• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: jj slysel sem, ze breakpoint je podle classy 320-330, zepotom se uz da
    DWAY
    DWAY --- ---
    No kazdopadne bud sel nejaky silent patch nebo gear fakt pomaha. Mam 320 a Dneska sem zabil 7 mobu v unholy. Predtim mi dělali problem 3.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: to je prave to, nefunguje s ohledem na zmeny v prepatchi, kdyby mely moby mit stejnej scaling legii jako pred patchem , nemeli 4500 hp, ale tak 22000. aka pred prepatchem byly cca 4,5 mil tam kde hraci meli 6 milionu
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: tim asi mysleli ten scaling s ilvl.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: heh, srsly? chlapci by si meli aspon utrit to maslo z hlavy, scaling mezi wod a legii v prepatchi je cisty peklo 100kovy wod moby 9000hp, 110tkovy argus moby 4500 hp
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak scaling se pry nezmenil za poslednich 15 mesicu :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: tak si zaexpi za ferala :-) tam to nekrajis nikdy
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ZAREK: jj to pořád je, certification of ownership na nové přejmenování peta
    JCD
    JCD --- ---
    ZAREK: dik!
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ne nebude, maj basic name podle typu vzycky
    JCD
    JCD --- ---
    vubec nevim, jsem hrozna lama :) doufam ze kdyz tejmnu novyho peta tak se nebude jmenovat taky McConaughey ;)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    JCD: nebejvaly na to naky rename scrolly od scribu?
    JCD
    JCD --- ---
    Kurva fix, prejmenoval jsem si peta z legrace na McConaughey a ted koukam ze to pojmenovani je jen jednorazovka...
    DWAY
    DWAY --- ---
    JANDOS: par veci odemkas. War campaign, Island Expeditions na 116 (ktere musim uznat ze me zatim celkem bavi) Nejake ty dungy.

Ale ano jinak je fakt ze to je krapet underwhelming. No uvidime co reknou dneska odpo.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: ono to pak skace sviznejs ty itemlevely, ale taky rychlejs pada power dolu
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    JANDOS: hm? ne? talent rows meli vsichni done az na demonhuntery uz na 100 :) a dostavas postupne azerite armor powers unlocky, coz je to samy jak artefakt levely
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ZAREK: Hlavne za cely 110 - 120 nedostanes vubec nic novyho. V Legionu si ziskaval posptupne traity v artefaktu a na 110 jsi dostal novej talent row. Tohle je proste jenom timegate behem kteryho jsi postupne slabsi a slabsi.
    Kdyby nechali max level jakej byl tak se vubec nic nestalo.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: to nevim, 113 - 114 sem menil prvni veci z HC Argusu :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: nemáš pravdu, protože mě ten scaling strašně štval, tak jsem vzal huntera co jsem doexpil tesně před BfA, gear nemá ani z LFR, legendárku žádnou a prolítává mobama jak nůž máslem.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: mam 110 v bfa gearu :) zerguju to stejne jak v legion raid gearu, i level 210 coz je darkshore gear je zhruba leveling gear z kvestuna 111-112, a to nemam ani legendy na tom altu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam