• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    LAAZI: a nejsou to lvl 120 questy?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    UNCLE_JIMBO: Jo, to ja taky, ted tam na me vsude sviti vykricniky.
    K tematu:
    Gotta Complete 'Em All
    http://www.darklegacycomics.com/644
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    LAAZI: no jasně ale kul tiras jsem byl jen na ty war questy, tak to moc nepočítám :) 3 lokace myslím zandalar
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    UNCLE_JIMBO: Neni lokaci 6 ?
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    Tak jsem to včera hecnul a dal jsem 110-120 na jeden zátah..
    6:30-19:30 pauzy jen na vychcání a pro pizzu, jinak jsem ale nijak zvlášť nespěchal, šlo by to podstatně rychleji, ale to by mě nebavilo.. užil jsem si to :)
    Vyšlo mi to tak akorát, že jsem prošel všechny 3 lokace, ale nemusel jsem dělat všechny questy samozřejmě..
    Jinak večer jsme s kámošem při expení logovali arény, queue kolem 3 minut takže se při tom dají dělat questy, za win je necelých 40k xp a prohráli jsme za 3 hodiny jen 2x, takže to docela boostlo..
    CORIM
    CORIM --- ---
    SEKI1: Thunderhorn, Alliance.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ja mam jen darkshore gear, respektive ted uz zandalar gear, menil sem main kvulitomu jak domrdali shamany
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: do levelu 115 - 117 je nesmrtelne skoro vsecko co melo gear z posledniho raidu :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: netusim dohromady mam v datadisku asi osm hodin :) tri a pul levelu, disc je nesmrtelnej, ale pomalej
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: ten phasing to je dost mozne :) Nektere mapy maji jine casti pro foothold.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: ja sem potkal vcera pri delani prvniho footholdu nakou alianci, ale nez sem se stih rozohnit, tak zmizeli v propadlisti phasingu
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak ted me zabili hordaci pri delani war kampane na zandalaru (lvl 118) takze pvp funguje normalne :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Legion Assaults will be disabled later today, prior to the launch of Battle For Azeroth. They'll return in a few days.

https://twitter.com/WarcraftDevs/status/1029053990644797441
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    REFLEX: ja bych nespolihal na to, ze jeste nejake sou
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Koukam, ze ty ruzne Legion Invasion timery nefunguji. Resp ted ma byt jeste v EU 2h invaze a nikde nic nevidim
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: nevylucuju nejaky typ bugu. Obzvlast v tech war campaign questech, kde byva casto jina instance kvuli scalovani, ale jinac normalne pvp funguje, takze tam neni nic ve smyslu ze bys nemohl útočit...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: tak to teda netusim...
    DWAY
    DWAY --- ---
    SIRLOON: urcite ne. 120 mame v gilde jen 2. A ja jako 115 několik hordaku potkal. Jen 120 teda. Ale žádný me nezabijel. Kazdopadne ti z gildy co si stezovali taky nebyli 120.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DWAY: tak leda by to slo az 120 vs 120
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam