• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    CUZMAN: jj, funguju tak i na raidech, jen spis sem si mel precist ten prispevek predtim, ze hledas nolifera :D to uz nesplnuju par let
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ZAREK: to je mi lito a pisanie?
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    CUZMAN: sorry, na voice mne nenalakas sem legalne hluchej :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    treba pm sem smutny a sam :-(
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Voice podminkou discord mam :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hledam nolifera co by semnou zahral wow od zacatku stejny chary ve stejny ali (jeho) na stejnym serveru :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: pardon 100
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BARTUC: drakthul 60 horda a aszune 110ali
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BARTUC: ale ted sem to po dataci pustil a je vsechno dojebany kdyz mi s tim nikdo nehelfne tak 300 v pici a nechtel bys hrat od zacatku?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BARTUC: zahral bych si s tebou ale museli bysme na voice hraju drakthul a aszune monky windwalkery
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ZAREK: tokeny tam dává přímo Blizz, zdaleka ne jen hráči. A sám mám taky přes 6M, jen za poslední čtvrt roku to narostlo nejméň o dvě mega a to jsem za cca 1.2M koupil BfA
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CUZMAN: hej kundo kde a co hrajes? :-D
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    a vetsina to nebude, to by v aukci zadny nebyly
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    co mas kolem sebe za treasure gobliny? :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ZAREK: myslím, že většina lidí spíš nakupuje tokeny za goldy, co tak vidím kolem sebe tak lidi běžně sedí na 5-10M a to si platí za goldy měsíčně game time
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    VODNIK: an nebo na nakup goldu za prachy
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    CUZMAN: k nákupu game time nebo v zásadě čehokoliv na jejich eshopu. Já za ně třeba koupil BfA
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    K cemu sou wow tokeny?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    VODNIK: diky
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Prida se nekdo na legion btw ?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    CUZMAN: záleží jak moc chceš předělávat UI, ale v zásadě ti stačí DeadlyBossMod (pokud teda chceš chodit instance a raidy), WeakAuras (k nim stáhnout příslušný balík pro tvůj char, je jich plno, takže to dá trochu hledání), dobrý je TomTom na hledání různých souřadnic. Pak je fajn třeba Auctionator, protože standardní UI pro aukce je celkem na houby. Ono s postupem času zjistíš, která funkce ti ve standardu nevyhovuje a nahradíš ji addonem.

A můžeš si převrtat celé UI a dát si tam třeba ElvUI, to mě osobně vůbec nevyhovuje, ale hraje s ním plno lidí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam