• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: nemáš pravdu, protože mě ten scaling strašně štval, tak jsem vzal huntera co jsem doexpil tesně před BfA, gear nemá ani z LFR, legendárku žádnou a prolítává mobama jak nůž máslem.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: to jo, ale s tim bohuzel nic neudelas. Jak tu bylo psano, jakmile ti nabehne mythic raider na 110 do novy lokace, tak to kraji jako prase, ale jakmile ti prestanou fungovat legendarky, staty se ti upravi a tak, tak to jde proste do haje. V okamziku, kdy budes novacek s boostnutym charem, nebo cerstve doexpenym, tak si myslim, ze ten pocit bude dost jinej... tohle ale nemaj sanci nejak "uhlidat", jedine by museli vsem vzit gear a nechat je behat nahaty
    DWAY
    DWAY --- ---
    Spise trosku pokulhava ta hero fantasy kde hrdina ktery nekolikrat zachranil svet, a zabil ragnarose (2x) ma problem zabit najednou tri moby
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: jo takhle trosku jo no. To ale nema reseni. Neni to tim, ze by byl scaling tak posrany, ale tim ze ty 110 maji top Legion gear. Kdybys potkal 110 ktery ma BFA gear tak ten na tom bude stejne.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LAAZI: jn, vic jak dve mobky sou pro me smrt :-D radsi farmim v medovi :-D
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    DWAY: tojo ale expeni mi pripadalo v pohode a ted me uz zajima spis class balance nez scaling.. da se to prezit a nejaky smysl to snad ma
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: ja sem popravde naprosto znechucenej z toho scalingu uz, je sice fajn, ze muzes levelovat kde chces a jak chces, ale to ze dosahnes max level a v podstate nejjednodussi jak delat questy je nechat se boostovat od 110-111 ktery vsechno facerollujou je dost na palici.
    je neuveritelne demotivujici vsechno minutu tam,kde si to na levelu 111 utlouk za tri ctyri spelly
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    BARTUC: Tj. tak feral je useless i na expeni aktualne.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ja nejsem uplne proti scalovani, chapu ze chteji nejakym zpusobem zachovat class fantasy, ale proste bych ocekaval, ze kdyz budes silenjsi tak na jednu rotaci moba zabijes. Ale to je vsechno ballancing. Dneska bude Q&A tak hadam ze toto bude jeden z topicu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    UNCLE_JIMBO: on nejvetsi problem asi je, ze cim dale jsi v datadisku, tim slabejsi si pripadas. Coz je trosku demotivujici. V podstate jediny bonus kdyz dingnes level je to, ze jsi o trosku blize ke 120. A jako odmenu vsechno krome tebe zesili :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hehe tak dnesni oznameni o feral tuningu celkem vysmech :-D
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    DWAY: no tak to podle mě má logiku v souvislosti s tím, že se i zlepšuje odměna za WQ
    DWAY
    DWAY --- ---
    UNCLE_JIMBO: dokonce snad jen ve world questech.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    a scaluje to jen v open worldu? v raidech a dungeonech by to nedávalo smysl ne? proč by pak někdo sháněl lepší eq?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    VODNIK: nezapomen ze enemakum se scaluje defense a jestli mas porad tu samou zbran tak je to logicke. Mne treba kleslo dps o 800 kdyz sem vymenil 305 equip za 315 ale ma jiny traity ktery mi nezvedaj haste a to mi krasne zamichalo dps. Bohuzel Pawn tyhle veci jeste neumi zakomponovat do pocitani vahy equipu
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Vypadá to, že scaling trochu opravili, aspoň v PvP. Jinak jsem si včera vyjel statistiku a na levelu 111 jsem vůči single target elite stejného levelu natočil 5500-7200dps, teď na 117 točím 4500-6000. Takže 3man questy co jsem dával s prstem v nose znamenají hledání party nebo 10 minut fight...
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Rus v grupe: "i have no cd on siege of belarus". Humor...
    DWAY
    DWAY --- ---
    ENDER: jj byl tam drive, nez ve wowku. Neni to tam uplne specificke, bud musis mit channel, a nebo mozna staci zalozit grupu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    WA9NO: jj to myslim, to jsem nevedel. Zkusim
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ENDER: Voice chat je i v battle net appce prave. Nebo myslis co tim klientem? :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIQUIDFREAK: jj, ted je to fuk a m+ budu chodit s lidma na voice chatu..

Jinak musim rict, ze voice chat je super, jenom je skoda, ze je jenom ve wow a neni primo v klientovi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam