• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Hele, kdo má tu gildu na DT, který choděj později v noci? Potřeboval bych nějakou grupu tak na 22:00+, mam 346 mage.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    BARTUC: Still a better lovestory than Twilight
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DWAY: jaina je prevlecenej darth vader!!!
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jsem na to včera koukal. V garisoně nemám Pagla ani rybářskou chajdu. Vlastně nemám ani rybaření. Všechny způsoby, co jsem četl mi přišly děsně na dlouho, ale možná jsem je jen špatně pochopil.. Každopádně tenhle personal quest jsem odložil k ledu. Kdybych se někdy hodně nudil... :)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    SKAUT: Ani ne, musíš chytat lurkery mimo Garrison.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    WASQ: On je problém že v jedom to jde hodně pomalu v Garrisnu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    SKAUT: LoD jsem chvíli hrál a garisonu jsem měl co si pamatuju, třeba tam něco takovýho mám na tom charu. Podivám se. Dělat každej den to samý měsíc v kuse to je velká stopka v mojí hlavě
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    SKAUT: jop, toho od pagla sem myslel
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    ZAREK: V legii byl nekde Waterstrider ? Co vím tak byla jen od Pangla .
    V pandach za repku s Anglers (sli chytat 3 rare ryby, tusim ze jich pak slo mit i vic v invu nebo jich odevzdat vickrat za den? )
    A ve WoD když si s Panglem udělal člověk repku v Garrisnu , tak za 50x coinu (a musel člověk udělat pár Q aby mu Pangle do Garrisnu přišel ).
    IMHO bez rozjetyho garrisnu a skupinovyho rybaření v Garrisnu jsou pandy nejrychlejší.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    alternativne jinou nohatou potvoru z wod nebo legie
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    WASQ: pokud na anglers tak dailies a pokud bude zas nekdy pandaria timewalking tak se daj kupovat tokeny na repu na timeless isle
    WASQ
    WASQ --- ---
    Hele dá se nějak rychleji nasbírat repka ze starých datáčů? Chtěl bych tu potvoru nohatou co umí chodit po vodě, ale je na ní potřeba exalted s nějakejma pandama. Z fór jsem vyhrabal, že to trvalo měsíc daily, nejde to teď s postupem času nějak vochcat?
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: ti ingame veci titulky maji, cinematics vetsinou taky jen nobbel nema no :-D
    leda ze by youtube transcript povysil
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: nemuzu. ajeste to musim s titulkama :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: fakt doporucuju. Idealne pokud si to muzes pustit nekde jako background. 40 min je dost ale stoji to za to.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: well, asi se mrknu, protoze z warbringers byla jaina best napriklad
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: uz jen proto se podivej na ty videa :) Pro jednou se blizzard rozhodl, ze nepujde cestou postupne selfdestrukce, ale prida trosku redemption.

Ono uz u utoku na lordaeron me prekvapilo, ze Jaina byla ta kdo rekla "staci slovo a teleportuju nas do bezpeci" a Anduin byl ten, kdo rekl "ted to nemuzeme vzdat, nebo nam utecou" nebo neco v tom smyslu ze proste je treba bojovat dale. Prave jsem cekal, ze Jaina bude dost bloodthirsty ale ono moc ne.

A v tech videich pochopis hodne z jejich motivu a inner demons. Jak rikam, za me blizz masterpiece.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    vidis ja prave jainu nemusim od konce pandarie, kde ji jebalo jeste pred bombardovanim theramoru
    DWAY
    DWAY --- ---
    Treba za hordu se mi hodne libilo Frostridge finale v draenoru. To bylo hodne luxusni oproti Aliancnimu shadowmoonu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: z meho naopak :) Ale je fakt ze sem videl jen videa, tak mi chybi trosku kontext asi. A Jaina je proste long time badass.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam