• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Za koho budete hrát v BFA
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    SADAKO: Jestli ti jde o to, žes přišla o item, který se s tebou škáloval, tak v BfA je Heart of Azeroth, což je v podstatě to samé jako artefaktové zbraně - taky do toho sypeš nějaké zdroje, které ti odemykají další traity. Osobně mi přijde sympatický, že je tenhle "nekonečný" item ve formě amuletu a ne zbraně, docela mě mrzelo, když všichni běhali po světě s těmi samými zbraněmi. A pocit, když ti v raidu dropne nová zbraň, byl vždycky super.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    CARB6N: já jsem si boostnul Tauren druid :) vrátil jsem se k wowku po 12 letech tak ještě jedu lore s blood elfkou huntera. Ale chtěl bych hrát v bfa za ty nové taureny :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    CARB6N: nejakeho alika :D

Ja hraju od zacatku Blood DK. Mno vlastne technicky sem tankoval jeste ve frostu :D
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Tak jsem nakonec sehnatl za 45 USD. Jen teď nevim, co si boostnout na 110. Dokonce premejslim, ze bych si udelal nejakyho alíka. Co budete hrat? :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    SADAKO: heriloom ted muzes pouzivat do lvl 110 vcerne zbrane :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ENDER: doporucuju prestat hrat wowko, nebo si to zaplatit a neskuhrat
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    ENDER: doporucuji hodnou manzelku, ktera to vyexpi za tebe :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    SIRLOON: to vsechno znam a odmitam to delat :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ENDER: BG, mit herb a mining, delat questy kdyz nejsi v BG. Dungy kolikrat zaberou vic casu nez udelani 8 questu, ktery ti daj taky dost expu
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    VICTIM81: Tak jako, že překopou talenty, s tím jsem počítala, dělají to vždycky, že artefakt půjde s BfA do hajzlu jsem taky počítala, akorát zřejmě došlo k nepochopení kdy se tak stane.
    Hm, dokonce je lehce upravený i interface.
    A hra se mi při prvním spuštění rychelji načítá, to zas potěší.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    a suma sumarum je pravdou ze to ted je vlastne vse jednodusi. je proste i lehci ted ziskat vyssi ilvl jen se proste budes muset zase zorientovat s tim co hrajes podle toho jak moc ci malo ti to zmenili.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    SADAKO: to prekvapeni chapu. rada lidi lognula dalsi den a zjistili ze maji jine talenty atp. a to slo o bezne hrace. je to tak vzdy. blizz zatim nikdy dopredu vykomunikovat dostatecne ze prichazi zasadni zmeny a hromada lidi co to hraje bez hlubsiho zajmu... co je vlastne masa, pak kouka a nechape co se stalo.
    proste se spolehaji na to ze cast lidi si uz zvykla a je v obraze a odinformuji jim ty sokovane v general chatu.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    LIQUIDFREAK: No, uvidím. Jsem na to akorát tak trochu čuměla jak chleba z tašky.
    Jinak, pro mě byl ten artefakt nesmírně pohodlný - ostatně, na nižších levelech jsem používala heirloomy, jakmile jsem si je pořídila. Nebaví mě sledovat, jestli má moje vybavení potřebný level, mám radši, když "leveluje se mnou", nebo na něco na ten způsob.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SADAKO: realne je vse jednodussi, expeni, questeni, world questy, mka, raidy.. Tedy do ty 110ky. 110+ az v utery :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SADAKO: jako vono se ted expi lip a rychleji, tak nechapu to rozcarovani. Artefakty sou minulost, sice je budes mit na 98 ci tak nejak do ty 110ky ale je to uz jen vzpominka takze tak
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    VICTIM81: Asi se vyjadřuju nesrozumitelně.
    Nějak mi nedošlo, že je časově omezený ne na datum, nýbrž dle toho, jestli budeš nebo nebudeš questit BfA content. Jestli jsem něco přehlédla nebo blbě přečetla, asi moje chyba, ale teď mě to prostě překvapilo.
    Druhá věc - artefakt dost boostoval, že ano. S tím, že teď ještě překopaly classy úplně nevím, jak moc dobře se mi budou bez těch boostů s alty dodělávat jejich Legion questlines.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    SADAKO: nejak nechapu tvoje cileni na "expeni artefaktu". proste nevim jak si to vylozit aby mi to davalo smysl. proc by nekdo cilil na exeni itemu ktery ma vlastne "nekonecno" levelu. a byl designovany jako casove omezeny.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    VICTIM81: Tak třeba ty artefakty u altů si už fakt nevyexpím, že jo.
    Já vážně myslela, že na sáknutí bude muset člověk projít nějakou speciální questline, ne že to takhle přeorají všechno, všem a rovnou.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    SADAKO: a proc bys nemohla ? co ti brani ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam