• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DWAY: jj tak nejak to mam, tesim se na to jak malej ale predpokladam ze to dlouho nevydrzm :D hra je jinde, my sme jinde
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: hlavne de meni i doba ze? Vanilla je 14 let stara zalezitost :) Takze to co lidi bavilo tehda nemusi byt nutne zabava dneska.

Ale tak at si to kazdy zkusi sam.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    DWAY: No jo no. Uz starnen a stavaj se z nas casualove :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    WA9NO: ja ti nevim, ja hral demo a definitivne na to teda necekam :-D Jedine v cem me to utvrdilo, ze toto uz neni pro me.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    TRIPLT: ne diky, s elemental shamanem farmit air elementaly na crafting byl fakt voser :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ZAREK: Ja bych bral nejvic BC :))
    ENDER
    ENDER --- ---
    WA9NO: ja se prave obavam, ze tohle hledaji vsichni lidi a na lvl 40, kdyz zjisti, ze jim na mounta jeste chybi 50g, pri predstave, ze budou expit dalsich 10-15 grind levelu pesky, vykaslou se na to :)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    WA9NO: jedinej datadisk co bych byl ochotnej znova kupovat je wotlk, vanilu si muzou nacpat nekam :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ENDER: Nekoukam na to z pohledu rychlosti expeni, ale celkovyho pozitku a feelu jakej ta Vanilla proste ma.

Ja si chci v ty vanille vyexpit postavu a odejit alespo jeden vanilla raid, potom uz klidne muzu WoW odlozit nadobro. Soucasnej datadisk uz ani nemam duvod zapinat a prijde mi, ze nejsem sam :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    WA9NO: co si slibujes od vanily? Te tolik bavi expeni?
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Nezmenime nazev tohodle auditka na WoW Classic Waiting Room? :-))

ENDER
    ENDER --- ---
    me u swtor zmenilo odemceni dalsich 2 jader na phenomu fps z 20 na 50...
    WRATA
    WRATA --- ---
    SKAUT: SWTOR na zacatku mel hroznej problem s view distance. Na minimum se to nedalo hrat. Musel si to mit aspon na 75% aby jsi videl to co vidi wow defaultne a to prave zralo system uplne nejvic. Navic do toho loadingy a respawny potvor ve start zonach bylo docela brutalni peklo
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    WRATA: Tak zrovna SWTOR mi běžel líp jak wow. ( Až na to *dotahování" textur ve vyšším rozlišení. ) Nekde na vyšším středu, co se týká nastavení grafiky. Ale že by vypadal líp jak wow... Je pravda že jsem jej dlouho nepustil díky nedostatku času. Nechápu jak jsem při spuštění zvládal hrát obě hry.
    WRATA
    WRATA --- ---
    SKAUT: Tak jeden specialne pro tebe: https://imgur.com/a/Pxm25Mu

A co vypada lip? Treba SWTOR kterej sel do sveta s pre-betou Hero Enginu takze na startu to melo uplne sileny naroky a musel sem kvuli tomu killovat vsechny ostatni aplikace aby to vubec nejak slusne bezelo...
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    SKAUT: na mobilu jsem to nehrala. Hrála jsem cca rok od releasu, pak me to prestalo bavit, samej grind. Ale potenciál to mělo.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    KAISERIN: Heh, připomíná mi to Lineage co udělali pro mobil/tablet.
    To už k tomu ale můžu přidat i Neverwinter a podobné další. Všechny mě omrzeli velmi rychle. Teď stejně neni čas ani na to wowko pořádně :-\
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    SKAUT: BDO podle me.
    KAISERIN
    KAISERIN --- ---
    No vidite a ja resila, ze mi nesel chytit jeden pet:D
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    WRATA: 70fps na 970 a i5? To možná tak s osekanou grafikou a 1280x1024 rozlišením. To se pak nedivím že to wowko vypadá strašně.
    BTW jaká jiná on-line hra vypadá líp než wow? Něco kde člověk potká hráče aspoň 5x za hodinu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam