• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: tak ja ne. ptal sem se v quilde, skoro vsichni maj war mode a nikdo nikoho nezabil
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: Ja uz teda par gank squadu videl.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    SIRLOON: to je lame af
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ZAREK: proste to nejde. kurzor je ruka a jestli sem si dobre vsiml tak to psalo ze hrac ma vyple pvp i kdyz mel pvp ikonui
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    SIRLOON: nemuzena nas utocit? jako kvuli fazi nebo proc?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Par mych postrehu z datace.

Design armoru a zbrani mi prijde hroznej. Vsechno vypada na paladinovi jako kus zdi a cimburi. Co sem potkal clothaky, tak ti sou zase same peri a spis pripominaji Eltona Johna v nejakem jeho party kostymu.
    Krchovy sou o hodne ridceji rozlozene na mape nez bylo zvykem treba v Legionu takze corpse run na deset minut neni vzacnosti
    Hlavni mesto u hordy je neprehledne a rozdeleni craft traineru je k posrani. Na alchymii/mining musite seskakat celou pyramidu dolu jak debil (vytah zadnej neni), vyrobit co potrebujete a pak zase celou pyramidu vyjet abyste si to mohli dat do banky
    V datadisku porad nekdo bleje. Doslova a dopismene. Nevim jestli to vyjadruje pocity zamestnancu blizzardu, ale furt na vas nekdo bude blejt
    Decurse se prejmenuje na Depoison
    Polovina mobek v dungach se neda interuptnout pri casteni a nejlepe ani stunnout. Na mythic + to bude opravdu zabava

Jeste hint, na severozapade mesta (cca 45,32) bude quest na zabijeni malych composauru ci co to je. Kdyz ho udelate, i jeho MGS like chain, aktivujou se vam na mapre hromadky ve kterych je zabodlej mec. To aktivuje dalsi questy nebo da truhlu
    Dalsi hint co me napadl, nevim jestli je to jen ve Vol'Dunu ale obcas uslysite letet letadlo. To shodi bednu se zasobama War resources
    Jo a jedte klidne s war modem pac druha frakce se na vas ostrov dostane az na vyssim lvlu a nemuze na vas stejne utocit. To same plati opacne
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    BARTUC: ja leveluju disc priesta stylem, ze pulnu vsechno v dosahu a pak to utlucu, jenze ja zajebavam hrozne moc casu hledanim truhel a prohlizenim scenerie
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ZAREK: taky slusnej vykon :-) tak my jeli ve dvou s kamosem s banerama, takze sme pullovali fakt mega pully a prasili to ve velkym, takze to slo celkem rychle.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    BARTUC: jaksem si dal za tri hodiny level :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ROTTWEILER: ja hraju jak pises a za cca 15 hodin jsem dal 5 levlu.
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    SEKI1: ja to udelal stejne. Mam postavu boostnutou, abych si mohl zahrat BFA, ale jinak jedu od zacatku jeste paladina. Toho mam zatim na 50lvl. Jinak hraju, myslim, na Doomhammer.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SEKI1: drak'thul
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: mno my nejak extra necetli questy, je fakt, ze sme sbirali kyticky, zabijeli rarky a koukali na vsechny cinematicy.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    MAUGLI: kolega rikal ze jestli chci jet lore tak at nechodim dung, jinak se rychle naboostim a preleveluju se, coz bude asi pravda, kdyz jel 15-20lvl dal jsem to asi pomoci 4 dungnu :D , TAkze s tim 110lvl jedu novej datac a z druhou postavou od zacatku. Jinak na jakem serveru tady hrajete ? Ja jsem myslim na thunderhornu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: vychazi mi to neco malo pres hodinu na lvl, ale je to grind, nemam moc casu, takze musim byt hodne efektivni :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    my vcera s kamosem udelali cca 2,5 lvlu od 8:30 do 12:30. Trochu nechapu, jak mohli tech 10 lvlu dat pod 5 hodin :-D
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    SEKI1: Mam to uplne stejne. Naposledy jsem hral taky cca pred 12ti lety. Boostnul jsem si rogua a zatim se nestacim divit :-) Celkove to pusobi super, jen mistama to zjednodusseni udelali podle me az moc velke...
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    ROTTWEILER: Napodobne, ted jsem se po vanille vratil a je tam toho tolik ze kdyz jsem si udelal boost na 110lvl tak trochu tapu, tak jedu postavu a lore abych byl v obraze :)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    DWAY: Ja hraju extremně pomalu, hledam bedny, sbírám kytky, čtu questy, prozkoumávám a trvá mi jeden level něco málo pod 2h, tak se mi nechce věřit, že 1h30m je speedy.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ROTTWEILER: ani ne. Je to trosku speedy bez cteni questu a zbytecneho zdrzovani.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    BARTUC: To odpovídá klasickému hraní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam