, ze jim to muze byt fuk. Vlastne z toho muzou jedine profitovat, kdyz bude horda oslabena muzou znovu uderit.

A hadam ze spousta orku taky nebude nadsena. Sarufangem pocinaje. Viz Garrosh story, hadam ze tam tu paralelu uvidi.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: to sice ne, ale porad jsou to taureni :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam