• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    WA9NO: 120 level?
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Poslusne hlasim ze subtlety rogue na ilvlu ~280 mobky takrka one-shotuje :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ENDER: Jo a kolik toho napurgujes, kolik absorbnes a kolik realne overhealnes? :D Zrovna sem se rozhod ze budu mainit prave resto samana a stoji to za hovno, pala je lepsi sniper ale utility ma upe nekde jinde nez saman a overall za dung tak 11,12,13 podle toho jak blaznime s 5% overhealem kdy pala vytlaci dobre 50%. Kazda klasa to ma jinak, resto sami je ale ted na hovno to bez debat :-/
    WASQ
    WASQ --- ---
    Nějaká nyx guilda je? Nebo kde je vás víc? Nechcete mě? Takovej starej casual..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: dopice co tam provadite? My vcera a predevcirem mythicy, ja polovinu dungu nebyl ani na normal ani na hc a navic sem tankoval, takze absolutni neznalost dungu + sem sel s guardian druidem a i pres to, ze dps velmi casto pullovali picoviny, samy ninja pully a ja taky pulloval jak kokot, tak healer mel overal nekde kolem 9k (resto druid). To fakt nechapu, co tam provadite :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    UNCLE_JIMBO: z normalniho mythic pada drop z kazdeho bosse. z m+ pada drop z posledni truhly.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: Jo no byl sem vcera v healu kings rest a mel sem 8k hps overall s tim ze obcas nekdo zahral nejakou picovinu, dival sem se na konci, takze spiky nevim, ale 15-20k hps overal bych asi ani nechtel :p
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    CARB6N: to je ale odměna pořád jen jednou týdně ne?
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: tak nejak mezi 15-20, ale je to hodne dany tim, ze na trashi casto pullujeme nesmysly..
    WASQ
    WASQ --- ---
    IKKIE: Tohle je děsný.. Se equipuješ, ale je ti to k hovnu, protože stejný monstra jsou zároveň silnější. Sisyfos styl :/
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: a overall za dung mas kolik hps
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: no ja na nejaky pacich s palatem tocim 30, ale to je okamzik kdy pullnem 2 nebo 3 packy... nektery bosse koncim s 21k... kdyz jsem tankoval pred shamanama, byl jsem uplne hotovej a na konci kazdyho fightu jsem mel spaleny vsechny CD..
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    UNCLE_JIMBO: Mythic dungy ofc. :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: Imho pokud healer musi tocit vic nez 8k, tak je neco spatne.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ENDER: nemuzes to brat jen podle healu. samani maj tremor, purge, earth shield a healovaci totemy ktere nektere dmg metery nepocitaj jako heal. Momentalne v kazdym dungu je nekdo kdo hexuje a haze si nejakej stit, kterej saman muze purgnout a tim si usetri heal, resp. zkrati dobu boje. Navic saman ma i CC ktere ted prichazi zase do mody, anzto polovina castenych veci nejde interuptnout a ti casteri mnohdy ani nejdou stunovat.
    Takze za me saman healer mi prijde univerzalnejsi a lepsi v mnoha ohledech - jako maina mam momentalne paladina, takze proti nim rozhodne nic nemam :D
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    co je momentálně nejlepší na equip? HC dungy?
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jak se vam zdaji healeri, ja mam zatim pocit, ze shamy je na tom velmi spatne, potkal jsem 2 a oba nevytocili vic nez 15k na trashi..
    Zatim mi prijdou op palati...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    VODNIK: jen si ty taktiky pekne precti. ale pokud ses horda na DT, tak klidne
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    SIRLOON: s tebou bych fakt chtěl chodit dungy/raidy....
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SIRLOON:
    SIRLOON: tohle chce guildu hele...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam