• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    World of Warcraft pro lidi, kteří si užívají hru a nepotřebují si nic dokazovat.
    O questech, raidech, PvE a RP a historii světa v této úžasné hře. (bavíme se zde o oficiální hře, free servery mají své vlastní forum)

Prepatch tuto středu (18.7.)

BFA vychazi 14.8.

Antorus minimalistic guide: zde

Alfa a omega ohledne informaci o hre: http://www.wowhead.com/
    Uzitecny web o classach a tak: http://www.icy-veins.com/wow/

Pokud by nekdo pokulhaval v AJ tak: https://www.wowfan.cz/

rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZAREK: ja nevim, ja videl navrat do molten core, pravda bylo to LFR ale nagearovane. A nuda to nebyla :-D

Mozna ze mechaniky jako takove nejsou tak "prekombinovane" ale 40 man... Oh hell to bych nechtel zkusit ani kdybych mel garantovany drop neceho co jeste nemam :-D Vlastne ano sel bych do toho, kdybych vedel ze mi padne corrupted ashbringer.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    DWAY: ono ty encountery uz budou takhle lehci :D ve srovnani s dneskem je toho vetsina tank and spank
    DWAY
    DWAY --- ---
    UNCLE_JIMBO: Par veci pridaji, ale takovych co nebudou mit vliv na gameplay samotny.

Treba priklad byl, ze nechaji loot trading. Protoze kdyz nekdo vylootoval co nemel, tak to stejne koncilo tak, ze lidi psali GMkum a ty gmka tu vec prehodili tomu kdo to mel dostat. Coz trvalo par dnu.

Takze v tomto bude vysledek stejny, akorat ninjove uz nebudou mit vymluvu kdyz neco ninjalootnou.

Ale zase treba chteji nechavat dot limit, protoze i kdyz to predtim bylo kvuli omezeni technologii, tak se obavaji, ze kdyby ten limit zrusili tak by to mohlo rozbit ballance a udelat ty encountery lehci.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Myslím, že lidi budou dost překvapený, jakej pain to tehdy byl. Jinak mám od vanilly v Ironforge na schodech hospody zaparkovanýho huntera level 45 tak se můžu podívat kolik má play time, ale bylo to poměrně hodně, mám dojem že jsem s ním hrál několik měsíců než se tehdejší guilda rozhodla odejít na PvP server a zakládal jsem locka co s ním hraju dodnes.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    UNCLE_JIMBO: moc bys mlsal :p
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    UNCLE_JIMBO: nic takovyho, pure old days :)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    a bude to jen čistej remaster, nebo přidají nějaký vychytávky jako group finder atd? jestli si to dobře pamatuju tak na vanille se musely i BGčka logovat u NPC kdesi v africe..
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    BARTUC: Co si ja pamatuju jeste z bety tak 20lvl jsem delal asi mesic :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja vanilu nehral a sem na to dost zvedavej, ale obavam se, ze sem uz natolik velkej casual, ze to vydrztim tak tejden :-D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    WA9NO: 1-60 ve vanille byla urcite jedna z nejlepsich veci co jsem hral. Asi pred 3 lety jsem to absolvoval znova na Nostalriusu a to kouzlo uz to trosku ztratilo. Jeste jsem se nerozhodl zda to absolvuju jeste potreti. Ale jak rikas porad to ma u me vetsi smysl nez retail, kterej uz nema s RPG moc spolecnyho (imho)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ZAREK: JA? Vubec ne, ja hral Warlocka. DoTy a Shadow Burn rulezz :-)
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    TRAGED: mas problem s winfury procem ta 8k ? :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    TRAGED: Warlock! Ten me sakra vubec nenapadl, ze bych jej mohl hrat :)
    Diky :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    To zas bude vsude nablito co se tyce OP Samanu a Warlocku :-]
    DWAY
    DWAY --- ---
    TRIPLT: preju hodne stesti, ve vanille to nemusi byt tak lehke :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SIRLOON: tehda jako mt si kauzu az uvidite tri sundery muzete dmgovat pamatuju vic nez dobre :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DWAY: Pecka budu moci gankovat u sumoning stonu :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    PIVECEK: co je se serverama? ja si pamatuju akorat jak fungovaly ve vanile, kdy 10 lidi z raidu lagovalo a nikdo nevedel proc, blizz to popiral a realne to byly pretizeny servery (nejlepsi bylo kdyz 2 lidi sedeli v jedny mistnosti a jednomu to lagovalo a druhymu ne).
    DWAY
    DWAY --- ---
    Pujde tradovat loot.
    DWAY
    DWAY --- ---
    PIVECEK: ani finder
    DWAY
    DWAY --- ---
    PIVECEK: xrealm nebude
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam