• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    WA9NO: ragequit po cca mesici od launche a naky drobny
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Tak jak jsou pocity celkove z BfA? Moje nadseni docela rychle opadlo a nahradil jsem wow starym Runescapem :)))
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CARB6N: To určitě dělá ten podstrcenej chip velikostí zrnka rýže na.Supermicro serverech! ;-)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    CARB6N: fskutecnosti cinsky forsakeny bych ocenil jako alternativni model
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    China's Strange Alternate World of Warcraft Client
    https://www.youtube.com/watch?v=aycxWsFMD_o
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Asi dobra zprava :)

Blizzard se poprvé přímo připojil do Česka, vybral si Peering.cz - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/...o-ceska-vybral-si-peering-cz/?utm_source=rss&utm_medium=text&utm_campaign=rss
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    KAISERIN: určitě záleží na combu a 2v2/3v3/10v10... top bude asi druid a priest, ale na glad ranku se hrajou všichni, takže všechno hratelný..
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    Jaky je podle vas nejlepsi heal do pvp nyni?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    UNCLE_JIMBO: wow head tam jsou ty traity aktualni, pripadne bloodmalet.com, tam je to jen o traitech a trinketech. Ja ještě použivam do hry addon azerite cosi (kouknu az budu doma), kterej se denne aktualizuje a navic si tam muzes z bloodmaletu nahrat string, abys to mel uplne akuratni. Imho tenhle addon je pro casual hrace uplne idealni.

S traitama je blby to, ze nekterej trait ti parsuje nekde uprostred, ale v kombinaci s talentama, nebo vicero tech traitu to je OP, jako treba fleshrendering u ferala.

TLDR: stahni si addon a ses cajk :-)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    SKAUT,UNCLE_JIMBO:
    Ten addon se jmenuje Simulationcraft, napises /simc, das ctrl+c, otevres raidbots top gear, das ctrl+v a naklikas ruzny kombinace toho co mas v baglu, pockas 10 minut a vidis, ze bys mel tocit 14.5K a tocis 10)
    Jinak taky https://bloodmallet.com/
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    UNCLE_JIMBO: https://www.raidbots.com/simbot
    do hry je i addon na export dat pro simulaci. Na webu jen top gear, naklikat traity a simulate. Free je s čekáním ale i tak je to otazka pár minut. Rychlejší jak to někde luštit.
    DWAY
    DWAY --- ---
    UNCLE_JIMBO: na icy veins. Ale nijak zvlast to neresim. Na to uz sem stary abych se hnal za BiS gearem.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    UNCLE_JIMBO: Nehraju nic top, takže mi vždycky stačilo, co mi řekl askmrrobot. Mám placený účet (12 dolarů ročně, takže nic extra) a tak mi to naplánuje hadry i z batohu.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    kde zjišťujete jaký traity, talenty a trinkety jsou momentálně top? docela často se to mění a nějaký guidy ze srpna nebo dokonce z pre-patche nebo test serveru nemají vůbec smysl, YT videa to samý.. a na to abych si všechny sám vyzkoušel a porovnal nemám čas.. teď koukám na nějaký dobrý streamery co hrají mojí classu, ale to je taky časově dost náročný
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: ja se na tenhle tejden tesim. konecne mi to nebude umirat jeste nez cokoliv zacastim :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    dnes jsem si dal motherlode +10 a po krasne hodine s relativne malym mnozstvim wipu jsem si rekl, ze mam na tenhle tyden odbehano... to je neuveritelny peklo...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ZAREK: to sice jo, ale pri predstave, ze bych mel sedet treba tejden, nebo 14 dni kazdej den 10 - 14 hodin u kompu, tak me jebne. Ty casy jsou uz davno pryc, kdy sem vydrzel treba celej vikend u toho sedet. Ted po 3 h uz musim delat neco jinyho :-D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    ZAREK: to asi není úplně jen o tom vydělávání, jako spíš o tom, že u toho vydržíš sedět 12-16 hodin denně a hlavně z toho minimálně 8-10 při maximálním soustředění. O skillu ani nemluvě
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    BARTUC: tak co ja vim tak method je halda streameru tak na to aj tak vydelavaj :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Jak tak sleduju run to world first, tak sem rad, ze to konecne neni totalni faceroll a ze i na prvnim raidu se top buildy zapoti. Nicmene ty lidi fakt obdivuju a zaroven nechapu, ja bych u toho posel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam