• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Mne prisel gift na Azeroth a 3 dny time :-D skoda ze to uz nehraju...
    CORIM
    CORIM --- ---
    WA9NO: Mne jako DH v ultra casual gulde bavi. Ja mam v tejdnu tak max cas dat ty 4 questy + 1 raid na normal. A o vikendu nejakej Mythic. Zatim sme dali prvni 3 bosse a na dalsi zatim neni DPS. Azerite neck mam ted lvl 24.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    UNCLE_JIMBO: pravdu dis. Pokud nejses v nejaky hypertruperprogressmega guilde, tak je to uplne o nicem, ten rozdil je minimalni
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    farmit ten neck nejak hradcorově stejně nemá smysl ne? tím jak to jde každý týden rychleji je to v podstatě jen ztráta času jako s wepkou v legii, nebo? já dělám jen emissary s trpaslíkem a nic jinýho nefarmím..
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    WA9NO: pro me to bylo moc grind. Na to jsem nemela cas ani uplne chut. Ale treba nodewary me bavily a to obdobi, kdy mela nase gilda castle, to bylo top :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    KAISERIN: Bdo ma skvelej combat, skoda ze to tak dojebali s tim cash shopem... a vlastne i nekvalitnima serverama a dalsima vecma... ale gameplay ma BDO bezkonkurencni, to ovladani bylo supr :)
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    WA9NO: Ja to mam spis tak, ze jsem treba rok hrala BDO, pak jsem se vratila k wowku atd. Ale ja jsem takovy ten sberatel nesmyslnych achievementu, takze vzdycky, kdyz prestanou moji kamaradi, vc. manzela hrat, tak ja jeste treba mesic dva hraju a delam si neco v garrisonu nebo lovim pety :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    WA9NO: asi dva tydny nebo tak neco po otevreni raidu
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    KAISERIN: Mam to podobne, i kdyz musim uznat, ze ten Oldschool Runescape mi z toho casu travenyho u WoW dost ukrajuje..
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    WA9NO: Ja ti nevim. Podle me je to nejaka nemoc, protoze ja vzdy zapomenu a pak se k wow vzdy vrátím:D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    DWAY: Ja ten neck nefarmim vubec. Na vsech charech jsem cca 17-19 lvl a uplne na to mrdam. Expedice jsou o nicem, world questy jsou zlo atp..

Ja si pockam na classic, doexpim to na lvl 20 a pak uz doufam na wow uplne zapomenu :D
    DWAY
    DWAY --- ---
    A je fakt, ze u me to doslo k tomu, ze sem za posledni 3 tydny udelal akorat jeden level na necku (a to na level 22) protoze citim naprosto nulovou motivaci farmit AP coz v kombu s nedostatkem casu vede k tomu, ze proste ten neck vubec nelevlim.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: stane, blizz uz je z azerite gearu vytrepany dost. Jak lidi byli nadseni z artefaktu v legii tak co se tyce azerite gearu, tak jsou hraci rozdeleni na dve skupiny, ti kteri to maji u prdele a azerite vubec neresi, a ti co je to sere. Oba tabory maji spolecne to, ze se skvelym azerite systemem neciti moc motivovani.
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    UNCLE_JIMBO: Jako s balance druidem (ne balance charu :D) ted zvladam spis RBG, pred tim se mi to zdalo v arenach lepsi. Ale ja jsem lama, takze jsem nevalidni :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    UNCLE_JIMBO: Blizz by potreboval trochu postrasit ubytkem subscriberu, ale to se asi nestane :D

Me vyprsi sub za 3 dny a zatim to vypada, ze mi bude stacit Runescape no, tam uz maj i mobilni klienty, takze pohoda :)

Ale jak se znam, tak mi ty areny budou chybet a zas to zaplatim a budu si tukat na čelo :D
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    WA9NO: celej ten dropovací a luckforge systém je sice sračka, ale top equip je díky tomu asi takovej dream jako v diablu, takže za mě dobrý.. baví mě občas vyměnit nějakej item a mít naději na upgrade i dva měsíce po releasu.. i ten azerite armor by byl dobrej, kdyby to fungovalo pořádně a nebyly tam takový excesy, na to bych si asi nestěžoval, ale class balance je v multiplayeru základ..
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    BARTUC: V pvpcku a worldu dfa porad mas :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: class balance je dojebany odjakziva. Nechapu proc si na to lidi stezuji ve spojeni s BFA. To je boj s vetrnymi mlyny. Proste vzdycky se neco prida, a rozsype to balance, tak to fixnou a rozsype to balance jinak. Obzvlast kdyz maji omezeny pocet testeru, a pak na to vlitnou miliony hracu a ti vymysli kombinace ktere by nikoho nenapadly.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WA9NO: balance je v haji no to je pravda.

Jinak me teda co se stylu hrani tyce vic vyhovuje sin, protoze se to hodne podoba feralovi. Sub sem v bfa jeste nehral, ale chybi mi dfa :-D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Jako hlavne pvpckar vzpominam na draenor. Clovek si nafarmil conquest pointy a u vendora si koupil gear se statama, jaky jsem chtel.

Achjo, vzpominat v dobrym na WoD?? :DD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam