• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    WA9NO: L2R - "teď"
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    LAAZI: Preze mne se nedostanes, ARCANE DREAM!
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    WA9NO: Presne tak! Vic lidi s 310 equipem do aren! To by v tom byl cert, abych tech 1400 nepushnul.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    LAAZI: Amen! Ja vcera zacinal novou sezonu a na ratingu 50 mi padla 340ka... not bad na to ze nejvic jsem mel 310
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    VODNIK: Nezajima? Za gladiator rating mas 375ky jen tak na konci arena matche (ne kazdyho, ale celkem casto). V zakladu, muzou ti procnout forge a 385 jednou tejdne. Pokud ses schopnej zahrat slusnej rating, tak je to ted asi nejlepsi moznost, jak se nagearovat na raidy.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    VODNIK: PvP nikoho nezajima? :-))))
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    ZAREK: namisto discipline, protoze od prepatche uz treti nerf
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    WA9NO: pvp mam celkem u zadku, vetsina zmen co delaji je bohuzel i do pve kde mne v podstate donutili jit hrat holy
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    PvP teď upřímně řečeno nikoho moc nezajímá, když se všechno ladí na středeční zahájení mythic raidů. Ale moc systematické my ty nerfy nepřijdou
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ZAREK: Tohle jsou zmeny jen v PvP, tam byl arms a BM Hunter strasne silnej
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    WA9NO: typickej blizzard lets nerf classes that work properly so we dont have to deal with the broken classes
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    WA9NO: Aha.. ted koukam na bluetracker:

Warrior - Arms
    Deep Wounds damage dealt to enemy players reduced by 25%
    Sharpen Blade increases Mortal Strike damage by 15%, down from 30%.
    Lord of War (Azerite Trait) effectiveness reduced by 40% when engaged in combat with enemy players.
    Executioner's Precision (Azerite Trait) effectiveness reduced by 35% when engaged in combat with enemy players.
    Test of Might (Azerite Trait) effectiveness reduced by 30% when engaged in combat with enemy players.

Hunter - Beast Mastery
    Dire Beast: Basilisk now has a 60 Focus cost.
    Dire Beast: Basilisk damage reduced by 30%.
    Hunter Pet Basic Attack damage (Smack, Bite, and Claw) reduced by 30%.
    Aspect of the Beast increases the damage of your pets by 20%, down from 30%.
    Bestial Wrath increases the damage of you and your pet by 20%,
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Tyvoe ja se snazim nebejt salty.. ale moc to nejde. Berte vsecky moje podnety tak, ze jsem spis PvPckar. Vubec nevim jak se classam dari v raidech.

Class Tuning September 11 - MMO-Champion BlueTracker
    https://blue.mmo-champion.com/topic/1101038-class-tuning-september-11/

Pristi reset planujou tohle.. nikde zminka o Arms warriorech. Roguny do pvp uz jedine assasination protoze sub je vpodstate ted mrtvej spec a outlawa ponerfovali tak, ze uz netoci.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    MEDAN: Už jsou nerflí.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Ten balance je stejne dost off, bm hunteri v pvp vetsinou nekde postavaj s immune zelvou a pet mezitim rolluje deeps. Warlock nema aoe, zato toci trilion single target.. Arms warriori zabijej vsecko v jednom stunu...

Hlavne ze v pvp nerfli hlavne myho arcane maga... :-))))
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SKAUT: jj pet nedostava dmg z aoe, takze na Devourerovi mohl zvesela kousat i kdyz blil to svoje aoe pred sebe
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    LAAZI: affli lock si co do dps nemá na co stěžovat ani teď
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    MEDAN: Proste se udela par nerfu a pak zas budou affli loci prvni a svet bude zase v poradku.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    MEDAN: nerfstiiiick
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    "In a future hotfix, we're going to be addressing other over-performing specs such as Beast Mastery Hunters, Discipline Priests, and Arms Warriors."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam