• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KAISERIN: oni nerfli roguny?
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    Zdá se mi to, nebo ty roguny nerfli celkem dost?:)
    ENDER
    ENDER --- ---
    ROTTWEILER: horda
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    ENDER: Nenapsal si jestli aliance nebo horda.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: Kdo by to byl rek.
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: no jde o behani 10 na cas :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: Ja bych obcas aj neco zasel, ale este ty dungy neznam. Treba posledne pro me bylo prekvapeni, ze roguna ve veznici umi otevrit nejenom cely u bosse, ale i dvere na zacatku a zkratku skrz patro, protoze predtim ty 2 roguny, s kterejma sem tam byl na m0, otviraly jenom ty cely.
    O nakejch mobech vim, ze jsou kurvy, napr. ve shrine se musi prerusovat ti mentali co casti healy a ty druzi mentali co casti aoecko. Popravde sem to zjistil az kdyz sem byl jedinej, kdo prerusoval (takze sme chcipli), protoze tak nejak, kdyz vidim, ze mob neco casti, tak mu to prerusim aniz bych mnohdy vedel co presne by se stalo, kdyz bych to neudelal.
    V utery sem byl +7 Kings Rest v pugu a jakoze presvihli sme timer o 20 minut. V te mistnosti jak postupne ozivaj ti kingove sme wipli asi 7x, monk tank 6 milionu stacku.
    Tento tejden uz teda ten trash asi neni tak hroznej (sem byl tento tejden akorat v uldiru), ale zase clovek zacne zjistovat, ze ability, ktery predtim u bossu ignoroval ho ted zabijej.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ZAREK: neni. pres instance za jeden den. nejpomalejsi to je imo 90-100 kdyz nemas litaka. instance nic moc nedavaj, tak je lepsi litat po mape a delat ty world eventy. takhle sem dal 100 za jedno odpoledne plus jeste 4 lvly nad 100
    ENDER
    ENDER --- ---
    dneska jsem zalozil komunitu na behani vysokych m+ (10+-), kdyby mel nekdo zajem, skill, gear a znalosti, dejte vedet do posty :)

jenom predem avizuju, ze lidi, kteri na to nebudou mit budu bez milosti vyhazovat, neni to zadny vozeni lidi vysokyma m+... realne na ty 10 nemuze byt clovek, ktery nezna kazdyho moba a bosse a neovlada na vysoky urovni svuj spec.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    UNCLE_JIMBO: nejpomalejsi je aktualne prej 60-80, ale nevim, ja sem vsecko doleveli na 100+ jeste pred leveling overhaulem (aka nerf na zvetseni /played)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    jinak abych se vrátil k tomu lvlingu, v úterý jsem dal za odpoledne celý legion, včera 110-115 a dneska to asi doklepnu.. to je na 100-120 nějakých 15 hodin né zrovna hardcorovýho lvlování, takže je to o hooodně rychlejší než kdy bylo.. Hlavně BfA je postavený tak, že se vždycky udělá 3-6 questů najednou, tři vlny pak nějaký miniboss, procne část achievu a šup do další vesnice a takhle pořád dokola v podstatě bez jakýchkoliv zdržovaček a většího cestování.. na legionu je to podobný ale nebyly to takový hromady questů najednou a častější přesuny, tam mi to hodně urychlily heirloomy s warmodem a invaze
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    UNCLE_JIMBO: jop v mikrotransakcich sem ja konkretne nechal za ty roky fakt ze hodne....
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ZAREK: já mám tenhle account od MoP, takže tam snad dohromady víc než 300 dní nebude :-|
    každopádně mnohem horší bylo když mi kluci řekli, že na bnetu se můžeš podívat na kompletní historii objednávek..
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    UNCLE_JIMBO: ja bych naopak chtel vedet kolik mam /played na vsech altech na accountu dohromady :D jsem v poctu postav na account capu
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    BARTUC: já jsem rád, že nemám původní account a že /played zobrazuje čas jen na konkrétní postavě :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    UNCLE_JIMBO: to ne no :-D ale zni to dobre a ujistuju se tim vnitrne, ze vlastne nejsem zavislej :-D
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    BARTUC: jasně ale asi ne čistýho času? 20 dní čistýho času jsou 3 měsíce při hodně kvalitním herním nasazení :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    UNCLE_JIMBO: mno ja jen bfa expil asi 4 dny :-D
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    BARTUC: myslim že teď bys dal hooodně pohodovym tempem za 20 dní čistýho času 120 od nuly, ale musel by ses fakt pekelně loudat, žádný heirloomy a bonusy a stejně bys to dal určitě rychleji :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    CUZMAN: ted uz tusim ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam